Ricardo Quaresma Beşiktaş'ta | 3 yıl için 11m. Euro

Cevap: Ricardo Querasma Beşiktaş'ta

43 kişi GSCimbom'un kayıtlı üyesi, 79 ziyaretçi henüz GSCimbom üyesi değil

tamam ulen iyi ki quaresmayı aldınız:asd:

Quaresma Beşiktaş'ta

Siyah-beyazlı takım, 26 yaşındaki Portekizli futbolcuyla 3 yıllığına anlaşmaya vardı. Quaresma'nın yıllık ücreti henüz açıklanmazken, İnter kulübüne bu transferlerle ilgili olarak 7.3 milyon Euro bonservis bedeli ödeneceği ve Quaresma'nın Perşembe günü resmi imzayı atmak için İstanbul'a geleceği öğrenildi.

Siyah-beyazlı kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada da, "Bir süredir transfer görüşmeleri yaptığımız Inter’in Portekizli oyuncusu Ricardo Quaresma’yı siyah-beyazlı renklerimize bağladık. Quaresma artık Kartal" denildi.

Fanatik

Hayırsız olması dileğiyle...

Cevap: Beşiktaş 'tan Quaresma bombası

İlk sayfalarda hayli fazla bikini giyme vaadi veren varmış. :)

Stoch ve Quaresma transferlerinden sonra forumdaki ziyaretçi sayıları tavan yaptı. :o

Adamlara helal olsun

Fener: STock

Tüptaş: Q7

Biz: Achille Emana(?)

Öncelikle Beşiktaş'ın bir Dünya yıldızını kadroya kattığını söyleyebiliriz. Zamanında Cristiano Ronaldo'nun bile önünde yer alan, ama zaman içerisinde beklenen patlamayı yapamamış, Barcelona ve Inter kulüplerinde beklediğini alamamış, ama Porto formasıyla da harika işlere imza atmıştır. Gerçi son zamanlarda Inter'de gösterdiği kötü performans neticesinde Portekiz'in 2010 kadrosunda yer almıyor ama futbolcunun 26 yaşında olduğunu ve bir patlama daha yaparak Beşiktaş'ı iki adım yukarı taşıyabileceğini unutmamak lazım. Hepsinden önce Beşiktaş'ın forma satışında patlama yapacak, taraftarların büyük yıldız diye sahipleneceği, adına marşlar yazacağı bir futbolcuya yıllardır ihtiyacı vardı. Son yıllarda Beşiktaş'a böylesine önemli bir yabancı futbolcu geldiğini hatırlamıyorum. Tabii Schuster'in elinde de Quaresma'yı görmek lazım. Schuster aslında Quaresma için önemli bir avantaj. Çünkü Robinho gibi bir futbolcuyu bile kafa olarak futbola odaklandırabilen ve şampiyonlukta büyük pay sahibi yapan bir teknik adamdan bahsediyoruz. Eğer Quaresma'yı da sorunlu olarak kabul edersek, Schuster büyük bir şans. Ayrıca yıldız futbolcunun transferini de nokta atışı olarak adlandırıyorum. Çünkü geçtiğimiz sezon Beşiktaş'ın kanat futbolcular konusunda yaşadığı sıkıntılar ortada. Quaresma her iki kanatta oynayabildiği için nokta transferdir. Bir de Hibbert'in transferini düşünürsek, Beşiktaş şimdiden beni heyecanlandırmaya başladı. Bu arada futbolcuya ödenen bonservis bedeli de 7.3 milyon avro. Böylesine bir yıldız isim için çok uygun bir rakam.

hayirli olsun iyi transfer artik bjk maclarini izlemek icin bir neden var

nedir bu centilmenlik havası :) adnan polat bi yerden siz bi yerden :)

bırakın yaw bu adam uzun süredir oynamamış form tutana kadar ooo

tabi bjknin ilk isim transferi oldugu için hepiniz şoktasınız ama abartmayın :)

Hilbert-Q7 mükemmel başladılar yalnız transfere.Ferrari'yi satmaz 1'de forvet alırlarsa şampiyonluğun en büyük adayı Beşiktaş'tır.

iki sebepten dolayı bu transfere çok sevindim.

1.sebep : bu transferlerle, Türkiye liginin kalitesi artıyor. yabancıları getirmek hem daha kolay olacak, hemde lig maçları daha keyifli olacak.

2. sebep: stoch ve quaresma transferlerinden sonra, yönetimimiz bu transferlerin altında kalmak istemeyecektir bence. bu yüzden, çok iyi bi transfere işarettir bu.

Geri
Üst Alt