Ricardo Quaresma Beşiktaş'ta | 3 yıl için 11m. Euro

Cevap: Ricardo Quaresma Beşiktaş'ta

Iste buna buyuk transfer derim.

fb ilginc takim ya, ekonomisi guclendikce baroni, stoch, santos, bilica gibi anadolu capinda transfer yapiyorlar. rakipleri sozde finansal sorunlar yasiyor ama senelerdir quaresma, elano,ernst, keita, baros capinda oyuncu aliyor.

Diğer mesajlarımı da incele istersen..Hepsi birbirinden ilginç..:haha::haha::haha: Sen de çok ilginçmişsin..Hatta kocaman bir çılgınmışsın..Onu anladım..:D

en azından tutmadığım takımı identime yazmıyorum.

ama suç sen de değil. buldun böyle kimsenin ilgilenmediği bir forumu, at koşturuyorsun istediğin gibi!

yalnız şaka bi yana,yeni üylerin %90 ı falan quaresma yı öve öve bitirememiş ilginç bi not:rolleyes:

yalnız şaka bi yana,yeni üylerin %90 ı falan quaresma yı öve öve bitirememiş ilginç bi not:rolleyes:

ben de övdüm. evet, yerinde ve güzel transfer. şimdilik kapalı kutu; iyi-kötü demek için de erken. bi sahaya insin takımıyla çalışsın bakalım.

ama bak bazı BJK'li arkadaşlara o da yetmiyor..

isim olarak iyi topcu cunkude ondan napalim rezil mi diyelim, bizde gio yu jo yu aldigimizda boyle konusuyordu rakipler sonuc ortada, beklemek lazim

en azından tutmadığım takımı identime yazmıyorum.

ama suç sen de değil. buldun böyle kimsenin ilgilenmediği bir forumu, at koşturuyorsun istediğin gibi!

Kimsenin ilgilenmediği bir forum ne demek yaav? 3000'e yakın mesaj attım bu forumda, şu ana kadar kimsenin anlayamadığını sen mi anladın..?Avatardaki adam İbrahimovic, Juventus formasıyla..Beşiktaş formasıyla değil..:lol::lol:..Cehalet kötü şey..

isim olarak iyi topcu cunkude ondan napalim rezil mi diyelim, bizde gio yu jo yu aldigimizda boyle konusuyordu rakipler sonuc ortada, beklemek lazim

yok bişi demiyorum,bende iyi transfer dedimde,yeni bi kaç arkadaşın bazı mesajları biraz fazla ilgimi çekti neyse:rolleyes:

Hakan Keskin'i tanıyoruz Galatasaray'lıdır kendisi

Objektif olduğu sürece her takım taraftarına açık bir site Gscimbom.

Off Süleyman..Bari dersine iyi çalışsaydın, daha önceki mesajlarımı iyi bir araştırsaydın...Ben Galatasaraylıyım tabii ki..Bir sürü konu açtım bu forumda..Çok kere hem Beşiktaş'la hem fenerle dalga geçtim..Hatta Quaresma hakkında da olumsuz görüş bildirdim..

Bu arada bence çok kötü oldu bu transfer BJK için..Bizim Lincoln kadar bile oynamayıp büyük ihtimal tatil yapacaktır..Takımda huzur felan bırakmaz bu Quaresma..Neyse yine de ligin kalitesinin biraz daha üst seviyeye çıktığını gösterir bu transfer..4-5 sene sonra ilk 6 da buluruz belki ligimizi Avrupa'da..

İki mesajla kendi kendine birilerini suçladın ettin..Juventus formalı İbrahimovic'i tanıyamayıp beni Beşiktaşlı ilan ettin..Neyse bir şey demiyorum ama bu kadar kolay olmamalı insanları suçlamak..Neyse diyecek bir şey yok daha sana..

Hayirli Ugurlu olsun Besiktas´a. Böyle isimli yildizlar alinmali Türkiye ligine..

Hiç kimse saçma sapan nedenlerle başkalarının G.Saray'lılığını sorgulayamaz.Hakan'ın G.Saray'lı olduğunu biliyoruz.

Boş yere yaygara yapmaya gerek yok

Çaktırmayın arkadaşlar ben de Beşiktaşlıyım. Bakın avatarıma.

Tugay çaktırma ben de Kewell'ı koydum Avusturalya'yı tutuyorum sadece.

Anlayanlar anladı zaten Avusturalya'lı olduğumu (:

Güzel transfer ama bakalım ne kadar sürede adapte olacak

Geri
Üst Alt