Ricardo Quaresma Beşiktaş'ta | 3 yıl için 11m. Euro

Cevap: Ricardo Quaresma Beşiktaş'ta

kuşlar seviye atlıyor

F8F_0000.jpg

İyide bu tüpler Demirören değil ki?

çok yetenekli futbolcu gerçekten eğer adam olursa tek başına şampiyon yapar beşiktaşı hayırlı olsun

gerçekden büyük transfer... tebrik ederim hayırlı olsun beşiktaşa....hala çekemeyen ezik fb taraftarı var forumlarda şaşırıyorum adamlara tebrik etmek bukadarmı zor.

Çok abartılcak bir durum yok , besiktas için büyük bir transfer ama onlar kaldıramaz böyle adamları ... Bizim keita'dan üstün bir yanı yok . Arda herzaman 1 numara'dır ...

Quaresma'nın gününde olduğu zaman dünyanın en iyi futbolcularından biri olduğunu biliyoruz ama Beşiktaş'tayken hiç bir zaman tam performansla oynayacağını sanmıyorum..Fenerdeki Anelka olayı gibi olur büyük ihtimal..Bir şey veremeden gider..Eğer oynamaya niyeti varsa bir Hagi etkisi yaratabilir tabi ama dediğim gibi hiç sanmıyorum..

Antuda da aynı yorumu yazdığım yazılmış.

Her iki tarafa da kendi ad soyadım ile üyeyim.

Düşüncem aynı,iki tarafa da farklı yazmam beklenemez.

Gizlediğim,sakladığım bir şey de yok.

Sanki gizli saklı iş yapıyormuşum da yakalanmışım gibi cevaplar yazılmış :)

Antuda da aynı yorumu yazdığım yazılmış.

Her iki tarafa da kendi ad soyadım ile üyeyim.

Düşüncem aynı,iki tarafa da farklı yazmam beklenemez.

Gizlediğim,sakladığım bir şey de yok.

Sanki gizli saklı iş yapıyormuşum da yakalanmışım gibi cevaplar yazılmış :)

İki forumda da o takımın taraftarı gibi konuşmuşsun gibime geldi benim. Tepki çeken husus da bu sanırım..

- Hayırlı günler.

- Hayırlı günler efendim.

- Yıldırım Demirören Quaresma'yı aldı, ne düşünüyorsunuz ?

- Karizma mı ne karizması ? Karizma ne arar la Demirören'de ? Ben öyle birşey duymadım, ben 55 yaşındayım.

Ekşi sözlükten alıntı :D :asd:

Bjk ye hayırlı olsun.Tabata dan ucuza gelmiş. :D

7.3 milyon Euro'ya yıllık 3.5 milyondan tabi alırsın :D:D BJK Tabatalara İsmaillere vereceğine böyle adamlara verseydi o paraları bize biraz yaklaşabilirdi.Adamlar 107 yıllık tarihinde heralde adam akıllı ilk yıldız transferini yaptı galiba :D:D

Ahmet Çakar ne bahane bulacak acaba bu herife. İyi olsaydı kendi takımını şampyon yapardı diyemeyecek çünkü, CL ve İtalya şampiyonundan geliyor :asd:

Ahmet Çakar ne bahane bulacak acaba bu herife. İyi olsaydı kendi takımını şampyon yapardı diyemeyecek çünkü, CL ve İtalya şampiyonundan geliyor :asd:

İyi olsaydı bu sene 13 maça çıkmazdı der belki. Hepsinde de kulübeden girmiştir oyuna. :asd:

Bu arada yıllık ne kadar alacak ? 4 milyon euro falan deniliyor ama ?

Geri
Üst Alt