Jose Edwin Laplacé
Parçalı Üye
- 25 Kasım 2008
- 2.872
- 3
- 1.308
Cevap: # Ricardo Quaresma

begenmiyorum....tam bir youtube oyuncusu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kaliteli,teknik bir oyuncu ama lincoln gibi her daim eli belinde,cıt kırıldım bir oyuncu alınırsa
takım tamamen teknik,koşmayan oyunculardan oluşur ,onun icin ona verilecek para ile cok daha faydalı oyuncular alınabilir...
Yahu Quaresma'dan bahsediyoruz; fiziksel, mental ve teknik olarak nasıl bir futbolcu olduğunu daha sindiremeden yorum yapmanız yanlış olur..
ronaldo'nun manu'ya geldiği ilk zamanlarda sahada ayakta kalacak gücü yoktu. her ikili mücadelede yerdeydi. ama iyi bir teknik direktörle şimdi nerelere geldi görüyoruz. quaresma da iyi bir teknik direktör ve ekiple benzer yerlere gelebilecek yetenekte bir oyuncu.
allah aşkına querasmayı bir defa izledinizmi??? izledi ise nasıl bir oyuncu olduğunu biliyormusunuz??? defaaten izledim ,evet cok teknik bir oyuncudur , iyi calım atar,iyi paslar verir ama adam yürür,koşmaz, mücadeleye hic girmez,geriye hic yardım etmez,sert oyuncular onu yıldırır...
evet takımda lincoln ,kewell hatta arda hatta nonda olmasa verin parayı alın deriz ama bizim takım zaten mücadele etmeyen oyunculardan kurulu iken hangi akılla bu futbolcuyu almaya cıkarız..
ronaldo'nun manu'ya geldiği ilk zamanlarda sahada ayakta kalacak gücü yoktu. her ikili mücadelede yerdeydi. ama iyi bir teknik direktörle şimdi nerelere geldi görüyoruz. quaresma da iyi bir teknik direktör ve ekiple benzer yerlere gelebilecek yetenekte bir oyuncu.
valla bazılarına laf anlatmak deveye hedek atlatmakdan zor, diyorumki adam cok kaliteli ama bizim takıma uymayacak oyuncu , eğer bizde adam akıllı oynatmak istiyorsak kafadan lincoln - kewell i gönderip ardayada daha fazla defansif yük bindirmemiz gerekecek diyorum millet adamın show görüntülerini koyuyor cevap olarak...
Adam zaten gelecegi yere gelmis..Daha nereye gelecek?
Dünya stari Quaresma bu adam..