# Ricardo Quaresma

Cevap: # Ricardo Quaresma

Sonuna kadar Quaresma derim .. Zamanında Portekiz'in genç takımında bir Quaresma gerçeği vardı .. Ronaldo'yu abartmayın bence Quaresma'dan yetenek olarak bir farkı yok .. Sadece tek fark Manchester'ın Sporting Lizbon'la hazırlık maçı yapmış olması ve Ferguson'un Ronaldo'yu farkedip onu bir dünya starı yapması .. Bu kadar basit bence..

ne Quaresmaymış be dünyanın en iyi oyuncusu demediginiz kaldı tamam yetenekli ama Quaresma dediginiz adamın tek talipleri Genoa ve Bjk tabi bütün Avrupa görmüyor böyle bir yetenegi demi

Sonuna kadar Quaresma derim .. Zamanında Portekiz'in genç takımında bir Quaresma gerçeği vardı .. Ronaldo'yu abartmayın bence Quaresma'dan yetenek olarak bir farkı yok .. Sadece tek fark Manchester'ın Sporting Lizbon'la hazırlık maçı yapmış olması ve Ferguson'un Ronaldo'yu farkedip onu bir dünya starı yapması .. Bu kadar basit bence..

düşüncelerine saygı duyuyorum

ancak abrtmayın dediğin adam 94 milyon euroya transfer oldu reale.quaresma kötü oyuncu değil elbette kaliteli.ama gittiği hiç bir takımda tutunamadı

ne Quaresmaymış be dünyanın en iyi oyuncusu demediginiz kaldı tamam yetenekli ama Quaresma dediginiz adamın tek talipleri Genoa ve Bjk tabi bütün Avrupa görmüyor böyle bir yetenegi demi

Dayının oğlu mu? Nerden biliyorsun sadece onların talip olduğunu?

düşüncelerine saygı duyuyorum

ancak abrtmayın dediğin adam 94 milyon euroya transfer oldu reale.quaresma kötü oyuncu değil elbette kaliteli.ama gittiği hiç bir takımda tutunamadı

bende onu diyorum ne Quaresmaymıs be birkez daha söylüyorum Quaresmayla Ronaldoyu kıyaslamak Messi ile Ardayı kıyaslamakla aynı şey

Quresma'yı almayız,alamayız boşuna tartışmayın bence.

quaresma sorunlu oyuncudur bu doğru.takım içinde sürekli sorun çıkarır.bize gelirseki aman uzak dursun derim

aynı düşüncelerim juvedeki tiago içinde gecerli

quaresma sorunlu oyuncudur bu doğru.takım içinde sürekli sorun çıkarır.bize gelirseki aman uzak dursun derim

aynı düşüncelerim juvedeki tiago içinde gecerli

katılıyorum mesela İnterden ayrılan Adriano bence dünyanın en iyi forvetlerinden biridir ama o adamı istemem çünki takım içindeki huzuru bozar

quaresma ronaldo'nun kendini geliştirememiş halidir.

eğer ferguson gibi bir hocanın eline düşseydi şimdi ronaldo nerdeyse o da orda olurdu.

biraz öncede bekir diye biri yeni üye.hemen duyumu patlatmış deco galatasarayda diye

bunlar ya gerçekten kendini akıllı sanıyor yada bizi aptal sanıyor.yabancı transferini haldun ve polattan başka kimse bilmiyor

ne hikmetsede transfer duyumlarını yeni üyeler veriyor.bunlar angut belli zaten.lütfen önlem alalım şunlara forumu pisletmesinler

decoyu istememmi tabide isterim o ayrı konu:asd::D:f68.gif:

eğer ferguson gibi bir hocanın eline düşseydi şimdi ronaldo nerdeyse o da orda olurdu.

sır alex gibi büyük bir hoca quaresmayı göremedimide takıma almadı.biliyor sorunlu oyuncu olduğunu.takımın huzurunu bozacağını niye alsın

katılmıyorum.Adam Mourinhoyla çalısıyor Mourinhoyla geliştiremicekse kimle geliştircek kendini neyse konusmaya gerek yok aradıgımız adam Quaresma degil zaten almayız onu onu tüpçü alsında taraftarını mutlu etsin

katılmıyorum.Adam Mourinhoyla çalısıyor Mourinhoyla geliştiremicekse kimle geliştircek kendini neyse konusmaya gerek yok aradıgımız adam Quaresma degil zaten almayız onu onu tüpçü alsında taraftarını mutlu etsin

quaresma'yı zaten almayız (alabilir miyiz ki zaten), kanatlarda transfere gerek dutmuyoruz.

alacağımız adam ya stoper, ya orta saha olur.

ben sadece ronaldo-quaresma karşılaşmalarına açıklık getirmek istedim.

ham yetenek olarak ronaldo neyse quaresma da odur.

portekiz genç takımında ronaldo'dan daha çok göze çarpıyordu diyebilirim

ama ronaldo kendini geliştirdi, çok çalıştı ve geldiği yeri haketti. quaresma ise daha sorunlu, arıza bir oyuncu. kendini ronaldo kadar geliştiremedi.

ayrıca inter quaresma için kesinlikle yanlış kulüptü.

sır alex gibi büyük bir hoca quaresmayı göremedimide takıma almadı.biliyor sorunlu oyuncu olduğunu.takımın huzurunu bozacağını niye alsın

sorunlu ve arıza bir oyuncu kabul ediyorum.

ama ham yetenek olarak ronaldo'dan farkı yoktu.

ronaldo kendini geliştirdi, o geliştiremedi.

ronaldo'nun kendini geliştirememiş halinden kastım bu.

quaresma'yı zaten almayız (alabilir miyiz ki zaten), kanatlarda transfere gerek dutmuyoruz.

alacağımız adam ya stoper, ya orta saha olur.

ben sadece ronaldo-quaresma karşılaşmalarına açıklık getirmek istedim.

ham yetenek olarak ronaldo neyse quaresma da odur.

portekiz genç takımında ronaldo'dan daha çok göze çarpıyordu diyebilirim

ama ronaldo kendini geliştirdi, çok çalıştı ve geldiği yeri haketti. quaresma ise daha sorunlu, arıza bir oyuncu. kendini ronaldo kadar geliştiremedi.

ayrıca inter quaresma için kesinlikle yanlış kulüptü.

ne Ronaldo ne Quaresma geçek yıldız Nani biraz şans bulsun Manuda ki Ronaldo ayrıldıktan sonra Naninin şans bulucagını düşünüyorum

ne Ronaldo ne Quaresma geçek yıldız Nani biraz şans bulsun Manuda ki Ronaldo ayrıldıktan sonra Naninin şans bulucagını düşünüyorum

eğer nani'ye ronaldo kadar güvenseydi, yeni bir efsane yaratmak isteseydi "7" numarayı ona teslim ederdi ferguson.

ama ne yaptı, anlamız bir şekilde owen'a verdi.

bakalım, şimdi daha çok forma bulacaktır nani, kendini kanıtlayacaksa bu sezon kanıtlar zaten. kanıtlayamazsa da geçmiş ola.

Ne Quaresma'si arkadaslar, dalga mi geciyorsunuz?! Bjk'lilere bir tarafimla gülüyordum da biz de farkli degilmisiz. Hadi besiktasin gene o bölgeye ihtiyaci var bir nebze olsun mantikli olur Quaresma transferi, biz niye alalim ki bu adami o kadar eksik bölge dururken sadece yildiz diye dolu bölgeye adam mi alalim? Kewell, Arda, Keita'dan birini yedek birakma lüksümüz var mi gercekten orta sahada Mustafa Sarp, sag bekte Sabri oynarken??? Azcik mantik lütfen...

Nani'yi yeni Ronaldo olarak düşünseydi Fergie, gidip o kadar "yeni Ronaldo" arar mıydı diye de sorarlar tabi...

Geri
Üst Alt