ricardo quaresma

Cevap: # Ricardo Quaresma

Querasma gelsin ulan :) Seviyorum kendilerini. İsmini cismini oynayışını her türlü adam king.

Çok bencil bir futbolcu, bana göre hiç ismi bile geçmesin

Hocam ben iyi olacağı kanaatindeyim. Tabi kötü olma olasılıklarını ortadan kaldırırsak. Quaresma'yı bu takımın şahı gibi davranırsak olmaz. Ama Quaresma'yı gerektiğinde yedek oynatıp, başarılı olduğunda sınırlı şekilde taraftar desteklerse bu Quaresma'yı hırslanması ve takıma adapte olmak zorunda kalmasını sağlar.

İpleri onun eline değil kendi elimize almamız lazım. Katar muhabbeti yapılıyor ama unutmayalım Drogba Çin'den geldi. Yeterli bir süre var kampta çok iyi şekilde kendine bakarsa ve Sneijder'lı sisteme ayak uyduracak tarzda bir oyuncu olmasıyla, yaşadığı düşüşlerin, yeteneklerine yaptığı ihanetten vazgeçerse tartışmasız iyi transfer olacaktır.

Araba kullanması yasaklanmalı, gece dışarı çıkışlarını sözleşmeye bile ekleyebilirler, sıkıntı olursa fesih, yolla gitsin. Sonuçta Katar ortada, o bazı şeyleri farketmiş ve bu ülkenin kıymetini anlamıştır. Her ne olursa olsun Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak olması ve yanında çevrelenmiş yıldızların bulunması onu istekli hale getirecektir.

Ve son olarak; yetenekli ve bir potansiyele sahip kişilere, bir şans verilmeli kanaatindeyim.

Peki hocam senin düşüncen?

Fatih hocanın isteyeceğini pek sanmıyorum. Söze bununla başlayalım. Bunun dışında evet Q7'nin yeteneklerine kimse bir şey diyemez. Beşiktaş da çıkardığı çok iyi maçlar var. Fakat kötü olduğu maçlar iyi olduğu maçlardan fazla. Gereğinden fazla sorunlu bir oyuncu. Porto da çok iyiydi. Çok iyi bir çıkış yapmıştı. Olur da portoda ki performansına yaklaşırsa takımda ki herkese faydası dokunur. Q7 kanattan içeriye girer. çizgiye iner. dripling özelliği yüksek. Şut özelliği iyi. Bunun yanında yapmadığı şeylerde var. Mesela defansa yardım etmez. Takım savunması sıfır. Gereğinden fazla topla oynuyor. (Bunlar hocanın oynatmak istediği oyuna ters gelen şeyler) Son olarak Evet eleştirelim, neden alınmaya çalışılıyor diyelim Fakat abartmadan. Kanatta Hamit'in oynadığını unutmadan.

Aydin+Yilmaz.jpg

\

nuff said

Gelsin bence, bütceyi defansa ayırırız böylece

robben naniden başka oyuncumu kalmadi.. iyi oyuncu tuzlu olur zaten. queresma bildigin iskarta. emin ol queresmaninda futboldan bir beklentisi yoktur. takimida kariştirma olasiligi cabasi. adam avrupa maçinda atletico maçinda ilk yari 400 metremi ne koşmuştu. sonra çikti zaten 2. yari. ha amrabati göndersin ozaman tamam. birtane daha çekilmez. her nekadar bu adam amrabata göre daha yetenekli olsada. takim oyununa göre oynatmaya çalişcan buda bir halt yiyemeyecek. genç birini bulsunlar raziyim. yeni heyecanlar lazim.:yenieek:

Robben- Nani'den başka milyon tane kanat varda Terim'in bildiği yok sıkıntı orada.

Quaresma'yı takıma getirmekle el bombasının pimini çekmek eşdeğer. O tip oyuncu lüksümüzü Melo'dan yana kullanıyoruz,burası Galatasaray Spor Kulübü ,rehabilitasyon merkezi değil.

q7 geleceğine merthan ın üzerine titresinler daha iyi!!!:yenieek:

Muslera Eboue Dani Melo Sneijder Drogba kesin. Amrabat Riera kalıcı gibi...hatta Fatih Terim'e göre Ujfalusi de kalabilir. Bir yabancı sol bek bir yabancı stoper gelecek.. etti 11... Quaresma'ya tribünde bile yer kalmadı. Bu işin içinden nasıl çıkacağız bilemedim...

Muslera Eboue Dani Melo Sneijder Drogba kesin. Amrabat Riera kalıcı gibi...hatta Fatih Terim'e göre Ujfalusi de kalabilir. Bir yabancı sol bek bir yabancı stoper gelecek.. etti 11... Quaresma'ya tribünde bile yer kalmadı. Bu işin içinden nasıl çıkacağız bilemedim...

Elmander?

---------------------------Muslera------------------------------

Hamit--------Semih-----------------------Chedjou--------Adriano

-------------------------Alper Potuk-----------------------------

--------Quaresma--------Selçuk İnan---------W. Sneijder---------

--------------------------------Burak Yılmaz----------------------

---------------------Didier Dorgba--------------------------------

Umarım böyle bir kadro düşünmüyodur Fatih hoca. Yoksa sıçtık

---------------------------Muslera------------------------------

Hamit--------Semih-----------------------Chedjou--------Adriano

-------------------------Alper Potuk-----------------------------

--------Quaresma--------Selçuk İnan---------W. Sneijder---------

--------------------------------Burak Yılmaz----------------------

---------------------Didier Dorgba--------------------------------

Umarım böyle bir kadro düşünmüyodur Fatih hoca. Yoksa sıçtık

Böyle bir düşüncesi varsa olan yine Semih'e olur sağ tarafta ki açıkları kapatmak için anası ağlar..

Böyle bir düşüncesi varsa olan yine Semih'e olur sağ tarafta ki açıkları kapatmak için anası ağlar..

Sadece oda değil , Sneijder zayıf kalır , Alper zayıf kalır , Q7 desen koşmaz, defansa yardım etmez. Hamit zaten eski hamit değil , ağırlıktan ölcek nerdeyse. Chedjou desen , bilinmiyo nasıl olduğu kimse 90 dakka detaylı izlememiş etmemiş herkez bol keseden sallıyo.. Allah sonumuzu hayır etsin..

30 yaşında ki querasma yı ne yapacağız ya.. zaten balon

Geri
Üst Alt