ricardo quaresma

Cevap: # Ricardo Quaresma

Zaten az olan yabancı kontejyanını bununlamı doldurucaz arkadaş.

Quaresma salt yetenek olarak ronaldodan da iyidir bence bilekleri falan ama istikrarsız. Yalnız daha önce hiç Terim gibi bir hoca ile çalışmadı ve şu an yaşıda olgunluk döneminde. Bir anda robben falan uçmayız heralde yıllıgıda cok yuksek olur onun. Q7 uygun gibi ve hem 2 mıl yıllık hem bedavaya daha ıyısını bulamayız

Quaresma bizde iş yapar.Yeteneğine herhalde kimse birşey diyemezde çok fazla show yapıyor.

Quaresma salt yetenek olarak ronaldodan da iyidir bence bilekleri falan ama istikrarsız. Yalnız daha önce hiç Terim gibi bir hoca ile çalışmadı ve şu an yaşıda olgunluk döneminde. Bir anda robben falan uçmayız heralde yıllıgıda cok yuksek olur onun. Q7 uygun gibi ve hem 2 mıl yıllık hem bedavaya daha ıyısını bulamayız

Mourinho'yu Terim gibi hoca statüsüne koymuyor musun?

neden koyayım tarzları farklı iki hoca bence, burada hangisi iyi yada başarılı bir sınıflandırma yapmadım

Terim gibi hocadan kastettiğim şeyin disiplin, oyuncuyu geliştirme vs gibi şeyler sandım iki hocada da fazlasıyla bu var bunu kastettiğini sandım.Biraz daha açayım q7yi Mourinho İnter'e transfer etti zerre katkı alamadım aldığı her oyuncuya mutlaka az yada çok birşeyler katan bir teknik direktör bile q7 den hiçbir verim alamamış ki aldığı fiyatın çok aşağısına sonraki sene bjkye yolladı.bjk gibi küçük takımlarda iş yapar çünkü ona bağlı oynuyorsun.Ama bundan takım oyuncusu yaratmaya çalışırsan yine hayal kırıklığı yaratacaktır.

Terim gibi hocadan kastettiğim şeyin disiplin, oyuncuyu geliştirme vs gibi şeyler sandım iki hocada da fazlasıyla bu var bunu kastettiğini sandım.

yok usta bence Q7 tam Terimlik, itekleme ile gaz verme ve yüreklendirme ile çalışan bir futbolcu, bunu da Terimden daha iyi yapan yoktur zaten:yenieek: hem klubün borcunu düşünerek hemde Q7 nin mevcut yeteneğini baz alarak bence o kadar da kötü bir transfer olmaz

Mou dünyanin en iyi hocasi belki ama mou futbolculukdan gelmeyen birisi oldugunu unutmayalim. kendisini egitmis birisi ama onunda eksikleri yok diyemeyiz galiba. realde zafiyetleri az cok ortaya cikdi bence.

Mourinho'yu Terim gibi hoca statüsüne koymuyor musun?

Mourinho, Quaresma'yı istedi aldırdı ve ilk zamanlarında oynatıyordu.Sonra 4-3-1-2 sistemine geçtiler ve bizde Amrabat'ın başına gelen orada Quaresma'nın başına geldi.Yani Mourinho Quaresma'yı oynatmakla uğraşacak fırsat bulamadı.Bize gelecekse sistemimiz değişecek gibi duruyor ki değişmese bile tek oyun planımız ikinci yarı Sneijder'i çıkarıp 4-4-2'ye dönmek bu bakımdan bile iyi bir transfer.

Mourinho, Quaresma'yı istedi aldırdı ve ilk zamanlarında oynatıyordu.Sonra 4-3-1-2 sistemine geçtiler ve bizde Amrabat'ın başına gelen orada Quaresma'nın başına geldi.Yani Mourinho Quaresma'yı oynatmakla uğraşacak fırsat bulamadı.Bize gelecekse sistemimiz değişecek gibi duruyor ki değişmese bile tek oyun planımız ikinci yarı Sneijder'i çıkarıp 4-4-2'ye dönmek bu bakımdan bile iyi bir transfer.

evet ilk zamanlar oynadı ama felaket kötü oynadı.çok para verip almasına rağmen kulübeye çekti sonra da chelsea ye kiraladı.

Hamitten daha yararlı olacağı kesin.İyi bi sezon başı ve maç başı ücretle çok yararlı olabilir.Keita Quaresma vs. adamlar her ne kadar disiplinsiz olurlarsa olsun ölüleri faydalı olur.

evet ilk zamanlar oynadı ama felaket kötü oynadı.çok para verip almasına rağmen kulübeye çekti sonra da chelsea ye kiraladı.

O sezon İtalya Ntv'deydi yanlış hatırlamıyorsam o yüzden maçlarını takip ediyordum.Aslında Amrabat için biz ne diyorsak o sezon Quaresma için de Inter taraftarı öyle diyordu sanırım.Benim gördüğüm birkaç maçta etkili olmuştu Trivela golü vardı hatta.İşte Mourinho onda ısrar edebilirdi eğer 4-2-3-1 filan oynasaydı ama Milito inanılmaz oynayınca 4-3-1-2 oynamak zorunda kaldılar aynı bizde Burak'ın olduğu gibi.Ama bizim ligdeki performansına bakarsak çok kötüde değil çok iyide değil diyebiliriz.Fit olduğu her zaman bence iyi oynadı ama işte mental açıdan nasıl olduğunu şu belirliyor çok güzel oynuyor süper adam diyorsun bir kere sakatlanıyor sonra dönüşü hep kötü oluyor kilo alıyor antrenman eksiği oluyor yani Beşiktaş'ta böyle oldu.İşte bize gelip mental açıdan zirve yaparsa fitness olarak zaten Piri'ye herkes güveniyordur.Fatih Hoca iki sezondur istediğine göre demek ki güveniyor bizde hocamıza güvenelim.

Sorun 1: Queresma ve Sneijder nasıl aynı takımda olacak, diziliş açısından? Tek çözümü tek önlibero oynaman Selçuk'u ön libero mu oynatacagız, solda Q7 önünde Sneijder sağında Hamit çökeriz.

Sorun 2: Kontenjan olayına gelelim Muslera kalıyor1, 2Eboue, 3solbek, 4 stoper, 5önlibero(melo),6Sneijder,7Drogba, 8Querasma... Amrabat ve Dany gibi yedekleri saymıyorum YİNE DE 8 YABANCI yapıyor.

Çözüm: Yabancı kanat almadan önce sisteme karar vermeliyiz, ya da İnler, Arda gibi isimleri almalıyız.

Adamlar q7 için başkanı değiştiriyorlar. Serdal adalıyı getirip Ormanı yollayacaklar. Beşiktaş Joking Klubü.:D

gelsin 7 numarayı giysin..ben quaresma nın bunun son şansı olduğunu bildiğine ve bu sebeple var gücüyle çalışacağına inanıyorum..iyi bir quaresma amrabat'ı da, hamit'i de, aydın'ı da, engin' de 5 e katlar

3 sene nöbet tuttuk adamlar bedavaya alacaklar :sad007:

Sorun 1: Queresma ve Sneijder nasıl aynı takımda olacak, diziliş açısından? Tek çözümü tek önlibero oynaman Selçuk'u ön libero mu oynatacagız, solda Q7 önünde Sneijder sağında Hamit çökeriz.

Sorun 2: Kontenjan olayına gelelim Muslera kalıyor1, 2Eboue, 3solbek, 4 stoper, 5önlibero(melo),6Sneijder,7Drogba, 8Querasma... Amrabat ve Dany gibi yedekleri saymıyorum YİNE DE 8 YABANCI yapıyor.

Çözüm: Yabancı kanat almadan önce sisteme karar vermeliyiz, ya da İnler, Arda gibi isimleri almalıyız.

Bana seneye 4-2-3-1 oynayacagiz gibime geliyor. Buraki ve Elmanderi satip Umut veya Necati yedekleri ile devam.

Geri
Üst Alt