ricardo quaresma

Ynt: # Ricardo Quaresma

Sampiyonlar liginde oynayacagi icin birazcik iyi oynayabilir

Cevap: # Ricardo Quaresma

Her ne kadar isim kulağa hoş gelse de transfer politikamıza uygun bir adam değil. Gündeme gelmesi şaşırttı beni.

Patlama yapabilir deniyor. Patlar, patlar ama elde patlar.

bedava gelecekse 1 veya 2 senelik sözleşme yapılmalı. parayla alacaksak gerek yok.

mal daha önce çeşitli takımlar tarafından defalarca denendiği

her deneyeninde kurtulmak için neredeyse üstüne para vererek gönderdiği bir mal olduğu için gerek yok

bunun ne olduğunu herkes biliyor

Amerikayı tekrar keşfetmeye gerek yok

Yallah....

ayıp etmişler halbuki muameleye gerek yok 1 yıldır top oynamıyor

ben gelsin veya gelmesin demiyorum ama oynuyor görüldüğü üzere drogbada çinden geldi sizin mantığınızla düşünürsek diğer konular elbet sorun edilebilir ama bunun sorun edilmesi mantıklı değil

q7 atına oynucama amrabat atıyla devam ederim en azından daha yaşı genç .. en önemlisi ardayı getiririm geri boş yere koz kullanmam..

Adam disiplinli olsa zaten CR7 felan hikaye olur yanında siz neden bahsediyorsunuz :) Bakın CR7 bireysel olarak çok yetenekli ama takım oyununa uyum sağlıyor. Bencillik yapmıyor. Mourinho ne derse onu yapıyor. Quaresma'nın tek eksiği bu. Fatih Terim kendine bu konuda güveniyorsa fazla söz söylemek düşmez bize.

Ekonomik olarak bizim şu anda bir oyuncuya 10-15mn€ verip senelik de 3-4mn€ verecek bir durumumuz yok. Bu yüzden Adriano ile değil Carlinhos ile uğraşıyoruz. Bu yüzden Quaresma gündemimizde.

Fatih Terim kanat futbolu oynatmadı bu sene. Taktiğimiz neredeyse hep 4-3-1-2 şeklinde oldu. Bu durumda Amrabat gibi bir adama 8mn€ verilmesine rağmen hep yedek oturttuk. Eğer kanat oyunu oynamayacaksak Quaresma transferinin tek anlamı vardır, o da bu sezon Amrabat'ın yaptığı işi yapmak: Sonradan girip oyunu açmak. Kanat futbolu oynayacaksak zaten anlaşılabilir bir transfer olur Quaresma.

Bu çocuk topu alıyor, gidiyor gidiyor ve sonu tırt.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Biz ne kadar tartışsak boş. Adam gelir hırs yapar futbolunu oynar istemeyenleri utandırır yada gelir yattığı yerden parasını alır isteyenleri utandırır. Bu iş kumar oynamak gibi.

Q7 umarım kendini futbola verir gelirse,ama yaş olmuş 29 bu yaştan sonra karakteri değişecek değil heralde. o yüzden verimli olması biraz zor bana göre.

Bence basını oyalamak için ortaya atılan bir yemden başka bir şey değil.

Alper Potuk vardı son günlerde gündemde. Basında haliyle yüklendi üzerine. Fenerbahçe'yi soktu devreye falan. Sonra 4 milyonluk oyuncu 8 milyon artı Elmander ve Emre Çolak oldu. Bu noktada sanıyorum Galatasaray Yönetim'i akıllı bir hamle ile Queresma ismini ön plana çıkardı.

Yoksa Galatasaray takımının ruhuna uyan bir oyuncu değil. Takımın dinamiklerini bozacak bir yapısı var. Fatih Terim'in Quaresma alınacağına o bölgeye transfer yapılmamasını tercih edeceğini umuyorum.

Quaresma eger gercekten disiplin'li olsaydi belki CR7'den büyük yildiz olabilirdi, cünkü ikiside Futbola basladigi dönemde Quaresma Ronaldo'dan cok daha yetenekli ve meshur'du.

Gerisi'ni bosverin ama, Porto haric hic bir yerde Top oynamadi.

Adam Carvalhal'ın bjksinde oynadı allasen :D

Velilerle, neciplerle oynadı..

Gelsin Melo'larla Selçuklar'la oynasın.

Fm'de Frankfurt'a aldım Almanya asist kralı oldu adam :D

Adamı beğenmeyenlere gelsin D: Gscforum'un tüm üyeleri dizilsin ipe dizer adam yeteneğiyle :D

kendisi yetenek olarak emin olun vatandaşı ronaldo'dan kat kat yeteneklidir. gel gelelim disiplin, çalışma konusunda tam tersine berbat haldedir. mourinho'nun adam edemediği quaresma deniyor ancak adam italya'da adam edemedi. emin olun ligimizde şu anki takıma ekstra'dan 15 puan kazandırmasının yanında hücum opsiyonumuzu arttıracaktır. beşiktaş'ta oynarken hatırlarsanız al topu ver quaresma'nın kanadına takım oynasın. ancak bizim takımımızın sadece bi opsiyonu olacak ve fatih terim'in elinde parlayacaktır.

Adam Carvalhal'ın bjksinde oynadı allasen :D

Velilerle, neciplerle oynadı..

Gelsin Melo'larla Selçuklar'la oynasın.

Fm'de Frankfurt'a aldım Almanya asist kralı oldu adam :D

Adamı beğenmeyenlere gelsin D: Gscforum'un tüm üyeleri dizilsin ipe dizer adam yeteneğiyle :D

:Z3:

Geri
Üst Alt