ricardo quaresma

9 maç iyi olur

Quaresma, Aslan oluyorGalatasaray'da gündem yeniden Quaresma... Devre arasında alınmak istenen Portekizli futbolcunun transferinde yönetici Bülent Tulun büyük bir yol kaydetti.

17-05-QUARESMA.jpg

Geçen sezon Beşiktaş’ta forma giyen Ricardo Quaresma ile Galatasaray sıcak temas halinde.

Devre arasında siyah-beyazlı kulüpten istenen ancak 5 milyon Euro’luk bedeli pahalı bulan sarı-kırmızılı yönetim, Portekilizli futbolcuyu yeniden gündemine aldı. Yönetici Bülent Tulun, devre arasında Al-Ahli takımına giden Quaresma’nın transferinde büyük yol kaydettiği öğrenildi.

Portekiz futbolcunun sözleşmesi 30 Haziran 2014 tarihinde sona eriyor. Ancak burada mutlu olmayan Ricardo Quaresma’nın ayrılmasında Arap kulübünün sorun çıkarmayacağı öğrenildi.

31 kez Portekiz Milli Takım formasını terleyen Quaresma, 2012-2013 sezonda Beşiktaş formasını hiçbir maçta giyememiş ve yönetimle yaşadığı sorun nedeniyle ligin devre arasında takımdan gönderilmişti.

AMK ÖZEL HABER

17 mayıs 2013

içim hüzünlendi...2013 demeyin bana :/

2017-18 sezonunu kırmızı kartsız tamamlayabilmiş olması, bildiğim en büyük organize hakem skandallarından birisidir. En az 8 defa oyundan atılması gerekirdi; 5 kez doğrudan, 3 kez ikinci sarıdan; hepsini iç etti yavşaklar. Rakip FB olunca iki maç üst üste atlayamadılar tabi...

Takım arkadaşını korumak için araya giren adama üç maç ceza veren TFF, iki kere yumruk atan bu adama ne ceza verecek bakalım.

3 mac ceza verirler, tahkim iki maca indirir.

2017-18 sezonunu kırmızı kartsız tamamlayabilmiş olması, bildiğim en büyük organize hakem skandallarından birisidir. En az 8 defa oyundan atılması gerekirdi; 5 kez doğrudan, 3 kez ikinci sarıdan; hepsini iç etti yavşaklar. Rakip FB olunca iki maç üst üste atlayamadılar tabi...
Tam aynısını yazmak için girmiştim konuya bunu gördüm ve jet hızıyla like'a bastım.

Herifin kafadan toplamda rahat bi 15 maç falan cezalı olması gerekirken ligin tamamında 29 maça çıkması kocaman bir skandaldır.

sent via GSC

Yumruklardan en az 4 maç yemesi lazım 3+3 ten 6 maç ilk harekette tahrik var vs. diye 4 e düşebilirmiş diye okudum bir yerde, bunlara ek oyundan çıkmayıp olaylara karışmaya devam etmesi etkiliyosa dahada artması lazım

3 maç verirler 2 ye indirirler daha sonra.Fazla bişey beklemesin kimse.

feghouliye 3 maç ceza verenlerin ne yapacağını merakla bekliyoruz en az 5 maç olmalı indirimler sonucunda

Geri
Üst Alt