ricardo quaresma

Bizim bir oyuncu yapsa sezonu kapatırdı , q7 ye 4 maç verirler sonra 2 ye düşürürler.

Premier ligde bu tur hareketlerin cezasinin 6 ay futboldan men oldugu soyleniyor. Tabi bizim ulkemizde olmasi pek mumkun degil.

bu ve bunun gibi karaktersiz çingeneler anca bizim gibi liglerde uzun süre oynayabiliyor,avrupada nereye gitsi sittiri yedi cnkü avrupada yaptıgı pisliklere hakemler anında kırmızı basıyor

Premier ligde bu tur hareketlerin cezasinin 6 ay futboldan men oldugu soyleniyor. Tabi bizim ulkemizde olmasi pek mumkun degil.

sezonu kapatacağına dair umutlarım var benim

ama tabi cezayı indireceklerse her türlü bahane bulurlar,bu hafta bjk kazanırsa bizim maça çıkarmak için her şey yapabilirler

avrupa arenasinda bunu yapmis olsaydi ömür boyu futboldan men yerdi, tffden en az 10 mac bekliyorum acikcasi!

sezonu kapatmasi gerek ama 5 mac ile yirtar

Su adami günah kecisi ilan edenler var dünkü macta. Bazen sadece bakarsin..

Saskinlikla okuyorum bazi seyleri gercekten. Herifin gecen sene kafadan 7-8 kirmizi karti es gecildi. Gercekten gariban Q7 tam bir günah kecisi.

sıra ile 2 futbolcuyu yumrukluyor. 7 maçtan aşağı ceza almaması gerekir.

7 ve 8 maç olmalı diyenlere şaşıyorum. Federasyon'un başında Yıldırım Demirören'in olduğunu unutuyorsunuz galiba, maksimum verecekleri ceza 3 maçtır. Fazlasını vermezler.

Ilk olarak kac mac ceza verirler bilmiyorum ama o sayiyi tahkim de kesinlikle düsürürler.

Ülkede nerede adalet var ki futbol da olsun. Bu yüzden 3-4 mac alacagini tahmin ediyorum.

Takim arkadasina saldiran oyuncuyu iten Feghouli 3 mac, 2 tane futbolcuya yumruk atan Quaresma 3 mac. Böyle birsey olursa kiminiz sasirir ki?

Geri
Üst Alt