Rıdvan Dilmen: "Galatasaray'a verin Pelkas'ı, Mesut'u, İrfan'ı maksimum 2-3 puan fark olur"

Alper Yılmazlar

Berlin Panteri
kapak_093716.jpg

Fenerbahçe'nin Yeni Malatyaspor'u 2-0 yendiği maçın ardından konuşan Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin kadrosunun kaliteli olduğunu ve Fatih Terim'in elinde zirvede olacağını söyledi.

Rıdvan Dilmen: "Fatih Terimli Galatasaray'a verin Pelkas'ı Mesut'u İrfan'ı maksimum 2-3 puan fark olurdu. Gencecik çocuklarla oynuyor Galatasaray."

Rıdvan Dilmen: "Fenerbahçe taraftarına 5 yıl şampiyonluk garantisi verseler de Fatih Terim'i istemez. Galatasaraylılar da benim gibi, Aykut Kocaman gibi isimleri istemezler."

Rıdvan Dilmen: "Okan Buruk ismi geçiyor ama ben isim de çok konuşmak istemiyorum ama Fenerbahçe'yi kaldırabilecek bir isim değil. Okan Buruk için bir gün Galatasaray'da olacaktır. Belki Beşiktaş'ta olabilir."

mesut bizde olsa her hafta küfür yerdi.

irfan konusunda başakşehirdeki irfan bize fayda sağlardı ama fenerbahçede çok sık sakatlanıyor ve güven vermiyor.

pelkas konusunda cicaldaodan daha fazla gol atacağı kesin diyebilirdik

Sezonun yarisini kacirmis Irfan. Özil en gec 5. Macinda yuhlanirdi bizde olsa.

Belgaz gecen seneki formunda olsa, o belki is yapardi.

pelkas ve irfan bizde fark yaratırdı şüphesiz

mo ve kerem de onlarda

Alt metinde Terim ile kendini ve Aykut Kocaman'ı eş tutması da gözlerden kaçmasın. Başarı olarak zaten kıyaslanacak bir yanı yok ama kulüp ile özdeşleşme açısından da kıyaslanabilir bir durum yok. Fenerde Terim'e karşılık gelecek bir isim yok.

Bunun dışında söylediklerinde doğruluk payı var %45 oranında katılıyorum.

Mesut Özil bizde olsaydı asistin, asistinin asistinin asistini falan yapardı, kral olurdu. Şimdi bulamıyoruz aynı kalitede oyuncu.

Türkiye'de hiç bir camiada Fatih TERİM'e eş tutulacak bir tane adam yoktur. Aykut gibi FB'lilerin nefretle andığı bir adamı bir EFSANE ile bir tutmak ancak "ŞEYTAN" ve avanelerinin işi olabilirdi zaten.

bizde de iş yapamazlardı bence. son 3 yıldır sürüyle kaliteli oyuncu aldık ve hüsranla kapattık.

ts ve başakşehir bu tür oyuncuları daha iyi oynatıyor. büyük disiplin sorunu var hem bizde hemde fb de.

Geri
Üst Alt