Konuyu hiç sulandırmayın...

Sporun fetö ayağına hiç girilmedi...

Savcıar bu olaya kesinlikle el atmalı ben bu konuda rıdvan a inanıyorum
Siyasi ayağına girildi mi ki futbola girilsin. Futbola girilse işin ucu yine siyasilere varıyor yani boş tatava bunlar bişey olmaz

türk futboluna fabiano eller oparesyonu yapılsa olmaz mı ruud van??

Konuşmanın tamamını izledim Fatih Terim'in adını ağzından düşürmedi bir de neredeyse bizi fetö ile ilişkilendirmeye tenezzül ediyordu. Neymiş Dursun Özbek'i aramış GS resmi sitesinde fetöcü hainin simgesinin ne işi var demişte o da kaldırtmışta. Birde şike var diyen fetö tarafında olurmuş. Hırsızlığa hırsızlık diyene vatan haini, hırsıza ise kahraman diyor bu arkadaş.

Geçen sene de bu lig bitmez deyip kafa ütülüyordu. Keşke objektif şekilde operasyon yapılıp kimin ne halt ettiği ortaya çıkarılsa.

Fatih Altaylı: "Rıdvan Dilmen'in açıklamalarının bir kısmını izledim, bir kısmını da okudum. Söyledikleri çok hoşuma gitti. Söylediklerinin %95'inin altına imzamı atarım. Söylediği her şey doğru. Hatta eksik söyledi."

HERKES ÇOK GERGİN ORTAM BİRAZ DAHA ALEVLENMELİ

Yalniz Ibrahim seten Ersin Düzen bilmem ama ROK fetocudur. Ergenekon Balyoz gibi davalarda Fetonun avukatliginida yapmistir. Ancak hukumet feto kavgasinda hukumetin tarafinda yer alarak darbeden once taraf degistirmistir.

Geri
Üst Alt