Rıdvan Yılmaz Galatasaray'a Geliyor!

Kolpa haber gibi duruyor.

Bu arada ben FM'de BErkan'ı sol beke devşirdim. Yavaş yavaş ısınıyor yeni rolüne. FM2022'de 2 sezon sonra 6'sı sahada 10 yabancı sınırı var. Rezalet bir durum. Müthiş oyuncular transfer ediyorum, lisansını çıkartamıyorum. Bir de transfer sezonu 1 hafta geç bitiyor. Yeni adam aldığında dışarıda kalacak adamı gönderemiyorsun.

Burak ve Sergen gibi camiasiz istisnaları bir kenara koyarsak, hangi futbolcu, bir büyükten diğerine geçip başarılı olmuştur hatırlayan var mı? Hele ki altyapıdan çıkıp da rival transferi yapan?

Türk futbolcusu mental açıdan zayıf abi, ben istemem şahsen başka takımin çocuğunu bizim takımda görmek. Her taş yerinde ağırdır.

Bunun en baba örneği sanki Emre Belözoğlu ki o da mentally en güçlü Türk topcularindan biriydi, o da bayağı zorlandı adapte olmak için.
1665388693935.png

Cengiz filan şova kaçar net ihtiyaç bu çocuk Pva + bi miktarla çözsek müthiş olur

Seneye yabanci kurali nasil olacak tamamen kalkarsa bos yere yüklü bonserviz ödemek yanlis olur, bence devre arasinda kiralik arti zorunlu olmayan bir opsiyonla getirmek en dogru hamle olacaktir.

Kiralık filan denenebilir oynadığı yok ama bjk ayağına katkı verir mi bilmem

Emre Taşdemir maalesef sakatlığı nedeniyle düzenli katkı vermeyecek gibi görünüyor, Rıdvan, Kazımcanla birlikte sol ben rotasyonuna girerek yerli kontenjanı için elimizi rahatlatır.

bjk altyapısında yetiştiği için Galatasaray'da olmaz. ben böyle transferlerden fayda göreceğimizi düşünmüyorum.

kazımcan daha da iyi olabilir.gerek yok

Devre arasinda bütün çaba rıdvan icin harcanmali.

6 aylık satın alma opsiyonsuz kiralama 2 taraf içinde uygundur aslında ama oyuncu gelmek ister mi o soru işareti bilemeyecem..

Geri
Üst Alt