- 16 Haziran 2010
- 190.933
- 133.713
- 6.478
Eldekilerden ayrilan olmadigi surece o bolgeye transfer mantiksiz, veya soyle, oncelik degil.Stoper?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eldekilerden ayrilan olmadigi surece o bolgeye transfer mantiksiz, veya soyle, oncelik degil.Stoper?
Eldekilerden ayrilan olmadigi surece o bolgeye transfer mantiksiz, veya soyle, oncelik degil.
Bende onu kastediyorum, elinde 5-6 tane stoper varken gidip stoper almak akil isi degil. Once oradan gidenler olacakki sonra transfer yapabilecen, yoksa 7 tane stoper ile lige mi baslayalim boyle kadro planlamasi mi olur? Bana gore de transfer lazim ama bizim asil sorunumuz orta saha ve forvet, buraya tam 4 oyuncu lazim.Mantıksız değil.
Semih veya Hakan müthiş oynarsa bilemem onun dışında her türlü transfer şart gözüküyor mevcut şartlarda.
Serdar'ın yanına direkt ilk 11'e yazarız diyeceğimiz bir stoper yok.
Bende onu kastediyorum, elinde 5-6 tane stoper varken gidip stoper almak akil isi degil. Once oradan gidenler olacakki sonra transfer yapabilecen, yoksa 7 tane stoper ile lige mi baslayalim boyle kadro planlamasi mi olur? Bana gore de transfer lazim ama bizim asil sorunumuz orta saha ve forvet, buraya tam 4 oyuncu lazim.
Bunlar yapildiktan sonra stoper mevkisine bakariz eger anlattigim kriterler yerine gelirse, takimdan ayrilan olmazsa stoper transferini unutalim.
Ched den daha iyisini alabiliyorsak gonderilebilir ama satilmasi gerekenler varsa Semih ve Donk oncelik olmali. Bunlarin bu kadroda isi yok aslinda. Gonderebilirmiyiz? Zor bence.5-6 stoper var ama kesin ilk 11'i hak ediyor diyebileceğimiz 1 tane var ya da yok.
Umut ve Olcan nasıl kadro dışı bırakıldıysa Ched de bırakılmalı.
Koray zaten sakatlandı.
Stoper rotasyonu Transfer, Serdar, Hakan, Semih olur.
Ched den daha iyisini alabiliyorsak gonderilebilir ama satilmasi gerekenler varsa Semih ve Donk oncelik olmali. Bunlarin bu kadroda isi yok aslinda. Gonderebilirmiyiz? Zor bence.
Bu yonetim varken okadar umitli olamiyorum, baksana daha orta saha ile forvetimiz bile yokAlabileceğimiz herhangi bir stoperin daha iyi olmama ihtimali %1 falan.
Bu yonetim varken okadar umitli olamiyorum, baksana daha orta saha ile forvetimiz bile yok![]()
Orası doğru tabii.
Ama sol bek yedeği de yok mesela, Olcan'a hayran olduğumdan değil de ona rağmen kadro dışı bıraktı.
Sezon içerisinde Hakan'ın sol bek oynama ihtimali var mesela, bence bu daha riskli bir karar.
Sneijder orta saha ve forvet isteğini belirtmiş hmm ilginç
Bu arkadaş devamlı aynı yorumda bulunuyor enteresan
Bende şahsen hocanın takıma hakim olamadığı kanısı oluşmadı o yüzden bu arkadaşın devamlı aynı konseptdeki bu yorumu ikidir dikkatimi çekiyor
Bu ateş üfleyerek sönmez