Riekerink'e Yapılan Terbiyesizlik!

Aque amele rodopu
Sayin baskumandan hocamiz jan olde riekerink hocamiz gecmisini amelelesin sülüman

Riekerink çok iyi bir insan gerçekten.

Hocalığını bilmem, yanlışı olur hatası olur ama bu adam Galatasaray'ı çalıştıran son 15 yılda ki bütün hocalardan daha temiz kalpli bir adam.

Yüzüne yansıyor.

Şansı da daim olsun inşallah.

kesinlikle haklısın hani derler ya kalbinin güzelliği yüzüne vurmuş diye JOR hocamızda öyle bir adam başarılı olur olmaz bilemem ama iyi bir adam sanırım. En son Elmander Reyizde böyleydi kalbinin güzelliği gözlerinden belli bir abimizdi.

Şerefsiz provokatör. Bunu almayacaksın artık basın toplantılarına.

Adam beyinsizsin tekide asıl sorun bunun gibiler nasıl bu meslek den ekmek yiyor aklım ermiyor.

Üzüldüm lan hocamiza. Birde beni üzen bu maçtan sonra bana böyle bir soru sormanizdi dedi. Süleyman Rodop defol ulan mal herif.

Adam öldürmeye karsiyim ama bu sülümanin ölmesi lazim COK NET

O acinasi sefil zavalli 60 yasinda dahil azar isiten hayatinin bitmesi gerek sülo

Sülüman seninnnnnnnnnnnn o igrenc musmula suratini dikeyim sülüman

Bu baslikda kufuru serbest birakinda ana avrat bi duz gideyim bu onun bunun cocuguna

mert tercüme etmek istemedi halinden belliydi . Keske etmeseydi hic

Aynen. Keske Mert orada "Böyle bir edepsiz soruyu kisa sürede 2 tane kupa kazanmis hocamiza sormanizi kabul edemem" deseydi.

Yeminle cok üzüldüm ya adamin yüz ifadesini falan görünce, yazik ya böyle tertemiz güleryüzlü bir adama böyle güzel bir günde yasattiklari duyguya bak.

Serefsiz pezevenk.

Basarili da olsa basariz da olsa Riekerink Hocam adamin dibidir.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aynen. Keske Mert orada "Böyle bir edepsiz soruyu kisa sürede 2 tane kupa kazanmis hocamiza sormanizi kabul edemem" deseydi.

Yeminle cok üzüldüm ya adamin yüz ifadesini falan görünce, yazik ya böyle tertemiz güleryüzlü bir adama böyle güzel bir günde yasattiklari duyguya bak.

Serefsiz pezevenk.

bu salaklara fatih terim yakisir. gaddar küfür eden sevimsiz kisiler istiyorlar .

Twitter da bu Rodop serefsizine güzel giydiriyor bizim taraftarlar.

Taraftar ne yapacaksa yapsin bu rodop denen godosun gs muhabirligini sonlandirsin ne arena nede floryaya birak girmeyi 2 km bile yanina yaklasmamali

Hashtagmi yaparsaniz nasil yaparsiniz bilmem

Yonetim olsaydi resmi siteden bu serefsize ayar verirdi ve bir daha telegol'e roportaji yasaklardi.

Yeminle cok pis kufur edesim geldi.

RIE-KING BEY DIYECEKSINIZ ULAN!!!

Tüm GS siteleri birlik olup Riekerink'e sesimizi duyurmalıyız

Taraftarın ne düşündüğünü bilmeli.GS TV falan yapabilir aslında

Maç sonu da Akif Çağatay Kılıç'a "çok da önemli olmayan bi maçta" maç önünde çıkan olaylar için ne düşünüyorsunuz diye sordu. Zerzevatın teki, ciddiye alınmayacak bir tip. Hocamızı ligin açılış maçında güzel bir şekilde destekleyelim. En iyi cevap budur.

Ne olduki takip edemedim ve tweet açılmıyor...

Gesendet von meinem SM-G920F mit Tapatalk

Geri
Üst Alt