Riekerink'e Yapılan Terbiyesizlik!

Senin tum rodip ecdadini ecdadliyim godos rodop capsiz kari pazarlayacisi

Ne olduki takip edemedim ve tweet açılmıyor...

Gesendet von meinem SM-G920F mit Tapatalk
GSlılar riekerink demediğini bırakmıyor, ben hocaya "2 kupa almana rağmen bazıları sizi yetersiz buluyor üzülmüyormusun"dedim hata mı?

Bunu sordu hocam üzüldü ve bu soru beni asıl üzen tarzında bir şey söyledi

GSlılar riekerink demediğini bırakmıyor, ben hocaya "2 kupa almana rağmen bazıları sizi yetersiz buluyor üzülmüyormusun"dedim hata mı?

Bunu sordu hocam üzüldü ve bu soru beni asıl üzen tarzında bir şey söyledi
Vay adi herif....

Gesendet von meinem SM-G920F mit Tapatalk

Çoluk çocuğun spor müdürü olduğu, önüne gelenin televizyonlarda futbol yorumcusu olduğu bir ortamda 60 yaşına kadar neden muhabirlikten öteye geçemediğini açıklayan bir soru sormuş!

Sent from my iPhone using Tapatalk

yetersiz demedi, adam senin galatasaraya kapasiteden yok dedi

böyle şeyler birleştiriyo bizi,o şerefsizce sözleri işitmesinde bi hayır olabilir.sezon sonunda verir cevabı rie..

Karaktersiz onursuz herif işte anonim çocukları bugüne dek vitora sorsaymış ya gitti 3-5-2 ile rezil oldu geldi :) Asıl soru şu olmalı acaba sizler gazeteci olabilecek kapasitedemisiniz.

hamzanın bu adamın çeyreği kadar kapasitesi yoktu bu soruyu ona sorabilir miydin rodop hıyarı.

Aynı soruyu bir Türk teknik direktöre sorar mıydı acaba, aşağılık herif. Allah belasını versin bunun ve bunun gibilerin. Sen de muhabirlik yapacak adam değilsin, hatta sen adam bile değilsin ama hala oradasın ve biz bu kepazeliklerini izlemek zorunda kalıyoruz.

Bunlar gazetecilik adına kabadayılık yapıyorlar, son dönemde spor programlarının spikerleri kaba kaba konuşuyorlar, dikleniyorlar, saçma sapan sorular soruyorlar biri tersleyince de emekçiye saldırıyor diye ayağa kaldırıyor herifler. Riekerink hocalığı bir kenara ama insan olarak bu muameleyi haketmiyor, o soruya verdiği cevapta ne kadar iyi bir insan olduğunu gösteriyor. Ukala herifler sorsaydınız ya aynı soruyu Hamza'ya.. Sanki Real'den falan gelmişti 3 kupa aldığı zaman

bilindigi gibi rodop'un iqsu 25 ila 29 civaridir
riekerink'e bunu iletmek kafi.

ciddiye alacak bir durum sezmiorum tbf

mert salagi da tercume edio

o da ayri bir mal

Bu adamlar basın toplantısına falan alınmaması lazım ama yönetim yokki böyle bir icraat yapsın.

Şerefsizlik

Sent from my iPhone using Tapatalk

Mert'in soruyu yumusatarak hatta tamamen degistirerek sormasi lazimdi.Suleyman okuzu anlayamazdi zaten.

Geri
Üst Alt