Riekerink'i Yedirmeyiz! (Yediler)

Ftci eziklere yedirmeyiz hocayı arkasındayız!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ulan koskoca Galatasaray Terim ve Terime iş bulma kurumu mu ?

Milli Takım basın toplantısında gazetecıler terim'e Galatasaraya dönmeyi düşünür müsünüz falan diye sorular sordu.. Terim'de Galatasaray benim evim, kulübüm haziran ayı geldiğinde isterlerse görüşürüm dedi..

yani gelmek istiyorum diyor.. milli takımda işler iyi gitmiyor yeniden Galatasaray kapak atacak anlayacağın.. fener medyasıda hemen algı operasyonuna başladı.. şimdiden terim gelecek mi diye kaos ortamı çıkartmaya çalışıyorlar

cevap versene lan bunu nezaman dedi. bi laf atıyosun cevap vermeden kaçıyosun hemen. sonra millet azcık sıkıstrıcıncada ağlıyosun hemen

5 dakikada serefsiz Beyaz TV hersey iyi giderken hemen algi yaratti, JOR tartisilir hale geldi veya soru isaretleri meydana geldi..

Konusulmamali bile bu konu bence.

Terim artık hakettiği yere, yuvasına dönmeli.. haydi imparator, Adanaspor seni bekler

Terimin müridleri yine ortalıga cıkmaya başladı gördüğünüz yerde rencide edin

cevap versene lan bunu nezaman dedi. bi laf atıyosun cevap vermeden kaçıyosun hemen. sonra millet azcık sıkıstrıcıncada ağlıyosun hemen

Haziran da görüşürüm filan demedi, Galatasaray benim evim ya da ona benzer bir şey dedi beyaz tv deki lavuklarda konuşacak bir şey olmayınca uzattı da uzattılar.

bu antrenörün kalmasi icin hersey yapilmali ilk bastan stad dolmali.
ve sezon sonu ne olursa sampiyon olmamiz lazim.
ondan sonra riekerink ile yolumuz acik olur.

yalan haber paylaşmaktan raporlayalım cezayı yesin diğer hesabıyla takılsın bi süre.
keko ya aklı kadar algı yaratmaya çalıssın

edit. sana diyorum bunu Ümit Çatar

Beyler umit catar adli ne oldugu belli olmayan üyenin yazdigi Mesaji raporlayin

Öyle bir haber yok,yalan haber paylasiyor forumu karistirmak icin

Ümiti dövüyolar kosunnn

Hocanın başüstünde yeri var , şuan değil ama riekerink cok iyi ilerliyor.

Haber editörü yanlış haber paylaşıyor vay be. Bunun sonu ban'dır.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Zamanında f.t'yi milli takıma göndermeye çalışan medya şimdi de Galatasaray'ın başına getirmeye çalışıyo.Aziz şerefsiz,şikeci,pislik bi adam ama bu medya manipülasyonunu çok iyi yapıyo hakkını vermek lazım.

Terim dönecekse umut , burak , tarık, olcan da geri dönsün öyle totoya böyle yaprak..

RİEKİNG En az 3 Sene daha bizle olmalı.

Lan bu Ertem de sanki hep dogru haber veriyormus gibi artist artist, pis pis gülerek haber paylasiyor, sonrada isteyen onu bunu arasin diyor.

Ne mal herif bu ya.. Tam Besiktas'li iste..

Geri
Üst Alt