Riekerink'in Sözleşmesi Uzatıldı

Tek ve en büyük şüphem oyun içi müdahaleleri. Açıkçası bu konuda sınıfta kaldı geçen sezon. Insallah basarili olur cok isterim.

fizik kondisyon hocası kim olacak acaba ?

eğer alınmazsa ozaman görün asıl eglenceyi

Yazık oldu rikerink ve altyapıya.

Yıllar sonra altyapıyı adam edecek yeni bir sistem getirebilecek birini bulmuştuk ama dursun sırf peşkeş çekmeyi bir an evvel bitirmek için hem kulübü hemde altyapıyı çöpe attı.

Dursun sırf zaman kazanmak için bu hamleleri yapıyor.

Eminimki şu an futbol takımı dursuna engel teşkil eden tek şey.
Bir an evvel rantı vurup kaçma peşinde
Rikerink 15 hafta görmez

Lanet gelsin DURSUNA!

Riekerink onada bakacakmis taffarel ile vardiye li

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

güzel espri hatta gercek
malaesef durum öyle

dursun geber dedigimde gecen yıl ceza almıstım şaka gibi

iyide mütevazıda birine benziyor adam klasik kuzeyli iş ahlakı var belli ama yaglı surat bu adamıda ... edecek belli

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bari bırakın yardımcılarını kendisi seçsin hoca.

Ayhan falan gelirse hocanın ömrü çok kısa olur.

güzel espri hatta gercek
malaesef durum öyle

dursun geber dedigimde gecen yıl ceza almıstım şaka gibi

iyide mütevazıda birine benziyor adam klasik kuzeyli iş ahlakı var belli ama yaglı surat bu adamıda ... edecek belli

Şeyiyle ceviz kırıyormuş korkulur o adamdan

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Moderatör tarafında düzenlendi:
Dortmundun eski hocasıyla görüşülüyor gibi haberler vardı.

inanmam gerçek olan tek birşey var egerki genelkurul bu herife dur demezse taraftar ayaklanmazsa

birkaç yıl sonra bu adamı tayyibin en yakınında görebiliriz kulüp tarihini en büyük vurgunun yapıyor bu adam

takım pipisinde bile degil adamın

ben devamlı kombine alırdım bu satılık ultraların iyice azıtmalarından dolayı iptal ettirdim

gs storada para vermiyorum artık lig tvde kapattım

seneye box izleyecem anthony joshuayı

bir haber duyarsam dursun geberdi diye cenaze namazına giderim haram olsun caldıkları derim

Nötr idim. Madem anlaşılmış, bize desteklemek düşer. Futbolculara verdiğimiz yıllık ücretler makul olsaydı, hocanın da maaşını düşük tutup, primlerini yüksek tutardık. Ortalama maaşın yıllık 2 milyon olduğu takımda hocaya 500 bin veremeyiz herhalde.

Terim'den beri yıllardır yatırım yaptığımız, umut bağladığımız scout ekibiyle güzel bir transfer listesi ve planı oluşturup, makul ücretler karşılığında takviyeler yaparsak bu sene için umutluyum.

Geri
Üst Alt