Riera ile Yollar Ayrıldı İddiası!

Demek ki yenilmesek son güne kadar bekleyeceklerdi.Bu arada bu adama gıcık oluyorum.Kaç dönemdir yapıştı gitmiyor.

750 bin doları bana verseler tuttuğum takımı değiştiririm lan :D

1.5m alacağı vardı 950 bin eurodan vazgeçti demekki hiç beklemezdim rieradan o parayı almak için direndi sonuna kadar büyük ihtimal iyi teklif aldı bonservisini al gel diye ondan vazgeçti

Dany içinde aynı şey yapılır, demedi demeyin.

Dany gitmiyor heralde. Bruma, Amrabat ve Riera gittigine gore Dany de giderse 2 yabanciya yer acilmis olur. Aceba stoper transferinden baska da mi transfer yapilacak

Seni özleyeceğiz Riera

BfABAXyCQAEIH_R.jpg

Dany gitmiyor heralde. Bruma, Amrabat ve Riera gittigine gore Dany de giderse 2 yabanciya yer acilmis olur. Aceba stoper transferinden baska da mi transfer yapilacak

Bence Drogba'nın yerine de adam alırlar tahmin ediyorum böyle bir durumda...

Gidişine sevindiğimi söyleyemem, karakterli topçuydu. Asıl malın büyüğü hala duruyor, o gitsin sevinçten uyuyamam herhalde.

Güle güle İspanyol,yolun acık olsun...

Aslinda Riera gitmeye bilirdi be arkadaslar

Takimda onun gibi orta acabilecek eleman yok Muz kavisli klas yavas... :( OZLICEGIZ RIERAAAAAAAA

Aslinda Riera gitmeye bilirdi be arkadaslar

Takimda onun gibi orta acabilecek eleman yok Muz kavisli klas yavas... :( OZLICEGIZ RIERAAAAAAAA
rieranın gitmesinin sebebi 25 maç oynadığı zaman gene 1 sene sözleşmesinin uzaması ve astronomik ücreti gene alacak olması ucube yabancı sınırı olmasa takımda kalırdı zaten kötü oyuncu değil kesinlikle çok iyi maçlarda çıkardı burda asıl eleştirilmesi gereken riera ile bu kadar astronomik sözleşmeyi nasıl kabul ettiğimizdir dünya starı değil sonuçta

Özleyeceğiz Riera reis.. Tüpçü kına yaksın..

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gitmeseydi de olurdu. Tabi Eboue nin gönderileceğini düşünürsek.

Geri
Üst Alt