Riera ile Yollar Ayrıldı İddiası!

riera gittiğine göre defansif sorunların büyük bölümü halledilmiş oldu.

rieranın gitmesinin sebebi 25 maç oynadığı zaman gene 1 sene sözleşmesinin uzaması ve astronomik ücreti gene alacak olması ucube yabancı sınırı olmasa takımda kalırdı zaten kötü oyuncu değil kesinlikle çok iyi maçlarda çıkardı burda asıl eleştirilmesi gereken riera ile bu kadar astronomik sözleşmeyi nasıl kabul ettiğimizdir dünya starı değil sonuçta

Son dakika transferi idi diye hatırlıyorum. Yine de buna rağmen verilen yıllık ücret skandal tabii..

rieranın gitmesinin sebebi 25 maç oynadığı zaman gene 1 sene sözleşmesinin uzaması ve astronomik ücreti gene alacak olması ucube yabancı sınırı olmasa takımda kalırdı zaten kötü oyuncu değil kesinlikle çok iyi maçlarda çıkardı burda asıl eleştirilmesi gereken riera ile bu kadar astronomik sözleşmeyi nasıl kabul ettiğimizdir dünya starı değil sonuçta

aynen o konuda katiliyorum sana

keske konussalar 1.5milyon fln yaparsan kalirsin vs demislermidir acab . neyse hayirlisi olsn

Bonservisi ama cok düsüktü. Buda Olympiakos ile iliskilerimiz iyi oldugu icin. Yigit ve Danye daha cok bonservis ödedik, aglayim mi güleyim mi?o_O

Arkadas 2 ay geriden geliyor kulüp. Biz bu adamin gönderilmesi gerektigini devre arasi gelmeden söyledik durduk ama algilayamadilar.

Yöneticilerimiz gercekten cok kötü.

Bonservisi ama cok düsüktü. Buda Olympiakos ile iliskilerimiz iyi oldugu icin. Yigit ve Danye daha cok bonservis ödedik, aglayim mi güleyim mi?o_O

3M Euro çok az değil ya. Ha buna karşılık söylediğin isimlerden çok daha yararlı oldu. Bu kesin. :)

ya valla beyler aslında amrabat dany den 2 kat daha iyi futbolcu riera ama bu yabancı sınırlaması bizi duman etti bu sene o yüzden birlik olmalıyız ve yönetime ve manciniye sportif sonuçlara takılmadan destek vermeliyiz karşımızda tff bjk fb koalisyonu var bu yüzden birlik olmamız şart

Takımda futboldan anlayan ender adamlardandı Riera ama olması gereken olmuş.

Hayırlı olsun.

Riera beklediğimiz etkiyi hiç yapamadı. Ama sürekli yedek kaldığı ilk sezondan sonra tamamen yabancı olduğu bir mevkiye konulduğunda çabalaması, elinden geleni yapması ve zaman zaman başarılı da olması ile taraftarın gönlünü kazandı.

Futbolu bilen bir adamdı belki bu yüzden yeri biraz farklı oldu gözümüzde. Maaşı, kontenjan derken gitmesi gerekiyordu buna rağmen. Belki gideceğini bildiği için son maçlarında çok boşlamıştı ama yine de ben kendisini sevgiyle hatırlayacağım.

dany amrabat tamamda şu adama üzüldüm lan adam oynadığı her maç iyiydi nerdeyse sol bek oldu bu yaştan sonra juve maçının iyilerindendi :(

Eğer Amrabat ve Bruma kiralanıyorsa yanlış hamle. Kontejandan yer açılmışsa ne gerek var göndermeye. Bence gayet iyi.

Sol bekte cabasiyla beginimizi kazandi ama aldigi ucret ve Telles'den sonra gitmesi gerekiyordu.

Eğer Amrabat ve Bruma kiralanıyorsa yanlış hamle. Kontejandan yer açılmışsa ne gerek var göndermeye. Bence gayet iyi.

Kazara unur oynatırızda sözleşmesi uzar boşverin gitsin el bombası zaten heran kırmız yiyecek gibi bekliyorum

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt