Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
rieranın gitmesinin sebebi 25 maç oynadığı zaman gene 1 sene sözleşmesinin uzaması ve astronomik ücreti gene alacak olması ucube yabancı sınırı olmasa takımda kalırdı zaten kötü oyuncu değil kesinlikle çok iyi maçlarda çıkardı burda asıl eleştirilmesi gereken riera ile bu kadar astronomik sözleşmeyi nasıl kabul ettiğimizdir dünya starı değil sonuçta
Gitmeseydi de olurdu. Tabi Eboue nin gönderileceğini düşünürsek.
Son dakika transferi idi diye hatırlıyorum. Yine de buna rağmen verilen yıllık ücret skandal tabii..
evet çok haklısın transfer dönemi kapanıyordu acele bir transferdi bu yüzden bu kadar ağır şartları kabul ettirdi bize uyanık İspanyolSon dakika transferi idi diye hatırlıyorum. Yine de buna rağmen verilen yıllık ücret skandal tabii..
rieranın gitmesinin sebebi 25 maç oynadığı zaman gene 1 sene sözleşmesinin uzaması ve astronomik ücreti gene alacak olması ucube yabancı sınırı olmasa takımda kalırdı zaten kötü oyuncu değil kesinlikle çok iyi maçlarda çıkardı burda asıl eleştirilmesi gereken riera ile bu kadar astronomik sözleşmeyi nasıl kabul ettiğimizdir dünya starı değil sonuçta
o nerden çıktı. eboue gidince sabri mi oynayacak
Bonservisi ama cok düsüktü. Buda Olympiakos ile iliskilerimiz iyi oldugu icin. Yigit ve Danye daha cok bonservis ödedik, aglayim mi güleyim mi?![]()
Son dakika transferi idi diye hatırlıyorum. Yine de buna rağmen verilen yıllık ücret skandal tabii..
Eğer Amrabat ve Bruma kiralanıyorsa yanlış hamle. Kontejandan yer açılmışsa ne gerek var göndermeye. Bence gayet iyi.