Rijkaard 'a sınırsız güven ve kontratı boyunca destek için imza topluyoruz

Cevap: Rijkaard 'a sınırsız güven ve kontratı boyunca destek için imza topluyoruz

Ya burada istediğimiz kadar imza toplayalım da bizi sallayacaklar mı? :)

Cevap: Rijkaard 'a sınırsız güven ve kontratı boyunca destek için imza topluyoruz

sonuna kadar

Ya burada istediğimiz kadar imza toplayalım da bizi sallayacaklar mı? :)

Sen en büyük Galatasaray taraftar oluşumlarından biriysen tabii ki sallarlar. ;)

Kulübü taraftarlar yönetmiyor ama kulüp yönetimi taraftarın (müşterisinin) nabzını tutmadan yada gözardı ederek hareket etmez (etmemeli).

Bu sebeple verdiğiniz pozitif mesajlar önemli.

FR up to 2050... !!!

Taraftar bu işi yapar, her maç arkasında durursa, kimse durduramaz bizi !!!

Her zaman Rijkaard'ın arkasındayız, bu sene başarısız olabiliriz belki de fakat bu takıma Rijkaard evrensel bir futbol sistemi öğretiyor. Büyük kulüp olacaksak sezonluk oynamalıyız. uzun yıllar sürecek yatırımlar yapmalıyız.

Rijkaard ve ekibine sonuna kadar güveniyorum,bu yaşıma geldim şuanki teknik ekip kadar profesyonel çalışan bir ekip Türkiye'ye gelmedi bence.

Ayrıca uefa'da lider ve ligde 6 galibiyeti bulunan 2,5 gol ortalamasına sahip bir takım yarattılar,eleştirilmelerine şaşırıyorum, konu açıldı diye yazdım ,yorum yapılmaması gereken bir konu bence.

Arsenal'de Arsène Wenger ve M.United Alex Ferguson modelleri karşımızda duruyor.

Arsène Wenger 1996 dan beri Arsenal da Alex Ferguson da 1986 yılından beri takımına hizmet veriyor.

Rijkaard da Galatasaray için aynı model bir Manager olabilir.Sabretmemiz gerekecek.Ben sonuna kadar Rijkaard'ı destekliyorum

Futbolculara da taraftarların bu güveni vermesi lazım

Sezonu erken açtık.Bu tür sıkıntılı dönem geçirmemiz normal.En kısa sürede aşacağımıza inanıyorum.Teknik ekibe,futbolculara ve yönetime güveniyorum.

FR up to 2050... !!!

Rijkaard ve ekibini sonuna dek destekliyor ve inanıyoruz.

ne olursa olsun rijkaard ve ekibini daima destekliyoruz, destekleyeceğiz!

frank rijkaarda sonuna kadar güveniyorum, inanıyorum, destekliyorum

bu adam bizim için büyük bir nimet, değerini bilelim

hincal uluca inat inadına frank rijkard bu sene kotu bile bitse rijkard ile 5 yıllık sozleşme yapılmalı.

FOREVER GALATASARAY.

Ulan, ölümüne Frank Rijkaard! OLUMUNE!!!!!!!!!

Ne bu ya, 2 beraberlik, 1 yenilgi, millet delirdi! Kendinize gelin be!!!

Takimin basinda futbol dehasi bir teknik kadro var! Bu kisilere destek olmazsak eger, birakin takim tutmayi, birakin futbolu! Manyakmisiniz ya!!!

Su anda, dünyanin sayili teknik direktörü Türkiyede, hatta bizde!!! (kiskanalar catliyor!!! Onun icin hep salliyorlar!). Eger, Rijkaard ile basari gelmezse, hic bir sekilde bir basari gelmez. Bende furboldan sogarim...

TAM DESTEK HEP DESTEK! Istersen 15'inci bitir bu takimla bu sezonu! AMA SABIR!!!! 1-2 sene sabir! Sonra gümbür gümbür bir futbol takimi izleriz!!!

FRom our lion hearts comes the football art, nothing will break us APart.

Sonuna kadar desetekliyorum! Iki sene boyunca Kupa görmesekte, sonucta Kupalari birer birer Müzemizde görme ümidi ve güveniyle...

+1905

Rijkaard ve Neeskens ile!

:gs:

sonuna kadar rijikaard 5 . de olsak rijikaard yeter be senede 2 teknik direktor degistirmekten

Bazen Galip gelirsiniz bazen Maglup olursunuz bazende berabere kalinir. Ama istikrarli olan yarisi kazanir. GS den istikrar bekliyorsak biz Taraftar en az Takimimiz kadar istikrarli olmak zorundayiz, sirf iyi günün deyil kötü günün Taraftari olmak zorundayiz. Isvicreden Rijkaarda destek!!!!! Selamlar... Yusuf Karateke

Bence Rijkaard'ı istemeyenler gitsin.

Hep destek tam destek !

Geri
Üst Alt