Rijkaard 'a sınırsız güven ve kontratı boyunca destek için imza topluyoruz

Cevap: Rijkaard 'a sınırsız güven ve kontratı boyunca destek için imza topluyoruz

Yazık gerçekten bu ekipler böyle bir kadroyla çalışmayı haketmiyor.Avrupa bu işin sonunda bizim futbolcuların beceriksizliğini değil bu ikiliyi konuşacak.Neskeens'e acıdım yemin ediyorum.Sonuna kadar destek veriyorum bu ekibe ama oyunculara asla

Cevap: Rijkaard 'a sınırsız güven ve kontratı boyunca destek için imza topluyoruz

Rijkaard'a guveniyorumda,futbolculara guvenemiyorum.

Kötü sonuçlar geldikçe daha da seviyorum bu adamı.

Küme de düşşek, sene başında verdiğimiz sözden dönmeyeceğiz. Her zaman en büyük destekçiniz Rijkaard ve ekibi !

Skora yönelik eleştirel bakanları anlıyorum ama, desteğimde azalma yok, olmayacak.

10. siraya kadar da dussek yine rijikaard yine rijikaard bu takimi iyi yerlere getirecek buna inaniyorum

Rijkaard'a destek tamamda Rijkaard'da bu desteği oyunculara yansıtsın artık...

Sonuna kadar Rijkaard.

Sene başında biliyorduk böyle olacağını, nitekim inişede geçtik ve güvenimde bi gram eksilme olmadı, aksine yorumları gördükçe daha da arttı :).

İnşallah dün akşam maçı izlememiştir :o

Ayrıca bu takımda kredisi bitmeyecek kişilerin başında geliyor bir kez daha söylüyorum.

Sevdim seni bir kere

Başkasını sevemem

Deli diyorlar bana

Desinler değişemem...

Arkadaşlar medyanın oyununa gelmeyin , Rijkaard 'ın bu klube Avrupa 'da kupa kazandıracağına inanıyorum.Fakat şunu net olarak söyleyeyim.Eğer ligi ilk 5 te bitiremessek yönetimin teknik ekibin arkasında duracağına inanasım gelmiyor.Nasıl ki futbolcular arasında temizlik şart ise yönetim için de şart.Başta HELVACI !

İşin çok zor Rijkaard Hocam.Daha taç atmayı bilmiyor bizim 2 bek.

Rijkaard geleceğimizdir, derken şunu kast etmiştim.

Bugün Sir Alex Ferguson, Kasımpaşa'nın başına geçse Kasımpaşa gene Kasımpaşa olur. Küme düşmemeye oynar. Ama 5 sene ile 10 sene içersinde ligin en iyi futbolunu oynayan takımlarından, etkili takımlarından ve geçen seneki Sivasspor gibi liderliği kovalayan bir takım haline gelir.

Çünkü Ferguson süre zarfı içinde sistemini daha iyi oturtur. Sistemine göre oyuncular yetiştirir.

Rijkaard'ın gelişiyle tek farkımız 4-3-3 oynamak. Çünkü daha bu seneden Rijkaard'ın, Rijkaard'lığını göstermesi pek mümkün değil. Zaman, vakit yetmez. Oyuncular buna el vermez.

Mesela gelecek sezon bu takım çok daha iyi olacak.

Göreceksiniz, eğer 3. sezonda burda olursa çok daha iyi bir halde olacak.

Rijkaard, geleceğimizdir.

rijkaardın haldun üstünelle tartıstıktan sonra gittiği ve geri dönmeyeceği söylentisi varmış camia arasında.

Yukarı

İmza tekrardan.

Kıvırcık saçlarına

Ak düşmüş uçlarına

Cimbom taraftarına

El salla Frank Rijkaard

Sonuna kadar arkasındayız beraber çok güzel şeyler yaşayacağız

Hadi kuşlar korkuyor istemiyor istifası olsa diye 4 gözle bekliyor . Size noluyor kardeşim . Daha iyisini mi bulacaksınız ? Bülent Korkmaz'dan sonra Arifi , Hakan Şükür'ü falan mı bekliyorsunuz yine ...

İmza...

Attık imzamızıda bidaha atalım. Rijkaard'la en az 5 yıllık sözleşme imzalansın.

Geri
Üst Alt