Rijkaard 'a sınırsız güven ve kontratı boyunca destek için imza topluyoruz

Cevap: Rijkaard 'a sınırsız güven ve kontratı boyunca destek için imza topluyoruz

Şu ana kadar ne yaptığını anlamış değilim , kesinlikle kredi sonsuz değil jetonu delik çünkü. :)

Biri bana söyler mi bize bugüne kadar ne kazandırdı ?

Ne bekliyodun geçen yılki futbolun bir anda 15 katı futbol oynamamızı mı?Teknik direktör tenkik direktör diye yırtıyosunuz biyerlerinizi, ama unutmayın tenkik direktörden önce takıma bakın.Bu takım bir anda harikalara yaratabilir mi(dünyada hiçbir takım yapamaz bunu)?

Saçma sapan konuşmadan önce azıcık oturun mantıklı düşünün.Takımın başında kimin olduğuna bakın salaklık yapmayın.Şu anda dünyada ki, isterse her takımın başına geçicek bir teknik direktörümüz var ve bizim düşündüğümüz şeye bakın.

Komiksiniz başka birşey demiyorum sadece komiksiniz.

Cevap: Rijkaard 'a sınırsız güven ve kontratı boyunca destek için imza topluyoruz

Rijkaard daha ne yapsın!!!

mesaisinin büyük bir zamanını servet, g.zan, ugur, m.sarp, m.topal, ayhan ve barış gibi adamlara futbol ögretmekle geciriyor

o yüzden bu seneyi kaale almıyorum

Şunları yazmayı unutmuşun.

--Nonda 'yı gönderip bizi Avrupa maçlarında forvetsiz bıraktı.

--Geleceğe düşünen Rijkaard , Jo ve Gio 'nun takımda kalacağının garantisini veremez.

--Evinde rakibi kim olursa olsun Galatasaray favoridir.Baskı altına alır korkakça 0-0 skorun üstüne yatmaz.

--...........Dahası var onlarca şey yazarım ama yazarsam muhtemelen ceza gelir.

Sen hangi takımı tutuyorsun , gerçekten Galatasaraylı mısın? bilmiyorum ama KRAL ÇIPLAK diyebilen birisisin bence

Yalnız her görüşüne %100 katılmıyorum

Semavi, şovunu buraya mı taşıdın. Haber verseydin :D

Şu ana kadar ne yaptığını anlamış değilim , kesinlikle kredi sonsuz değil jetonu delik çünkü. :)

Sistem, altyapıya önem, altyapıdaki oyunculara sürekli şans tanıma, takıma, takım kötüde olsa kazanma alışkanlığını aşılama, transferlerin kolaylaşması, takımda istenmeyen oyuncuyu inanılmaz bir şekilde geliştirerek en çok istenen oyuncu konumuna getirmesi, takımın süper kondisyon seviyesi, işlerini sürekli geleceğe yönelik olarak yapma, takımın itibarını arttırma, takımın vizyonunu arttırma.

Gelecek sene inşallah bunlara ek olarak;

-A takıma altyapıdan oyuncular çıkarmak ve onları yıldız haline getirmek (Emre,Serdar,Murat,Çetin,Berkin),

-Takıma muhteşem futbol oynatma,

-Şampiyonluklar ve kupalar kazanma,

-Geçen sene (yani bu sene) başladığı sistemine hala devam etmesi, bir sistemde ısrarcı olması, takımı sistem takımı haline getirmesi ve sistemin oturmasıyla birlikte oynanan futbol, gelen başarılar...

Bence jetonu delik olan Rijkaard değil ona sallayan azınlıkta kalmış olan çakma taraftarlar...

Artık Galatasaray taraftarı herşeyi daha iyi görüyor merak etme,sürekli teknik direktör değiştirdiğimizden 2003 yılından beri kaos futbolu oynuyoruz ama artık Galatasaray bir sistem yakalayacak bu da Rijkaard ile olacak bazılar istese de istemese de...

umarim en az 10 yil bizde kalir rijkaard biktim artik antrönör deyistirmekden!!

umarim en az 10 yil bizde kalir rijkaard biktim artik antrönör deyistirmekden!!

En az 10 yıl mı ? :) Çok hayal kuruyorsunuz . Ben 5 yıla razıyım Birçok şey kazandırır o sürede sistem , alt yapı , Türk futbolunda devrim , göze hoş gelen futbol

Sonra takımı gönül rahatlığı ile Tugay Kerimoğluna emanet edebiliriz .

Rıjkaard dilerim ölene kadar bizde kalır ancak bu pek mümkün görünmüyor.Ama en az ihtimal olarak 3 yıl kalmalı.Çünkü;bu 3 yılın sonunda takımda sisteme uymayan oyuncu kalmaz.Takım tıkır tıkır top oynar.4.yılda Tugay üstad gelir.3yıl boyunca altyapıda sistemi ve altyapı oyuncularını tanır.Müthiş bir altyapı-A takım bağı oluşturur.Uzun yıllard TDmiz olur.

Şunları yazmayı unutmuşun.

--Nonda 'yı gönderip bizi Avrupa maçlarında forvetsiz bıraktı.

--Geleceğe düşünen Rijkaard , Jo ve Gio 'nun takımda kalacağının garantisini veremez.

--Evinde rakibi kim olursa olsun Galatasaray favoridir.Baskı altına alır korkakça 0-0 skorun üstüne yatmaz.

--...........Dahası var onlarca şey yazarım ama yazarsam muhtemelen ceza gelir.

Bu da GALATASARAY'lı sayılıyor dimi şimdi :o

Jo olmazsa x olur , gio olmazsa y olur sonuçta rüyanda göreceğin adamlar geldi Rİjkaard sayesinde seneye de daha fazlası gelecek görürsün ;)

ne yapmasını bekliyordun 5 tane ofansif elemanla mı oynasaydı ?

Nonda diyorsun adamın kronik sakatlığından haberin yok sanırım ;) 10 maçtan sonra dizler iflas ediyor her sene olsaydı da olmasaydı da aynı şey olurdu belki keita ile o golleri bile bulamayabilirdik hatta.

Ayrıca tek hata kim yaptı bilmiyorum ama yerli golcü alınmamasıdır . o da rijkaardı **** etmek için yeterli bir sebep değildir .

Başlarda Rijkaard 'ı medyanın gazına gelerek eleştirirdim.Ama gerçekleri görmeyi yavaş yavaş da olsa sizler sayesinde öğrendim.Teşekkürler.

En az 4 yıl kalmalı diye düşünüyorum.

09.02.10, 21:51

Şu ana kadar ne yaptığını anlamış değilim kesinlikle kredi sonsuz değil jetonu delik çünkü. :)

Bugün, 12:51

Evet maalesef medyanın gazına gelmiş bir dediği bir dediğini tutmayan bir renktaşımız...

Şansımız bu tür taraftarın azınlıkta olması..

09.02.10, 21:51

Bugün, 12:51

Evet maalesef medyanın gazına gelmiş bir dediği bir dediğini tutmayan bir renktaşımız...

Şansımız bu tür taraftarın azınlıkta olması..

Kendiyle çelişiyor işte. Zaten forumdan ihraç edildi.

Ne olursa olsun ben hala sözümde sadığım. Rijkaard'a sınırsız kredi veriyorum.

Kendiyle çelişiyor işte. Zaten forumdan ihraç edildi.

Ne olursa olsun ben hala sözümde sadığım. Rijkaard'a sınırsız kredi veriyorum.

+1905

Bir sistemimiz olacak kim ne derse desin,artık kaos futbolu olmamalı gerekirse 5 sene 6 sene feda etmeliyiz ki o kadar uzun sürmez de sistemi yakalamak..

her zaman arkandayiz

Rijkaard Leo Franco'yu forvette oynatsin vallaha billaha ben onu desteklerim.

Burda HOllanda'da adamlar Rijkaard icin nasil konusuyorlar ya, adamlar da hala saskin. Turkiyede ne isi var adamin diyorlar. Haklilar.

Sonuna kadar Rijkaard. Böyle bir degeri Türkiye´den sogutmaya calismak enayiliktir.

Her zaman arkandayız Frank

arkandayım sonuna kadar...

İyi günde,kötü günde imzamı atarım :)

Desteğimiz zaman ve koşullardan bağımsız olmalı.

Bugün yenilseydik bu topiğin hali ne olurdu.? diye düşünmeden edemiyorum.

Geri
Üst Alt