Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu maçta Rijkaardın hatası yoktu
tek suçlu sakatlık denen illet...
Bu maç için tek suçlu hakemdi.Tüm takdir haklarını onlardan yana kullandı,penaltı iyi bir final oldu.Rezil adam..
Rijkaard'a güven konusuna gelince..Bu başlık bile çok anlamsız.Rijkaard en son suçlanacak kişi.Faturayı ona çıkarmak için futbol cahili olmak gerek.
Bu da demek oluyor ki; kale arkasına hakem koymanın bir faydası yok. Görmeyince görmüyorlar.
Rijkaard demişti zaten daha önce, kale arkası hakem gereksiz diye.
10 sene Galatasaray'ın başında dursun, istikrar sağlar.
Ama Caner ve Arda'ya, daha yolun başındaki iki gence bile disiplini öğretemiyorsa, 1 dakika durmasın.
Rijkaard'a güveniyoruz ama yavaş yavaş kredisini tüketiyor.Oyunu gerçekten okuyamıyor.Adamlar ikinci yarı sadece sağ kanattan Reyesle geliyo her top ona atılıyo Hakan Baltayı çok zorluyo ama Rijkaard ben nasıl izliyosam o şekilde maçı izliyo ya bi müdahale et oyuna önlem al oraya.Üstüne üstlük Caner atılıyo Balta iyice yalnız kalıyor Reyes karşısında hala bi müdahale yok.Arkadaşlar Rijkaard neden böyle yapıyor maçı seyirci gibi izliyor anlayamıyorum lütfen biri bana bunu açıklasın.Bugün elenmemizin başsorumlusu üzülerek ve istemeyerek söylüyorum Rijkaard.
rijkaard'a güvenim sonsuz. Kontratı hemen iptal edilsin. Gitsin kendini kurtarsın. Bu ülkede teknik direktörü olmak zor.
Memleket cahil spor yorumcuları ile dolu olması yetmiyormuş gibi bir de 18-20 yaşındaki çocukların da eleştirilerine maruz kalıyor.
Elinin altındaki bilgisayarı bile babası taksitle almıştır,
izlediği maç sayısı rijkaard'ın oynadığının yarısı kadar bile değildir.
Rijkaard futbolu bıraktığında daha doğmamıştır bile.
Rijkaard barcelona'yı çalıştırmaya başladığında ortaokul sıralarında matematikten kopya çekmekle meşguldür.
Kendisi hergün sokakta kavga eder, sağa sola sataşır,forumda kızgınlığından ona buna sallar, ama cska'da forma giymiş sonra galatasaray'a gelmiş nerdeyse yaşıtı caner'in sinirlenmesine sinirlenir.
Bu böyle sürüp gider....
budur ...........
tabi ki rijkaard'a güveneceğim bu bahsettiğim adamlara mı güvenceğim. Allahtan rijkaard böyle adamları takmıyor bile.
Rijkaard'a güvenim sonsuz. Kontratı hemen iptal edilsin. Gitsin kendini kurtarsın. Bu ülkede teknik direktörü olmak zor.
Memleket cahil spor yorumcuları ile dolu olması yetmiyormuş gibi bir de 18-20 yaşındaki çocukların da eleştirilerine maruz kalıyor.
Elinin altındaki bilgisayarı bile babası taksitle almıştır,
İzlediği maç sayısı Rijkaard'ın oynadığının yarısı kadar bile değildir.
Rijkaard futbolu bıraktığında daha doğmamıştır bile.
Rijkaard Barcelona'yı çalıştırmaya başladığında ortaokul sıralarında matematikten kopya çekmekle meşguldür.
Kendisi hergün sokakta kavga eder, sağa sola sataşır,forumda kızgınlığından ona buna sallar, Ama CSKA'da forma giymiş sonra Galatasaray'a gelmiş nerdeyse yaşıtı Caner'in sinirlenmesine sinirlenir.
Bu böyle sürüp gider....
Tabi ki Rijkaard'a güveneceğim bu bahsettiğim adamlara mı güvenceğim. Allahtan Rijkaard böyle adamları takmıyor bile.