Cevap: Rijkaard 'a sınırsız güven ve kontratı boyunca destek için imza topluyoruz
Buradaki görüntüyü, resmi, espriyi artık ne dersen de ben anlatamadım galiba; benim üzüldüğüm ve de en çok yakındığım Galatasaray'ın kötü top oynasa da hırsını tabiri caizse 'öfkesini' rakip takımda hissettirmesidir.Galatasaray budur; Galatasaray ısıran takımdır, her tarihte bu böyledir bizler bu yüzden takımımızı severiz; ama gel gör ki biz bu takımdan uzaklaştık yumuşak takıma döndük bunun sorumlusu elbette teknik sorumlulardır; bu nedenle de geç saatlerde dahi yatağımızda uyumak yerine birbirimizle tartışılmaya itildik, bunu görelim artık... Roni Barcada en parlak dönemini geçirdi tamam bazen İniestayı onun yerinde birkaç maçta oynattı ama bizim bildiğimiz İniesta Guardiolayla yükselmiştir...:2_thumbs_up_-_anima
GALATASARAY'ın ısıran bütün oyuncuları sakat şuan.İleride Durmaksızın pres yapan baros yok,gerektiğinde stoper bile oynayan kewell da öyle. Bana ensan hangi avrupa maçında pana gibi bir deplasmandan 3-1 lik galbiyetle %60-%40 gibi bir topla oynama oranıyla döndüğünü söylesene? e sana tavsiyem GALATASARAY'IN uefa'yı aldığı yıl oynadığı iyi maçlardan biriyle bu yıl oynadığı iyi maçlardan birini arka arkaya izle bakalım hangisinden daha fazla zevk alıcaksın? Tekrara söylüyorum iniesta'da Messi'de Krkic'de rijkaard zamanında yükselmiştir.Yoksa sernin söylediğin Emre Çolak'ın bir teknik direktörün takıma gelmesiyle birlikte Dünya yıldızı olması gibi birşeydir.Böyle birşey olabilirmi?
Hem şunun söyliyim ki bundanda ikna olmazsan söyliyicek birşey bulamıyorum;
İniesta son iki yıldır Yani Guardiola teknikdirektörlüğe geldiğinden beri iniesta
2008-2009 yılında 26,
2009-2010yılında yani şuana kadar 19 maçta oynamış...
Ve Rijkaard dönemine bakalım;
2004-2005 yılında 37 maç,
2005-2006 yılında 34 maç,
2006-2007 yılında 37 maç, En çok bu yıl gol atmış kendisi...
2007-2008 yılında 31 maçta oynamış...
Tekrar ediyorum Rijkaard bu adamı oynatabilmek için Roni'yi kesmiş hatta bazı maçlara;
---------Deco------
--iniesta------Xavi--
Gibi bir dizilişle bile çıkmıştır...
Bu adamda daha çok emeği olan onu gerçekten iniesta yapan Guardiolamıdır yoksa guardiola hazır bulduğu bir ouncuyu kullanmışmıdır varsın gerisini sen düşün...
Bu arada İniesta Rijkaard'ın olduğu dönemlerde sonradan oyuna girmemiş birçok maçına 11'de başlamıştır totalde...