Rijkaard 'a sınırsız güven ve kontratı boyunca destek için imza topluyoruz

Cevap: Rijkaard 'a sınırsız güven ve kontratı boyunca destek için imza topluyoruz

Vay be yani Rijkaard oradayken başka bir takım çok daha ucuza çeker alırdı yani iniesta'yı.Şuanki kadar hiçdeğerli değildi.Hele onu 17 yaşında oynatmaya başlayan rijkaard'ın hatta ronaldinho'yu kesip iniesta'yı oynatan Rijkaard'ın hiçbir önemi yok onun gelişiminde... Messide sadece Rijkaarda yalakalık yapmak için Guardiola'da rijkaard'da çok iyi hoca ama ben Rijkaard'ı tercih ederim diyor...Rijkaard fazla bir hoca bize arsenal'a milan layık o...

Cevap: Rijkaard 'a sınırsız güven ve kontratı boyunca destek için imza topluyoruz

İstediğim kadar burda kalacam diye bir kontrat yapılmalı...O istediği sürece bu takımın başında kalmalı...Çünkü bize çok yakışıyor...Seviyoruz seni Rijkaard...

Vay be yani Rijkaard oradayken başka bir takım çok daha ucuza çeker alırdı yani iniesta'yı.Şuanki kadar hiçdeğerli değildi.Hele onu 17 yaşında oynatmaya başlayan rijkaard'ın hatta ronaldinho'yu kesip iniesta'yı oynatan Rijkaard'ın hiçbir önemi yok onun gelişiminde... Messide sadece Rijkaarda yalakalık yapmak için Guardiola'da rijkaard'da çok iyi hoca ama ben Rijkaard'ı tercih ederim diyor...Rijkaard fazla bir hoca bize arsenal'a milan layık o...

İniestanın yolu Ronaldinho ve Rijkaard ayrıldığı için açıldı; bunu tartışmanın gereği yok, oradan buradan söylentilerle hareket etmeyelim, kendi takımımıza bakalım...

bu devirde babana güvenmeyecen rijkaardda neymiş hem de sınırsız peh

İniestanın yolu Ronaldinho ve Rijkaard ayrıldığı için açıldı; bunu tartışmanın gereği yok, oradan buradan söylentilerle hareket etmeyelim, kendi takımımıza bakalım...

Sen izlememişsin barca'yı çok o zaman...Henry gelmeden önce ronaldinho sol kanata oynarken yani iniesta ortasahadaoynuyor hatta rijkaard bazen roni'yi kesip iniesta'yı sol kanatta oynatıyordu...Ben oradan burada söylentilerle hareket etmem.Hatta takımın maçları kötü gitti diye adamı hemen işe yaramaz yapmıyacak kadarda severim GALATASARAY'ı. messi o sözleri resmi bir röportajında söyledi.Türkiye kaynaklı bir haber olmamakla beraber Türk basınınsda hiç çıkmadı ki çıkmazda zaten... Niçin acaba?

Sen izlememişsin barca'yı çok o zaman...Henry gelmeden önce ronaldinho sol kanata oynarken yani iniesta ortasahadaoynuyor hatta rijkaard bazen roni'yi kesip iniesta'yı sol kanatta oynatıyordu...Ben oradan burada söylentilerle hareket etmem.Hatta takımın maçları kötü gitti diye adamı hemen işe yaramaz yapmıyacak kadarda dikkatliyimdir. messi o sözleri resmi bir röportajında söyledi.Türkiye kaynaklı bir haber olmamakla beraber Türk basınınsda hiç çıkmadı ki çıkmazda zaten... Niçin acaba?

Buradaki görüntüyü, resmi, espriyi artık ne dersen de ben anlatamadım galiba; benim üzüldüğüm ve de en çok yakındığım Galatasaray'ın kötü top oynasa da hırsını tabiri caizse 'öfkesini' rakip takımda hissettirmesidir.Galatasaray budur; Galatasaray ısıran takımdır, her tarihte bu böyledir bizler bu yüzden takımımızı severiz; ama gel gör ki biz bu takımdan uzaklaştık yumuşak takıma döndük bunun sorumlusu elbette teknik sorumlulardır; bu nedenle de geç saatlerde dahi yatağımızda uyumak yerine birbirimizle tartışılmaya itildik, bunu görelim artık... Roni Barcada en parlak dönemini geçirdi tamam bazen İniestayı onun yerinde birkaç maçta oynattı ama bizim bildiğimiz İniesta Guardiolayla yükselmiştir...:2_thumbs_up_-_anima

nerden geldi bu adam ya ne barcelonaymış ne xaviymiş iniestaymış ya. futbolu biliyorum ben diyen ağzını barça xavi iniestadan açıyor sıkılmadınız mı kaç aydır? çok açık GS Barcelona değil, Galatasaray Galatasaraydır. lanet olsun dedirttiniz bana ya keşke gelmeseydi. hiddink gelse ne diyeceksiniz? xavi iniesta diyenlerin %70 i rusyanın orta sahasını sayamaz ama xavi-iniesta .niye çünkü futbolu biliyor niye çünkü total futbolu bi o çözmüş. xavine de iniestana da...

kimseye ithafen yazılmadı ortaya atıldı alınan alınsın üstüne

Buradaki görüntüyü, resmi, espriyi artık ne dersen de ben anlatamadım galiba; benim üzüldüğüm ve de en çok yakındığım Galatasaray'ın kötü top oynasa da hırsını tabiri caizse 'öfkesini' rakip takımda hissettirmesidir.Galatasaray budur; Galatasaray ısıran takımdır, her tarihte bu böyledir bizler bu yüzden takımımızı severiz; ama gel gör ki biz bu takımdan uzaklaştık yumuşak takıma döndük bunun sorumlusu elbette teknik sorumlulardır; bu nedenle de geç saatlerde dahi yatağımızda uyumak yerine birbirimizle tartışılmaya itildik, bunu görelim artık... Roni Barcada en parlak dönemini geçirdi tamam bazen İniestayı onun yerinde birkaç maçta oynattı ama bizim bildiğimiz İniesta Guardiolayla yükselmiştir...:2_thumbs_up_-_anima

GALATASARAY'ın ısıran bütün oyuncuları sakat şuan.İleride Durmaksızın pres yapan baros yok,gerektiğinde stoper bile oynayan kewell da öyle. Bana ensan hangi avrupa maçında pana gibi bir deplasmandan 3-1 lik galbiyetle %60-%40 gibi bir topla oynama oranıyla döndüğünü söylesene? e sana tavsiyem GALATASARAY'IN uefa'yı aldığı yıl oynadığı iyi maçlardan biriyle bu yıl oynadığı iyi maçlardan birini arka arkaya izle bakalım hangisinden daha fazla zevk alıcaksın? Tekrara söylüyorum iniesta'da Messi'de Krkic'de rijkaard zamanında yükselmiştir.Yoksa sernin söylediğin Emre Çolak'ın bir teknik direktörün takıma gelmesiyle birlikte Dünya yıldızı olması gibi birşeydir.Böyle birşey olabilirmi?

Hem şunun söyliyim ki bundanda ikna olmazsan söyliyicek birşey bulamıyorum;

İniesta son iki yıldır Yani Guardiola teknikdirektörlüğe geldiğinden beri iniesta

2008-2009 yılında 26,

2009-2010yılında yani şuana kadar 19 maçta oynamış...

Ve Rijkaard dönemine bakalım;

2004-2005 yılında 37 maç,

2005-2006 yılında 34 maç,

2006-2007 yılında 37 maç, En çok bu yıl gol atmış kendisi...

2007-2008 yılında 31 maçta oynamış...

Tekrar ediyorum Rijkaard bu adamı oynatabilmek için Roni'yi kesmiş hatta bazı maçlara;

---------Deco------

--iniesta------Xavi--

Gibi bir dizilişle bile çıkmıştır...

Bu adamda daha çok emeği olan onu gerçekten iniesta yapan Guardiolamıdır yoksa guardiola hazır bulduğu bir ouncuyu kullanmışmıdır varsın gerisini sen düşün...

Bu arada İniesta Rijkaard'ın olduğu dönemlerde sonradan oyuna girmemiş birçok maçına 11'de başlamıştır totalde...

GALATASARAY'ın ısıran bütün oyuncuları sakat şuan.İleride Durmaksızın pres yapan baros yok,gerektiğinde stoper bile oynayan kewell da öyle. Bana ensan hangi avrupa maçında pana gibi bir deplasmandan 3-1 lik galbiyetle %60-%40 gibi bir topla oynama oranıyla döndüğünü söylesene? e sana tavsiyem GALATASARAY'IN uefa'yı aldığı yıl oynadığı iyi maçlardan biriyle bu yıl oynadığı iyi maçlardan birini arka arkaya izle bakalım hangisinden daha fazla zevk alıcaksın? Tekrara söylüyorum iniesta'da Messi'de Krkic'de rijkaard zamanında yükselmiştir.Yoksa sernin söylediğin Emre Çolak'ın bir teknik direktörün takıma gelmesiyle birlikte Dünya yıldızı olması gibi birşeydir.Böyle birşey olabilirmi?

Hem şunun söyliyim ki bundanda ikna olmazsan söyliyicek birşey bulamıyorum;

İniesta son iki yıldır Yani Guardiola teknikdirektörlüğe geldiğinden beri iniesta

2008-2009 yılında 26,

2009-2010yılında yani şuana kadar 19 maçta oynamış...

Ve Rijkaard dönemine bakalım;

2004-2005 yılında 37 maç,

2005-2006 yılında 34 maç,

2006-2007 yılında 37 maç, En çok bu yıl gol atmış kendisi...

2007-2008 yılında 31 maçta oynamış...

Tekrar ediyorum Rijkaard bu adamı oynatabilmek için Roni'yi kesmiş hatta bazı maçlara;

---------Deco------

--iniesta------Xavi--

Gibi bir dizilişle bile çıkmıştır...

Bu adamda daha çok emeği olan onu gerçekten iniesta yapan Guardiolamıdır yoksa guardiola hazır bulduğu bir ouncuyu kullanmışmıdır varsın gerisini sen düşün...

Bu arada İniesta Rijkaard'ın olduğu dönemlerde sonradan oyuna girmemiş birçok maçına 11'de başlamıştır totalde...

Ya bana sonradan oyuna aldığı maçları söylüyorsun sürekli; ayrıca hayatımda Pana kadar boktan, ikinci sınıf, şişirilmiş bir Avrupa takımı görmedim; bizim dengimiz değil bu takım her ne kadar kendi liginde başarılı görünse de; gönül ister ki Atletiko Madrid maçlarında bahsettiğin yüzde 60 lara varan topla oynama yüzdesiyle güzel futbol oynayalım;o da dengimiz değil ama oralara düştük artık...

Pana macinda iyi degildik, onu ornek gostermeyin. Deplasmanda cok pozisyon verdik, sahamizda ise daha iyiydik ama yine de eksikler vardi.

Ya bana sonradan oyuna aldığı maçları söylüyorsun sürekli; ayrıca hayatımda Pana kadar boktan, ikinci sınıf, şişirilmiş bir Avrupa takımı görmedim; bizim dengimiz değil bu takım her ne kadar kendi liginde başarılı görünse de; gönül ister ki Atletiko Madrid maçlarında bahsettiğin yüzde 60 lara varan topla oynama yüzdesiyle güzel futbol oynayalım;o da dengimiz değil ama oralara düştük artık...

Sonradan oyuna aldığı maçlar değil onlar Birçoğunda 11'de oynadığı maçlar... Ayrıca 2005-2006 yani barcanın şampiyonlar ligi şampiyonu olduğu zaman hermaçta oynamış.Birader benim anladığım sen barca'yı benim takip ettiğim kadar etmiyorsun.Barca'nın mı başarısızlığa tahamülü daha düşük yoksa GALATASARAY'ınmı? Bu adam oraya gittiği ilk yıl ligin 15.Haftasında 15. idi barca.Peki niçin bu adamlar Rijkaarda sabrertti?İniesta buzamana kadar en çok gol attığı dönemini rijkaardla yaşamış...

Sonradan oyuna aldığı maçlar değil onlar Birçoğunda 11'de oynadığı maçlar... Ayrıca 2005-2006 yani barcanın şampiyonlar ligi şampiyonu olduğu zaman hermaçta oynamış.Birader benim anladığım sen barca'yı benim takip ettiğim kadar etmiyorsun.Barca'nın mı başarısızlığa tahamülü daha düşük yoksa GALATASARAY'ınmı? Bu adam oraya gittiği ilk yıl ligin 15.Haftasında 15. idi barca.Peki niçin bu adamlar Rijkaarda sabrertti?İniesta buzamana kadar en çok gol attığı dönemini rijkaardla yaşamış...

Birader bazı konularda sen haklısın kabul ediyorum,Rijkaard İniestayı oynatmıştır ama hep önünde Ronaldinho faktörü vardı; İniestanın en çok gol attığı sezondan bahsetmişşin evet 9 gol atmış o sezon ama bu oyuncunun kendini bulduğu teknik direktör Guardioladır ; Guardiola Barcasının en çok zorlandığı maçlar ne Messiyi , ne Xaviyi, ne Henry i ne de İbrahimovici aradığı maçlardır, İniestanın sakat olduğu maçlar Barcanın en çok zorlandığı maçlardır...

Bu adamın Galatasaray'ımıza geldiği günü hatırlıyorum da hala rüya gibi... Göremeyen gözler olsa da, çok şanslıyız çok...

Topigin adi yanlis olmus. "barcelona'yi yalayip yutanlar" olmali idi

Sabrede sabrede sabır taşı olduk burda, elle tutulur gözle görülür birşey yok ortada, birileri Galatasaray'ın değerini, kimliğini anlatamamış hala.:mad:

Ne bekliyorsun ki anlamıyorum seni ve senin gibi düşünenleri ???

ne yani ilk senesinde şampiyonluk, şampiyonlar ligi veya uefa kupası, Tr kupasınımı kazanacak bu takım kazanamazsa ne olacak ???

ne olacak şimdi tr kupasından elendik, belki yarın öbür gün de atletico'ya yenilip uefa'dan da eleneceğiz hatta şampiyon da olamayabiliriz peki ne olacak o zaman rijkaard'ı taksim meydanında sallandıracağız mı?

ne zannediyorsunuz ki futbolu bilgisayar oyunumu???

Galatasaray'ın değerini kimliğinden bahsetmişsin o zaman bende sana şunu hatırlatayım!!!

Rijkaard'a Galatasaray'ın değerini kimliğini anlatacak olanlar öncelikle Galatasaray'ın kimliğini, değerini düşürmeyecekler ki sonra o kimlikten ve değerden bahsedecekler.

Sen bir taraftan orta sahana ayhan, barış, m.topal, sarp gibi hiçbir etkinliği ve üretkenliği olmayan düz adamları dolduracaksın Rijkaard'a al bu isimleri onlara futbol öğret diyeceksin ve sonra da başarı bekleyeceksin.

yok öyle 3 kuruşa beş köfte sormazlar mı sana adamın eline ne verdinki ne istiyorsun

alırsın adam akıllı isimleri verirsin rijkaard'ın eline eğer kötü oynarsa takım işte o zaman hesap sorarsın neden oynamıyor bu takım diye

Kısacası Rijkaard bu saydığım adamlara futbolu öğretene kadar sende bende ve bütün Galatasaray taraftarı da sabredecek!!!

Ben Rijkaard'a ve özellikle Neeskens'e güveniyorum. Oyuncular oynamadıktan sora teknik adam ancak bir yere kadar etkili olabilir taktiksel açıdan . Benim için önemli olanlar vizyon, tecrübe, ünlü ve yıldız oyuncuları çekecek bir potansiyel ve Galatasaray'ımıza yakışacak bir karizmadır ve bunların hepsi şu anki teknik direktörde mevcut.

Antalya macinda ortaya konulan oyun beni gelecek icin yuzde yuz umitlendirdi. Bu maci gelecek sezonumuz icin bir kurban olarak dusunuyorum. Ve Insallah her sey diledigimiz gibi olacak. Dolayisi ile Rijkaard'la yeni sozlesme imzalansin.

Sonunda kadar Rjkaard... Bu sene hiçbişey istemiyorum bu takımdan seneye herkesle gorusulecek...

arkadaşlar frank rijkaard gibi markalar kolay gelmıyor lutfen sonuna kadar destegımızı eksık etmeyelım

Frank ve Neskens le devammmmmm.Bu adamlar devrimdir.

Geri
Üst Alt