Rijkaard 'a sınırsız güven ve kontratı boyunca destek için imza topluyoruz

Cevap: Rijkaard 'a sınırsız güven ve kontratı boyunca destek için imza topluyoruz

Bence komik ve realiteden uzak bir temenni. Dunya futbolunda birkaç birliktelik dısında boyle sınırsız guven- sozlesme suresı gundem de bile degil. Basarı = buyuk bir antrenorle, sınırsız sozlesme suresi ve guven demek degil. Keske bu kadar basit olsa. Butun buyuk kulupler yapardı bunu. Ama goruldu ki birkaç ornek dısında tutmadı. Yapsanız ne olur? Kulubu biraz daha zarar sokarsınız, teknik adamları zengin edersiniz o kadar. Keske F:bahçe Aragones'le 5 yıllık sozlesme imzalasaydı :)

Cevap: Rijkaard 'a sınırsız güven ve kontratı boyunca destek için imza topluyoruz

Bence komik ve realiteden uzak bir temenni. Dunya futbolunda birkaç birliktelik dısında boyle sınırsız guven- sozlesme suresı gundem de bile degil. Basarı = buyuk bir antrenorle, sınırsız sozlesme suresi ve guven demek degil. Keske bu kadar basit olsa. Butun buyuk kulupler yapardı bunu. Ama goruldu ki birkaç ornek dısında tutmadı. Yapsanız ne olur? Kulubu biraz daha zarar sokarsınız, teknik adamları zengin edersiniz o kadar. Keske F:bahçe Aragones'le 5 yıllık sozlesme imzalasaydı :)

Bu ne saçma şey td başarılıysa takımda kalır . Takım başarılıysa para kazanır zaten sende o başarıdan td nin payını verirsin bu kadar basit. Aroganes başarılı olsaydı takımda kalırdı zaten sözleşmede uzatırlardı ama başarılı olamadı.

bana göre kimseye sınırsız kredi açılmaz. sınırsız kredi sınırsız risk demektir.

ne fr nin ne arda nın ne de yönetimin sınırsız kredisi olamaz. FR ye ve yardımcılarına verilen paralar, yapılan bomba transferler sizin bilet fiyatlarınıza zam olarak yansıyor bunu da unutmayın kredi açarken....tribünler neden boş sizce ? sadece stad mı kötü yoksa başka nedenler var mı?

Ayrıca FR şu ana kadar başarılı değil. bazı hatalarını zoraki görüp düzeltmeye başladı. FR nin sınırsız kredi ve kontrat alması için bize bir varlık göstermesi gerekirdi. Ben göremedim.

GS taraftarının farkı, işler kötü giderkende, iyi giderken de durağanken de kafasını kullanmasıdır, duygu ve yumruklarını değil. körükörüne ne yergi ne sevgi gs yi başarıya götürmez. duygularını bırakıp gerçekleri görecek ve çözüm üretecek yapıda olmalıyız. bence takıma ve kulübe katkı böyle olur. futbolcusundan da yöneticisinden de hocasından da her alanda kalite bekleriz. giyimi konuşması profesyönelliği çalışması herşeyi birinci sınıf olmalı. kimse kurumun üzerinde değildir. kimse kurum markasına zarar verme hakkına sahip değildir. gs içindeki herkes bu bilinçde olacak. taraftarı da hiç kimse koyun yerine koymayacak. taraftar da bilinçli olacak. bağırıp çağırıp sahaya madde atan küfür eden değil entellektüel tartışmayı bilen ve bağımsız olacak.

rijkaard a güvenim 1 nebze bile azalmadı güvenim %100

bana göre kimseye sınırsız kredi açılmaz. sınırsız kredi sınırsız risk demektir.

ne fr nin ne arda nın ne de yönetimin sınırsız kredisi olamaz. FR ye ve yardımcılarına verilen paralar, yapılan bomba transferler sizin bilet fiyatlarınıza zam olarak yansıyor bunu da unutmayın kredi açarken....tribünler neden boş sizce ? sadece stad mı kötü yoksa başka nedenler var mı?

Ayrıca FR şu ana kadar başarılı değil. bazı hatalarını zoraki görüp düzeltmeye başladı. FR nin sınırsız kredi ve kontrat alması için bize bir varlık göstermesi gerekirdi. Ben göremedim.

GS taraftarının farkı, işler kötü giderkende, iyi giderken de durağanken de kafasını kullanmasıdır, duygu ve yumruklarını değil. körükörüne ne yergi ne sevgi gs yi başarıya götürmez. duygularını bırakıp gerçekleri görecek ve çözüm üretecek yapıda olmalıyız. bence takıma ve kulübe katkı böyle olur. futbolcusundan da yöneticisinden de hocasından da her alanda kalite bekleriz. giyimi konuşması profesyönelliği çalışması herşeyi birinci sınıf olmalı. kimse kurumun üzerinde değildir. kimse kurum markasına zarar verme hakkına sahip değildir. gs içindeki herkes bu bilinçde olacak. taraftarı da hiç kimse koyun yerine koymayacak. taraftar da bilinçli olacak. bağırıp çağırıp sahaya madde atan küfür eden değil entellektüel tartışmayı bilen ve bağımsız olacak.

Harfi harfine katılıyorum.Rijkaard 'a sınırsız kredi sunmamız için kendisini kanıtlaması gerekir.Ama halen çoğu taraftarımız adama hata yapsa bile bir bildiği var deyip aldırış etmiyor.Taraftar ona tapıyor tapıyor. :)

Açıkça söylemek gerekirse şu anda Rijkaard 'ın yaptığından fazlasını Skibbe bile yapmıştı.Hem de o kadar eleştiri arasında.Ne yönetim ne futbolcu ne de taraftar ona sahip çıkmadı.Neden ? Adı Rijkaard olmadığı için.Bize son 10 yılın en güzel futbolunu oynattı.Onun zamanında Lincoln adam gibi oynuyordu.Elinde Lincoln - Kewell- Baros tan başka birşey de yoktu.Şu andaki kadro zaten Terim hariç hiçbir hocaya sunulmadı.Sabredilse güvenilse destek verilse sahip çıkılsaydı UEFA kupası müzemizdeydi.Kupada alman takımların çok olması bizim için avantajdı.

Rijkaard büyüklüğünü kalitesini göstermek istiyorsa bugün adam gibi bir kadro adam gibi bir sistem ile oyuna başlasın.Macera aramasın.Korkak oynamasın.Galatasaray 'ın ne olduğunu artık öğresin.Servet - Barış - Sarp - Gio gibi takıma zerre kadar katkısı olmayan adamlardan bıktık.6-4-0 sistemiyle oynamaktan da bıktık.

Herşeye rağmen sabredip en az 2 yıl daha beklemek gerek.Oh içimi döktüm.:D

Büyük risk büyük getiri..

Valla şunu yapmayı ya. Bu ne demek Riijkaard Galatasaray'ın büyüklüğünü öğrensin, doğru düzgün kadro çıkarsın. Korkak oynamasın. Ne yani Barcelona'dayken de bu adam tek forvetle çıkıyordu maçlara korkak futbol mu oynamış oluyordu. Korkak futbol oynaya oynaya mı Şampiyonlar Ligini kazandı o takım. Artık şu sistem olayına biraz esnek bakın. Öncelike istikrar olmadan başarı gelmez. Bir ikincisi bir T.D.'ün sistemini korkaklık olarak açıklamak bana saçma geliyor. Forvet varda Riijkaard mı oynatmıyor? Benim bilmediğim bir yerlerde Etoo'muz falan mı var ya da Bojanımız falan varda oynatmıyor muyuz?

Evet eleştirilmeli ama yok forvet çıkarmıyor yok çift forvet oyatmıyor şeklinde eleştiriler tarihe gömüldü artık.

Harfi harfine katılıyorum.Rijkaard 'a sınırsız kredi sunmamız için kendisini kanıtlaması gerekir.Ama halen çoğu taraftarımız adama hata yapsa bile bir bildiği var deyip aldırış etmiyor.Taraftar ona tapıyor tapıyor. :)

Açıkça söylemek gerekirse şu anda Rijkaard 'ın yaptığından fazlasını Skibbe bile yapmıştı.Hem de o kadar eleştiri arasında.Ne yönetim ne futbolcu ne de taraftar ona sahip çıkmadı.Neden ? Adı Rijkaard olmadığı için.Bize son 10 yılın en güzel futbolunu oynattı.Onun zamanında Lincoln adam gibi oynuyordu.Elinde Lincoln - Kewell- Baros tan başka birşey de yoktu.Şu andaki kadro zaten Terim hariç hiçbir hocaya sunulmadı.Sabredilse güvenilse destek verilse sahip çıkılsaydı UEFA kupası müzemizdeydi.Kupada alman takımların çok olması bizim için avantajdı.

Rijkaard büyüklüğünü kalitesini göstermek istiyorsa bugün adam gibi bir kadro adam gibi bir sistem ile oyuna başlasın.Macera aramasın.Korkak oynamasın.Galatasaray 'ın ne olduğunu artık öğresin.Servet - Barış - Sarp - Gio gibi takıma zerre kadar katkısı olmayan adamlardan bıktık.6-4-0 sistemiyle oynamaktan da bıktık.

Skibbe neyi fazla yapmış Rijkaard'tan ki böyle konuşuyorsunuz ? Herşey ortada işte kabullenin artık. Çok beğendiğiniz Skibbe ile zaman zaman iyi futbol oynadık doğrudur ama 5.sıradaydık geçen sene şu zamanda. Şimdi 7 puan fark atmışız geçen seneye oranla ve lider konumdayız. Neye göre daha iyi Skibbe ? Avrupa Ligi'nde elemeler dahil tek yenilgi almışız o da neredeyse A2 takımıyla çıktığımız Sturm Graz maçı. Gruptan da lider çıkmışız, Atletico gibi bir takımla deplasmanda süper bir taktik anlayışıyla çıkarak 1-1 berabere kalmışız.

Bir kere Skibbe'yi övüyorsunuz ama o zaman ki takımda klasik Fenerbahçe sistemi vardı. Lincoln'e bağlıydı herşey. Lincoln varsa vardık, yoksa yoktuk. Ama bu sene adam gibi bir sistemle yola çıktık ve yavaş yavaş alışıyor takım bunu herkes anlıyor ve korkak futbol anlayışı diye birşey yok bunu da bir tek sizden duyuyorum ki sistemin felsefesi hücum futboluna dayanır. Ayrıca bu takım forvetsiz bunu da belirteyim...

Ve eklemek istediğim bir nokta daha Rijkaard ile yıldızlar çıkarıyoruz. Skibbe bu kadar oynatıyor muydu genç oyuncu ? Hayır. Ama Rijkaard Emre Çolak'ı çıkarıyor altyapıdan, Çetin,Berkin gibi isimleri oynatıyor. Ve bunlara sık sık şans veriyor zamanı gelince. Skibbe zamanında ne vardı bu tür şeylerden ? Birşey yoktu, çünkü pek gençlerle ilgilenmiyordu Skibbe.

Son olarak sistemimizin hala 4-3-3 olduğunu (hemde tamamen 4-3-3, orta sahada 1+2 şeklinde olmak üzere!) tüm dünya anladı ve gördü, hala 6-4-0 diyorsanız maçları nasıl izliyorsunuz diye sormak lazım. Caner sol, Keita sağ, Arda ortada oynuyor. Geride Elano-Mustafa sağ ve sol iç olarak oynuyor, ön libero Mehmet oynuyor. Defans zaten belli. 6-4-0 nedir bunu da anlamış değilim.

Ve birşey daha unutmadan millet burada çok güveniyor Rijkaard'a bu da doğrudur ben de sonuna kadar arkasındayım. Çünkü o kendini kanıtlamış birisi. Neler yaptığını bildiğimiz birisi. Şuan Barcelona bu futbolu oynuyorsa bu da Rijkaard sayesindedir, ayrıntı için de Guardiola'nın, Messi'nin vs... açıklamalarına bakabilirsiniz.

Lütfen eleştirmek için eleştirmeyin.

Ben seni çözemedim.

son yıllarda bu kadar evimizde mahkum oynamadık.söylenecek söz yok.

Tam destek devam ediyor.. Böylesine yeteneksiz futbolcularla ancak bu kadar oluyor..

rijkaard bravo,hakemlerle birlikte götürdün uefayı...

rijkaard a sınırsız destek. hemde böyle kötü günde.

Rijkaarda guvenim azalmadi. Hele hele o hakeme küfür edisi. Arkandayiz Frankie.

Şimdi destek zamanı.Arkandayız Rijkaard.

Olumsuzluklar diz boyuydu,rijkaarda güvenim sonsuz

Rijkaard'a laf edenlerin kariyeri ne. 3 tane maç izleyen kendini teknik direktör sanıyor. Rijkaard'ın tırnağı bile etmezsiniz.

Rijkaard'ın yapabileceği birşey yoktu. Pardon sahaya çıkıp oynamadı doğru, hatalıydı (!) .

Sonuna kadar arkandayız Rijkaard !..

Bu kaçıncı imzam. :)

Yani desteğimin sonu bucağı yok.

Bende arkasındayım. Ama özellikle şu takımdan bazı oyuncuları gönderme konusunda acele ederse sevinirim.

Geri
Üst Alt