Rijkaard gitsin mi, kalsın mı?

Cevap: Tüm Forumun Katılıp Yönetime İletmesi Gereken Bir Anket: Gitsinmi yoksa Kalsın

Vay be. Millet ne oyunculari kadro disi birakiyor sirf TD'lerini kucuk itirazda bulundu diye ama biz acik acik oynamayan bir yeri boklu Servet, Mustafa Sarp icin TD'mizi harciyoruz... Kucuk takim olmayi hedefliyoruz galiba? Rijkaard'in gonderildigi an takimdaki serefsizlerin, kisiliksizlerin, itlerin galip gelecegi gun olacaktir.

Cevap: Rijkaard gönderildiği taktirde kim gelmeli ?

Ben bu konuda Hakan Sükür gibi düsünüyorum, basarisizligin en büyük nedeni baskan ve yönetimdir. Tabi Frank Rijkaard derhal gönderilmeli, her ne kadar eline istedigi kadro verilmediysede.. Hic kimse elindeki kadroyu bu kadar kötü yönetemez, ki gecen sezon elinde gayet iyi bir kadrosu vardi, sonuç yine hüsran. Bize Lucescu gibi bir antrenör lazim, hem yarismaci hem ögretici. Imparatora neden herkes karsi anlamiyorum.. bence ikinci gelisinde o kadarda kötü degildi , elindeki kadroyu çok çok iyi yönetti. Fatih hoca en azindan takim ruhu isleyebilen bir teknik adam, bunu zamaninda her takimda kanitladi. Onun elindeki kadro herzaman bir sistemi ve mücadele gücü yüksek bir takim olmustur.

Ilk secenegim her zaman icin LUCESCUdur. Günümüz futbolunu 2002 den beri uyguluyan yegane teknik direktördür.. Mourinhonun yasli versiyonudur, özellikle taktiksel anlamda.

Lucescu = basari

Saygilar,

Ramazan

Lucescu da cok hevesliydi her turlu futbolcu sahtekarliginin yapildigi, yonetimin de hic bir onlem almadigi bir camiaya gelmeye. Adam rahat orda. Sampiyon olsa da kral, olmasa da kral. Niye gelsin basibozuklugun oldugu bir yere? 1 yul sonra ayni seylerin kendi basina geleceginden emin olan insan hic yaparmi boyle sey?

Fatih Terim: Suandaki sartlara göre gelecegini hic sanmiyorum. Gelmesi icin öncelikle Adnan Sezgin'nin kovulmasi lazim buda suanda imkansiz.

Abdullah Avcı: Kendine güveni cok az oldugu icin bizim teklifimizi kabul etmez.

Tugay Kerimoğlu: Tugay'i teknik direktör yapip harcamak yerine altyapida durmasi daha mantikli olur.

Ersun Yanal: Suanda bana en mantikli isim gibi geliyor. Umarim yanilirim. :o

Mircea Lucescu: Kalbinden rahatsiz ve bu stresi hic kaldirmak istemez bu saatden sonra. Hem Ukrayna'da cok rahat, istedigi her oyuncu aliniyor. Orayi birakip buraya BAM'la calismak icin mi gelecek ??

Yılmaz Vural: Yorumsuz :o

Mevcut kadrodaki oyuncular varken, yine bir kac capulcunun gazına gelip asarlar Hagi'yi.

Gitmesi gereken hoca degil, Adnan Polat ve fedaileri. Gelmesi gereken isimde "bence" Ali Dürüst olmalı. Daha iyi bir alternatif veya secenek aklıma gelmiyo. Belki Haluk Ulusoy :)

Ben de sırf bu nedenle Hagi'nin gelmesini istemiyorum. En ufak bir kötü sonuçta homurdanmalar başlayacak, yönetim-taraftar kötü sonuçlarda bileti Hagi'ye kesecek. Efsane olarak kalmalı, yıpratılmamalı Hagi ismi.

Benim 1 numaralı adayım Eric Gerets. Umarım gelir ama bu mentaliteyle o da gider sezon sonu. :(

Lucescu . Ama gelmez. O yüzden Fatih Terim.

Cevap: Tüm Forumun Katılıp Yönetime İletmesi Gereken Bir Anket: Gitsinmi yoksa Kalsın

Bu saatten sonra teknik heyet ve yönetim ikisi birden gitmelidir.

Fatih Terim or Abdullah Avcı.

tugay-ergün-arif üçlüsü veya abdullah avcı diyorum.

Sanırım Fatih TERİM Gelecek.

Aslında Fatih Terimin gelmesini bugüne kadar hiç istemiyordum ama

Adnan SEZGİN i işin dışına itecek tek isim sanırım Fatih TERİM.

Başa gelirse Adnan SEZGİN felan dinlemez. Tek Patron o olur...

Hocasını satan futbolcular olduğu sürece, kuyu kazan yönetim olduğu sürece kim gelirse gelsin sonuç değişmez.Bir yol olmaz.

Fatih Terim hocamızın artık bize verebileceği bir şey kalmamıştır.

benim tercihim Lucescu ya da Daum dur..

Çok ciddiyim Yılmaz Vural gelmeli.

Bugün yönetimin vereceği kararlardan bieşey çıkacağını zannetmiyorum,heleki fener maçı haftası ortamı yatıştırmak adına reijkaard ile devam diyeceklerdir ancak şayet yönetim teknik direktör değişimi yapacaksa devre arası yapar düşüncesindeyim ben zira Galatasay camiasında devre bitmeden teknik adam değişimi şuana kadar görülmedi,istisnai olarak ikinci devre devam ederken skibbe-korkmaz ve kalli-ünder değişikliği yaşandı dolayısı ile ben devre arasına kadar bir operasyon beklemiyorum ,operasyon olacaksa bu ocak ayı gibi olur.

Sezon başındada dile getirmişdim,ilk devre bitince takım ilk 3de olmaz ,daha kötü bir sıralama ve umut vermeyen futbol devam ederse ocak ayında reijkaard gönderilebilir demişdim.Gidişat malesef dediklerimi doğruluyor gibi geliyor bana zira takımın gidişatı kötü ve takımda içinde inanılmaz derecede güven bunalımı ve sevgisizlik var buda ister istemez kötü futbol ve kötü sonuçları doğruyor ama futbolcularında en az reijkaard kadar suçlu olduğu ortadadır zira bulunmaz hint kumaşı misali tavırları ile takımı yakmaya devam ediyorlar,biraz profosyonel olsalaritakımı düşünseler yada kendi kariyerlerini düşünseler bu takım çok iyi yerlere gelebilir ama her nedense bunların hiçbirini düşünmüyorlar.Alınan yeni transferlerde balon olunca takım iyice düştü.

Yönetim bir karar alacaksa teknik heyetle araları açılan oyuncuları tekrar kaynaştırmak adına bir şeyler yapmasıdır,şuan için en doğru adım bence bu olacakdır.Başkan polat devre arası bitmeden reijkaardı göndermek istemez (şayet göndermek istiyorsa),birde 2 milyon euro luk tazminat ödemesi olayıda göz önüne alındığında genel değerlendirmeler bence ocak ayında yapılır düşüncesindeyim.

Bir ihtimalde olası bir fener galibiyetininde suları terse çevireceğidir..Bu moral motivasyon olarakda takımı ateşleyebilir ileriki maçlarda ama zor..

Daum.

Rijkaardın ne suçu var, ona bu kadroyu sunan, teknik direktörü sabote eden sorumlular hesap versin !!!

Bu yönetim olduğu ve bu futbolcu çetesi olduğu sürece beş yıl falan şampiyon olacağımızı düşünmüyorum. Liverpool gibi olacağız.

Eric geretsi niye kimse yazmamış bu kadroyu uçurur bence 2.alternatifim fatih terim tabi luceyede kimse hayır demez ama adamın 6 puanı var clde gelmez maelesef . :)

Eric geretsi niye kimse yazmamış bu kadroyu uçurur bence 2.alternatifim fatih terim tabi luceyede kimse hayır demez ama adamın 6 puanı var clde gelmez maelesef . :)

Gerets dediğin adam Daum karakterine haksızlık yapıldığı ve kovulduğu yere gelecek bir adam değildir.Adnan Sezgin olduğu sürece Gerets de olmaz. Sorun teknik direktör değildir.

Bir dünya markasının arkasından şunu da konuşur olduk ya.... Yazıklar olsun böyle futbolculara, yazıklar olsun böyle yönetime, yazıklar olsun basındaki kafası çalışmayan kalemlere, yazıklar olsun bunların bağırttığı taraftara.... 2 tespit yapacağım:

1) Feriştahı gelse bu anlayışla birşey olmaz...

2) Gelmesin böyle adamlar Türkiye'ye. Kimler kimler geldi arkalarına teneke bağlanarak geri gönderildi. Ne sistemi ne kollektif futbolu, ne total futbolu, Türkiye'de hala kaos futbolu, ağa paşa düzeni oldukça gelmesin kardeşim bu adamlar...

Geri
Üst Alt