Rijkaard kalmalı mı gitmeli mi?

Cevap: Rijkaard kalmalı mı gitmeli mi?

Ey genç renktaşlar, bari sunu yapın, ekşi sozlukte Ersun Yanal başlığını sırasıyla okuyun, zaman sırasına editlere ve tarihlere dikkat ederek ama. Onlarda sizden aşagı değil zaten subjektiflik de takımdarlıkta. Uc asagı bes yukarı aynı profilde ve anlayışta insanlarsınız zaten, okurken herkesin hemfikir olabilşecegi bir gorus var. Ama orada bile anlaşılıyor ki bu adam birseyler yapmış, birseyler basarmış.

Ey genç renktaşlar, bari sunu yapın, ekşi sozlukte Ersun Yanal başlığını sırasıyla okuyun, zaman sırasına editlere ve tarihlere dikkat ederek ama. Onlarda sizden aşagı değil zaten subjektiflik de takımdarlıkta. Uc asagı bes yukarı aynı profilde ve anlayışta insanlarsınız zaten, okurken herkesin hemfikir olabilşecegi bir gorus var. Ama orada bile anlaşılıyor ki bu adam birseyler yapmış, birseyler basarmış.

Buna "marka düşkünlüğü" de denilebilir.Böyle bir hastalığa yakalanan bünyelerde gözler kör gibi olur,beyin sadece tek bir noktaya odaklanıp o nokta etrafında döner.

Abdullah Avcı ise bu ulkede 15-25 yaş aralıgındaki butun milli takım kategorilerinde oynamış oyuncuları yakından tanıyan onların son 6-8 yılını takip edem birkaç kişiden biri.

Terim gibi, biz onu arap sanmıştık ya da adamcagız gibi ''etikete gore'' onem vermeme, gormezden gelme huyu yoktur. Ergun Berisha kimdir? Bunu bilmeyen taraftarlarla ve t.heyetle genç yerli kusagı olusturmaya calısyoruz. Cem Sultan ve Ahmet kesim'le size mutluluklar diliyorum. Yama yukleyin bilgisayarlarınıza diyelim bari:)

Burası Fransa, Almanya veya Sırbistan değil, cok yetenekli değiliz, cok oyuncu yeişmiyor. Ve onemlisi oyuncular aşama kaydedemiyor burada. Nette vaktiniz bol. Bırakın saçma başlıklarda vakit kaybetmeyi, son yılın U-19-20-21 takımlarını inceleyin, dunya milli takımlarının. Avrupa ve Dunya gençler şampiyonası kadrolarını inceleyin, o cocuklar sonra ne olmuş, nasıl bir degişim gostermiş diye.

Sonra birde bizim 80 ve sonrası dogumlu genç milli takımlardan başlayın. Tabi bu takımları hiç izlemediyseniz nafile. 2005 şampiyonasındaki Murat Özavcı, Ergun Teber, Sezer ozturk, Gokhan Guleç, Ergin Keleş, Burak Yılmaz, Olcan, Nuri, Aydın, Selcuk İnan, Ergun Berisha gibi oyuncular ne yapmışlar gelişmiş mi bakalım.

Tigana geldi ve butun altyaş milli takımlarından kim varsa almak istedi, burası Fransa, Hollanda vs. olsa bu iş tutardı ama burada tutmadı. Her alt yapınızdan yetişen genç hatta her alt yaş Milli olmuş genç iyi değildir hatta Turk'se daha dikkatli olmak lazım.

Fevzi'yi Milli diye aldırmıştı Hagi n'oldu? İbrahim Yavuz, Suat Usta ile Servet, Toraman, Altıntop kardeşler, Okan Koç, Sinan Kaloğlu, Huseyin Kartal, Kemal Arslan, Selçuk Şahin, Volkan Demirel, F.Sonkaya aynı u-21 takımının oyuncularıydı. Kim izleyip de Suat Usta'ya, F.Sonkaya'ya hayran olmuştur ki? Ama Servet Göztepe'deyken de Denizli'de Lyon2u elerlerken de basarılıydı. Ama Servet hala bazılarına gore Suat Usta'dan İ.Yavuz'dan aşagıdır, bir de kufredersiniz yanında. Oyuncu seçimi, degerlendrimesi bu kadar çarpık, kendisini bu kadar yanlış degerlendiren, alt yapısını harika sanan, işini yapan hocalar yerine laflara ve eski futbolcuların agzına bakan bir kulup oldukça işimiz zor.

Genç yerli transferi olmayacaksa Rijkaard kalabilir. Cunku takımı değiştirecek olan yerli iskeletin kalitesinin yukselmesidir, bu olmayacaksa Rijkaard'a katlanalım. Hiç inancım yok ama boşa verilecek 3.5m eurom da yok. Bu yerlilerle ve organizasyonla Avrupa kupalarına katılma hakkı elde edebilirsek iyidir. Bu bence gecici bir basarısızlık değildir, hep birlikte gorecegiz. İyi 2-3 yabancıyla bu takım ancak 3-6 arasına oynar.

Rijkaard´i destekleyenler Avatariniza Rijkaard Resmi ekleyin..!!

Forum olarak değil, camia olarak bütün Galatasaray taraftarlarının %80'i Rijkaard'ın kalmasından yana destekliyor. Bu sevindirici bir şey. Ayrıca Rijkaard kalitesinin dışında birde Neeskens gibi süper kalite bir adam daha var. Kalitenin farkında değiliz Sarp'lar, Barış'lar, Balta'lar yüzünden ona üzülüyorum.

Yönetimi, futbol nedir bilmeyen oyuncuları ödüllendirmemek adına kesinlikle hayır. Kaldı ki Rijkaard yahu bu. Sezon başı verdiğim sözün arkasındayım ben. Ona ve ekibine güveniyorum, ''yeter lan, ben gidiyorum, bıktım sizden'' diyene kadar da güveneceğim.

Kalmalı diyenler nedenlerini de açıklarlarsa iyi olur

Kalmalı diyenler nedenlerini de açıklarlarsa iyi olur

Çünkü ilk olarak hem insan hem de futbol açısından ''kaliteli'' birisi oldugunu düşünüyorum...

Futbolcudan anlıyan birisi Rijkaard gelmesini istediği onay verdiği oyuncular kaliteli yetenekli...

Rijkaardın diğer TD gibi bir 2 veya bulunduğu sezon kadar yararlı olup gitmeyeceğini düşünüyorum çünkü... Türkiye de bişeyler değiştireceğine yapabileceğine inandığım için Rijkaard !

Rijkaard destekliyorum çünkü bizim ülkemizde ruh inanç başarıya hasret son noktada -bunu şu an göremiyo olmamız büyük eksiklik ama rijkaardla alakasız- eksik olansa fubol bilgisi yada bilgiyi uygulama bunu da en iyi Rijkaard ın becerebileceğini düşünüyorum...

Ama büyük işler öyle hemen kolayca olmuyo işte.. Destek olmak arka çıkmak lazım...

Ben Rijkaard ı destekliyorum çünkü en önemlisi aklındakileri yapabilirse yıllarca sonra bile başka TD oldugunda dahi sağlam duran sistemli ve planlı bi GS bulacak... Sistemli ve planlı davranmak da benim bir Türk takımında özellikle Galatasarayımda görmeyi inanılmaz istediğim birşey....

Kalitesiz bir güruhta tek kaliteli isim olduğu için. Daha fazlası var ama her gün anlata anlata dilimizde tüy bitti.

Barcayı şampiyon yaptı diye mi ismi var diye mi bu arkandayız lafları..Rijkardın arkasındayız da ne demek..Galatasaraya iğrenç ötesi futbolu oynatan adamın arkasında olmak Galatasarayın başarısız olmasını istemek gibi bir şey..

Elinde iyi kadro varken ne yapmış bu adam..Ne zaman doğru düzgün kadro kurmuş ne zaman futbol bilgisini konuşturup maç kazandırtmış ne zaman yerinde ve zamanında değişiklikler yapmış ne zaman takıma kondüsyon yüklemiş

Sivasa karpatye defans oyuncusu almamışmışmışıszda ondan elenmişmişmişsiz

K.paşa gibi takıma pas yapmayı öğretti y.vural o kalitesiz topçularla abdullah avcı da öyle..Rijkard ibbnin başına geçsin ligi sonlarda bitirir.Rijkardın zamanında bütün oyuncular geriye gitti bu ne demektir bütün oyuncular diyorum

Son 6-7 ayda 1 tek iyi oynattığı maç bile yok..Ne zevk veren futbolu ne pası ne bol pozisyon takımı..Her maça 8 defansif oyuncuyla çıkan takıma hiçbir şey kazandırmayan bir adamın nasıl arkasında olur millet..Sırf adı var diye mi

Rijkardd son 15 sene içindeki en başarısız en kötü top oynatan teknik adamların başındadır...

Şunu deyin madem..Eevet 1.5 senedir rijkardd takımı mahfetti iğrenç oynattı ama biz ona güveniyoruz bunu deyin ama yok kadro bu yok rjkardın suçu yok komik oluyor

Sivas-Belgrad-Karpaty tek sorumlusu Rijkarddır bunu tartışmaya gerek yok..Ha doğru sivas da ve karpaty de mükemmel yıldızlar var

Rijkardın başarılı olması demek tüm saçmalıklarından vazgeçmesiyle olur e bu durumda da siz haklı çıkmazsınız çünkü rijkardd kendini değiştirdiği için takım başarılı olmuş olacak

Barcayı şampiyon yaptı diye mi ismi var diye mi bu arkandayız lafları..Rijkardın arkasındayız da ne demek..Galatasaraya iğrenç ötesi futbolu oynatan adamın arkasında olmak Galatasarayın başarısız olmasını istemek gibi bir şey..

Elinde iyi kadro varken ne yapmış bu adam..Ne zaman doğru düzgün kadro kurmuş ne zaman futbol bilgisini konuşturup maç kazandırtmış ne zaman yerinde ve zamanında değişiklikler yapmış ne zaman takıma kondüsyon yüklemiş

Sivasa karpatye defans oyuncusu almamışmışmışıszda ondan elenmişmişmişsiz

K.paşa gibi takıma pas yapmayı öğretti y.vural o kalitesiz topçularla abdullah avcı da öyle..Rijkard ibbnin başına geçsin ligi sonlarda bitirir.Rijkardın zamanında bütün oyuncular geriye gitti bu ne demektir bütün oyuncular diyorum

Son 6-7 ayda 1 tek iyi oynattığı maç bile yok..Ne zevk veren futbolu ne pası ne bol pozisyon takımı..Her maça 8 defansif oyuncuyla çıkan takıma hiçbir şey kazandırmayan bir adamın nasıl arkasında olur millet..Sırf adı var diye mi

Rijkardd son 15 sene içindeki en başarısız en kötü top oynatan teknik adamların başındadır...

Şunu deyin madem..Eevet 1.5 senedir rijkardd takımı mahfetti iğrenç oynattı ama biz ona güveniyoruz bunu deyin ama yok kadro bu yok rjkardın suçu yok komik oluyor

Sivas-Belgrad-Karpaty tek sorumlusu Rijkarddır bunu tartışmaya gerek yok..Ha doğru sivas da ve karpaty de mükemmel yıldızlar var

Rijkardın başarılı olması demek tüm saçmalıklarından vazgeçmesiyle olur e bu durumda da siz haklı çıkmazsınız çünkü rijkardd kendini değiştirdiği için takım başarılı olmuş olacak

Birincisi şu anda takımımız Sivas'tan, Karpaty'den ve Belgrad'dan daha beter bir takımdır. Kaliteli oyuncularımızda kalitesiz ve ruhsuz futbolculara ayak uydurmuş, önüne geçilemez bir yola sürüklenmeye başlamıştır. Rijkaard'ın elbette hataları olmuştur ben şahsen zaten eleştireceğim zaman eleştiririm, ama hakkını da teslim ederim.

Size kızdığım nokta başarısızlığın tamamını Rijkaard'a yüklemenizden ötürüdür. Rijkaard gitse XXX gelse onu da bu şekilde değerlendireceksiniz. Bu sence doğru bir seçim mi? Futbolcuların hiç mi suçu yok ya da yönetimin?

İstediklerin yapılmadıysa çeker gidersin..Özür dileriz Rijkarddan eline süper kadro verseydik başarılı olurdu sana ne gerek var o zaman rijkardd..Bundan sonra rijkardın gittiği takım mükemmel oyuncular almalı rijkard o zaman başarılı olur..Koskoca Galatasaray takımını vasat takımlara karşı bile rezalet oynattı Rijkardımız

Şunu anlayamadım rijkardı destekleyince bize helal olsun bravo şu Gs taraftarına mı diyecekler..Başarısız bu kadar basit hem de yönetim kadar

Kalması gerek, çünkü Teknik Direktör gönderme alışkanlığımızı ancak böyle bir isimle yenebiliriz, dejavu yaşamak, istemiyorum, 5 teknik direktör değiştirdik, ne sağladı bize soruyorum size gerets ten başlayarak(üstelik gerets kısıtlı kadroyla bizi şampiyon yapmıştı, onunda istediği oyuncular alınmadı) Rijkaard kalacaaaaaaaaaaak, bu kadar.

Hatalarindan ve inatlarindan vazvecmemis bir rijkaard zerre kadar destegi haketmiyor. Kendini degistirmedigi surece kendi adima desteklemeyecegim.

Rijkaardi seviyorum futbolculuguna ve barcelonadaki basarilarina saygim sonsuz.

Ama ben Galatasarayi daha cok seviyorum.

Bir senedit takima hic bir katkisi olmayan ve kendi inadi ugruna 11 ler secen bir insan benim destegimi alamaz.

Surasini kabul ediyorumki yonetim rijlaarda iyi bir kadro vermedi bu yuzden en buyuk suclu yonetimdir.

Ama cok daha kotu kadrolarla

Basari yakalamis hocalar var.

Ayrica gecen sene en iyi kadroya sahipti.

Neyse uzatmayacagim herkesin gorusune saygim var buda benim gorusum.

Eger hatalarindan ve inatlarindan vazgecerse sonuna kadar rijkaarda varim hatta bu sene sampiyonda olmayalim.

Ama boyle devam edecekse yazik olacak bize

işte zaten bu yüzden rijkaard büyük hoca değil diyenler haklı çıkıyor.

çünkü sıkışınca insan arada bir eldekilerlede yemek yapar.ama rijkaard yapamıyor.

yönetimin hatalı oldugunu hocaya iyi bir kadro veremediğini en baştan söyledik zaten.

ama büyük hocalar dediğini yaptırır.madem yemeğine malzeme aldıramıyorsun ozaman hala mutfakta işin ne. senin yaptıgın tuzlu tatlıyı yemek zorundamıyız. ya adam gibi tatlı yap ya tatlı için malzemeni aldır olmuyorsa bari börek yap. hiçbirini yapmayacaksan ozaman bırak aşçılığı.

rijkaard ne yapıyor " ben helva bilirim kardeş helva yapmak için geldim.şeker yoksa bile helva yaparım tadı umurumda değil" diyor.

sizde hala onu savunuyorsunuz.

koca bir sezon boyunca takımına zerre kadar faydası olmayan bir hocanın nesi savunulur anlamam.

sabır , umut olan yerde gösterilir.

rijkaard istifa etsin demiyorum kovulmasında.

ama inatlarından vazgeçsin elindeki malzemeyi iyi tanısın yolada FR ile devam edilsin.

mevcut şartlara göre takım ve sistem oluştursun yada yönetime baskı yapıp bunu yaptırtsın.

ikiside olmuyorsa bıraksın işi.

şu an itibari ile rijkaard sadece zarar vermektedir bu takıma.

CL şampiyonu olmak büyük hocalık ister.

Rijkaard O DÖNEMDE BÜYÜK HOCALIK YAPMIŞTIR.

büyük yazdım çünkü ondan sonra başarısı yoktur bizde dahil olmak üzere.

kazanılan başarıyı küçümsemeyeceğiz. kaç hocaya nasip olmuştur la liga ve CL şampiyonluğu.

hep diyorum başarı alkışlanacak başarızılık eleştirilecek.

FR ın la liga ve CL şampiyonluğu nasıl büyük iş ve alkışlanması gerekiyorsa bizde ki başarızılığıda eleştirilmelidir.

sergenin falan yaptığı ne kadar yanlışsa burda bir senedir bu takıma zerre kadar katkısı olmayan hocanın savunulmasıda bir o kadar yanlıştır.

messi vardıda oynatıp başarılı olamadı açıklaması hiç gerçekçi değil. yıldızlarla dolu eksiksiz kadroyu herkes yönetir.

ama maalesef sıkıntılı kadroda rijkaard çuvallamıştır.

en azından eldekilerden ortaya iyi bir yemek yapamamıştır.

ve ısrarla bu rijkaardspor taraftarlarının ne yapmaya çalıştığının farkında değilim.

rijkaardı mı yoksa Galatasarayı mı daha çok seviyorsunuz karar verin çünkü şuan bu hoca zarar veriyor takıma.

yönetimin tüm yapamadıklarına verilen sözleri tutmamasına iyi takviyeler yapmamasına rağmen eldeki kadro sivasta madara olacak kadar kötü değildi.

hele bu takımın hocası asla sivas fdüzeyinde bir takım karşısında fiziksel yetersizlikten bahsetmeyecek.

sivas hazırlandıda sen ne yaptın 1 ay diye sorarlar adama.

bu işin çözümünün bazılarının dediği gibi rijkaardı kovmak , onu kovup .... ismi getirmek olduğunu düşünmüyorum.

rijkaardla yola devam edilmeli.

ama 2 şartla

1- yönetim hocaya başarılı olabileceği bir kadro verecek

2- rijkaard saçmalamayı bırakıp adam gibi 11 ve taktiklerle maça çıkacak

bu hocayı savunan taraftar başkanından hiç şikayet etmesin.

sanki elindeki kadroya top oynatabiliyor.

şu ligde maçını izlediğim takımlar içinde bizden kötü bir tek antalyasporu gördüm.

ne yani ligde diger 16 hocanın elinde bizden daha iyi bir kadro mu var?

iyiki orta sahaya 2 transfer yapılmadı.

bu rijkaarda 2 orta saha verince avrupa şampiyonu mu olacagız?

sonra başlayacaklar kaleci kötü kaleci al.

kaleci alırsın hakan balta kötü.

sonra sol bek alırız sabri bu takımın sağ beki değil rijkaard ne yapsın rijkaard haklı.

başkan hemen birde sağ bek alır bu seferde servet neillin yanına yakışmıyor. bu defansla şampiyon olunmaz rijkaard ne yapsın.

bir stoper alırız bu lig tek forvetle gitmez.

yani rijkaardın başarılı olması için 100 milyon harcayacaksınız. çünkü o maalesef kısıtlı takımla başarılı olamaz, o maalesef 4-3-3 ten başka bir şey bilmez.

birde bu mükemmel takımı kurup bunu çalıştırması için 10 milyon tl vereceksiniz her yıl hocanıza.

Şu yazılan yorumların hepsi doğru..Tekrardan yazmama gerek yok benim düşüncelerimin aynısı..

Birincisi şu anda takımımız Sivas'tan, Karpaty'den ve Belgrad'dan daha beter bir takımdır. Kaliteli oyuncularımızda kalitesiz ve ruhsuz futbolculara ayak uydurmuş, önüne geçilemez bir yola sürüklenmeye başlamıştır. Rijkaard'ın elbette hataları olmuştur ben şahsen zaten eleştireceğim zaman eleştiririm, ama hakkını da teslim ederim.

Size kızdığım nokta başarısızlığın tamamını Rijkaard'a yüklemenizden ötürüdür. Rijkaard gitse XXX gelse onu da bu şekilde değerlendireceksiniz. Bu sence doğru bir seçim mi? Futbolcuların hiç mi suçu yok ya da yönetimin?

Konu Rijkardd olduğu için bu laflarım yoksa tabi ki tamamen suç onda değil..Yönetim futbolcu seyirci ve en az bunlar kadar suçlu rijkarddır..Asla katılmıyorum siyahla yazdığın yere..Rijkard rezalet ötesi oynattığı için bu takıma sivasdan beter gelmiş size o kadar da değil.1000 kez yine yazarım ayhan-barış-topallı kadro uefada çeyrek finali son anda kaçırdı veya şampiyon olduğumuz sene defansımız tamamen türk orta sahamız yine bu oyunculardan kuruluydu..Bu forumda murat erdoğan emre toraman bekir ozan hüseyin selçuk inan hakan bayraktar efe o bu şu hepsi gözümüze harika geldi çünkü hocası doğru düzgün oynattı takımını..Galatasarayın en vasat kadrosu bile Sivasdan beter olamaz öyle şey mi olur..

Sezon başından beri alınan sonuçların hiçbiri kadro kalitesizliğiyle alakalı değil.Transfersiz de bu takımlar rahatça geçilir..Bir bursada zorlanırdın onda da kendi sahanda beraberlik alabilirdik..

Rijkardın geldiği günden beri takıma katkısı olmadı..Futbolculara yönetime laf edip rijkarda helal olsun ne demektir ya? Geçen sene herkes en iyi kadro bizde demiyor muydu hani naptı o kadroyla

Konu Rijkardd olduğu için bu laflarım yoksa tabi ki tamamen suç onda değil..Yönetim futbolcu seyirci ve en az bunlar kadar suçlu rijkarddır..Asla katılmıyorum siyahla yazdığın yere..Rijkard rezalet ötesi oynattığı için bu takıma sivasdan beter gelmiş size o kadar da değil.1000 kez yine yazarım ayhan-barış-topallı kadro uefada çeyrek finali son anda kaçırdı veya şampiyon olduğumuz sene defansımız tamamen türk orta sahamız yine bu oyunculardan kuruluydu..Bu forumda murat erdoğan emre toraman bekir ozan hüseyin selçuk inan hakan bayraktar efe o bu şu hepsi gözümüze harika geldi çünkü hocası doğru düzgün oynattı takımını..Galatasarayın en vasat kadrosu bile Sivasdan beter olamaz öyle şey mi olur..

Sezon başından beri alınan sonuçların hiçbiri kadro kalitesizliğiyle alakalı değil.Transfersiz de bu takımlar rahatça geçilir..Bir bursada zorlanırdın onda da kendi sahanda beraberlik alabilirdik..

Rijkardın geldiği günden beri takıma katkısı olmadı..Futbolculara yönetime laf edip rijkarda helal olsun ne demektir ya? Geçen sene herkes en iyi kadro bizde demiyor muydu hani naptı o kadroyla

İşte çok doğru diyorsun Ama gel sen bunu burda anlat...Rijkaard babalarının oğlu ya onun kusuru olamaz Suç takımdadır Yönetimdedir !?!

Bu yazımı iyi oku o zaman.

https://www.gscimbom.com/forum/ali-...cozum-olarak-ne-yapilmali_-2.html#post1598392

Konu Rijkaard değil, Rijkaard'ı tınlamayan futbolcular. Bunları en iyi cezalandırmanın yolu onları kalitesiz sınıfına koyup, başka yere postalamaktır.

Rijkaard gitmelidir.Neden mi ? Artık uzun uzun anlatmaktan bıktım.Futbol artık değişti.Artık güçlü ve güçsüz takımlar arasındaki kalite farkı mücadele ve iyi çalışma ile kapandı.Şimdi Siz Rijkaardan başarı bekliyorsunz değil mi ? Ve kadronun kötü olmasından dem vuruyorsunuz.

Alın size 2007-2008 Rijkaardın Real Madridin ardından 18 puan farkla 3. olan Barcelonası.Kadroya açın bakın.Burada Messili İniestalı Xavili Henrryli Ronaldiholu Decolu kadrodan bahsediyorum.Yani Rijkaard böyle bir kadro ile böyle bir sonuç alıyorsa Bizde başarılı olacağını sanmak hayal görmekten farksızdır.

https://www.mackolik.com/Takim/83/Barcelona/2007/2008

İnşallah bu size ne demek istediğimi anlatır.

Geri
Üst Alt