Rijkaard kalmalı mı gitmeli mi?

Cevap: Rijkaard "İstifa Etmeyeceğim,Mücadele edip Tazminatımı Alıp Gideceğim"

Keşke yönetim değişse de, yeni yönetim Rijkaard'ı elinde tutsa ve adamın istediklerinin yarısını(!) karşılayabilseler.

O zaman görürüm sizin gibi bu konuyu açanları.. ama nerde o günler.

bir insan kendi yazısıyla çelişkiye düşermi arkadaş ya Rijkaard'ın sistemsizliğinden bahsediyor ama örnek verdiği takımda sistemin kralını uygulayan Rijkaard. :)

skibbe zamanında arda tek başına maç mı alıyordu benim hatırladığım bi takımdan 5 aldığımızdır.

Pinolar , Çağlarlar,Sabriler sakat değil zaten hoca kafasında KALIP bir 11 saçmalıyor işte :)

Xavi - İniesta bilmem ne ile 4-3-3 ü Barça oynuyor zaten adam gibi dünyada

Sende M.Sarp - VBarış - Ayhan la GS nin yapısına uygun 4-4-2 oynarsın.

Bu kadar futbol bilgin var işte. Ha Rijkaard ha sen !! bunu anlasanız GS her maçını kazanacak.!

rijkaard bizden gitsin ingiltere liginde adam gibi bi takım çalıştırsın acıyorum adama.duysa bu eleştirileri futbolu bırakır :D

Keşke yönetim değişse de, yeni yönetim Rijkaard'ı elinde tutsa ve adamın istediklerinin yarısını(!) karşılayabilseler.

O zaman görürüm sizin gibi bu konuyu açanları.. ama nerde o günler.

Haklısın. Sosyetik Rijkaard'a Yeni yönetim 4-3-3 için defansa John Terry orta alana Xavi - İniesta ikilisi - forvete de Etoo alır. GS Avrupa şampiyonu yapar hocamız!!

Bu kadar futbol bilgin var işte. Ha Rijkaard ha sen !! bunu anlasanız GS her maçını kazanacak.!

arkadaşım kazma adamlar diyon.şimdi adamları sisteme dahil ediyon..ben seni çözemedim..şimdi kazma futbolcu ile başarılı olamayan riko mu suçlu ?

Rijkaard barçaya gittiğinde hangi xavi, hangi iniesta salla bakalım nereye kadar :) fatih terim 4-4-2 oynadı da ne oldu ayrı bir sallamasyon tekniğin :)Rijkaard olarak görüyorsan beni teşekkür ederim gerçekten :) fazla zorlama yakarsın balataları :)

Komedi Dükkanı :)

4-4-2 diyor ya :D Abi sen yat uykunu alamamışsın. M.Sarpla, Ayhanla, Barışla hiç birşey oynanmaz. Bu arada Rijkaard ilk gittiği zaman o takımda Xaviler, İnestalar, messiler daha yoktu meydanda. Biraz araşıtırarak salla. Ne demişler "OKU"

aslına bakarsanız adamın elinde kadro yok sakat çok yani rijkaard ın yerine kendinizi koyun işin içinde sizde çıkamazsınız.

orta sahada ayhan,barış,sarp üçlüsünden taraftar şikayetci bende şikayetciyim ama adam sakat formsuz bu adamlar oynuyo geçen sezon ilk 18 e zor giren ayhan banko orta sahamız oldu bu da çaresizliğin göstergesidir

4-4-2:asd: Bende diyorum ki ha Ahmet Çakar ha sen o adamdan çok etkilenmişsin.

adam defans oyunucusu istedim almadılar diyo kim bilir bekte istemiştirde.yönetim yeter bunlar yaaaaa demiştir. :D

bu takımdan bişe olmaz :D

ben çıkıyom kardeş sen takıl burda.fazla açılma ama :D

Zaten konu kapanır birazdan.

Peki hepiniz haklısınız.

Yönetimi kovalım.

Futbolcularun hepsini kovalım

Rijkaard çıksın oynasın. Rijkaard demek ki Galatasaray kulübünden daha büyük bir şahsiyet üzerinde yani!!

Eleştrilemez tartışılamaz çarpılırız sonra..

2 hafta sonra burarada şunları yazanları göreceğim. Küfür bile edeceklerse belki hocaya şimdliki başka bişi yazmıyorum.

2 gün sonra Eskişehir'de 3 pas yapamamaya devam eden GS sonra da sonrasını zaman göstercek..

Cevap: Rijkaard: "İstifa Etmeyeceğim, Mücadele edip Tazminatımı Alıp Gideceğim"!

2 gün sonra kadro mu değişecek sanki gine aynı kadro bu kadro olduğu sürece ben hiç bir şekilde eleştirmem Rijkaard'ı yazık ya düşünceli kardeşim benim.

Cevap: Rijkaard kalmalı mı gitmeli mi?

hep gönderdikte ne oldu.sabır da ya...birazda yönetimin gitsin.

Peki hepiniz haklısınız.

Yönetimi kovalım.

Futbolcularun hepsini kovalım

Rijkaard çıksın oynasın. Rijkaard demek ki Galatasaray kulübünden daha büyük bir şahsiyet üzerinde yani!!

Eleştrilemez tartışılamaz çarpılırız sonra..

2 hafta sonra burarada şunları yazanları göreceğim. Küfür bile edeceklerse belki hocaya şimdliki başka bişi yazmıyorum.

2 gün sonra Eskişehir'de 3 pas yapamamaya devam eden GS sonra da sonrasını zaman göstercek..

Küfür etmek sana yakışır zaten. Bizde biliyoruz takımın 3 pas yapamadığını kendinde söylüyorsun. Barışın,M.Sarpın, Ayhanın yetersiz olduğunu. 3 pas yapamıyor diyorsun. Ama halen Rijkaarda sallıyorsun. Bu kadar çelişme. Kusura bakma ama senin kadar futbol bilgisi kötü birisini görmedim.

Cevap: Bilinçsiz destek, destek değildir! Rijkaard'la olmuyor, olmayacak...

Yahu Rijkaard gitse Ali Turan Dani Alvesemi dönüşücek

Hakan Balta'ya kademe yapmasınımı öğrenicek

Saçmalayıp duruyorsunuz

İyi futbol iyi futbolcularla oynanır

Gitmesi gereken kişi varsa oda yönetimdir

Geri
Üst Alt