Rijkaard kalmalı mı gitmeli mi?

Cevap: Bilinçsiz destek, destek değildir! Rijkaard'la olmuyor, olmayacak...

Konular birleştirildi.

Cevap: Rijkaard kalmalı mı gitmeli mi?

Hata tamamen yönetimde sen adama alışveriş yapmıyorsun yemek istiyorsun öyle bir şey olabilir mi

rijkaardda bunu düşünüyor heralde gitmekmi kalmakmı?

karpaty__g-saray_c5aee_400.jpg

Dün de söyledim, yine söyleyeceğim. "Galatasaray' a ne olursa olsun, Rijkaard' a bir şey olmasın" tavrı Galatasaray taraftarına yakışmıyor. Yönetim suçlu, futbolcular suçlu ve kalitesiz, taraftar suçlu, medya suçlu, bir tek Rijkaard suçsuz. Böyle şey olabilir mi?

Futbolcuların kalitesiz olduğu konusuna ben de katılıyorum. Ancak elendiğin takım orta sınıf bir Avrupa takımı bile değil, senin tek futbolcunun değeri, adamların bütün takımına bedel. Bu kadro kalitesiz tamam ama Lviv' e elenecek kadar da kalitesiz değil.

Rijkaard in oyun icinde yaptigi degisiklikleri görünce zaten adamin ne kadar caresiz oldugu görülüyor. Suclular ise belli Transfer yapmak icin aciz olan yönetim ve Hakan Balta gibi ruhsuz Futbolcular.Sizce dün elinde Rijkaard in istedigi Kadro olsaydi mac böyle mi biterdi. Yerli Futbolcular giydigi Formayi hak edecek sekildi oynasaydi bugun Rijkaard gitsin diye bir tartisma olmazdi.

Dün de söyledim, yine söyleyeceğim. "Galatasaray' a ne olursa olsun, Rijkaard' a bir şey olmasın" tavrı Galatasaray taraftarına yakışmıyor. Yönetim suçlu, futbolcular suçlu ve kalitesiz, taraftar suçlu, medya suçlu, bir tek Rijkaard suçsuz. Böyle şey olabilir mi?

Futbolcuların kalitesiz olduğu konusuna ben de katılıyorum. Ancak elendiğin takım orta sınıf bir Avrupa takımı bile değil, senin tek futbolcunun değeri, adamların bütün takımına bedel. Bu kadro kalitesiz tamam ama Lviv' e elenecek kadar da kalitesiz değil.

Arkadaş bir anlatamadık gitti işte şunu.Hala Oyuncular Ruhsuz diyorlar.Hepside mücadele ediyor.Şu an En son sorun Futbolcularda.İlk suç Yönetim ve Rijkaardda.Ama gel bunu anlat...

Rijkaard'da suç yok demiyoruz. Elbette O'nun da hataları var. Ama eldeki malzeme bu, malzeme kalitesizleştikçe ortaya çıkan eserdeki hata payı artıyor. Eskiden her bölgenin en az iki alternatifi vardı, şimdi bakıyorsun bir Sabri'nin, bir Hakan'ın, bir Baros'un, bir Kewell'ın alternatifleri yok. Bu kadroyu bu hale Rijkaard mı getirdi?

Şu anketi bugün açsak da tarftarın nabzını ölçsek??

Hatta 3 lü seçenek olsun yönetim - hoca - futbolcu

keske kalip total futbol oynatsa..

ama olmayacak duaya amin demenin anlami yok.. gitsin..

devrim yapcaksa.. total futbol yapcaksa.. bu futbolcularla olmayacaksa.. gitsin altyapıdan oynatsın.. tr'den genç oyuncu alsın.. onları adam etsin.. ama bunlarla olmaz deyip inatla bunlara oynatmak sadece daha sonrası için bahane yaratmak..

Adam skoru korumayı bilmiyoruz demişti ilk maçtan sonra.Adamı eleştirdiler.Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar.Amatörce elendik işte kim inkar edebilir.

Futbol takımını bu hale getiren Rijkaard değil ki, o neden gidiyor? Gitmesi gereken birisi varsa, eldeki 4-3-3'e en iyi uyan sağ kanat oyuncusunu para için satan, yerine adam almayan defansa ve orta sahaya gerekli takviyeleri yapmayan yönetim gitsin.

Basın toplantısında adamın istediklerini yapmadığımız iyice ortaya çıkmış oldu.Sen istediğini yapmicaksan neden Rijkaard'ı getirirsin.Hocam git de kurtar kendini.

Yönetim değişirse, Rijkaard'la devam edilmeyebilir. Gelecek yönetimin butun branşlarda, profesyonel yonetimde(pazarlama, finans dahil) G.Saray'ın butun yonetim kadrosunu değiştirme yetkisi ve istegi olabilir.

Unutmayın ey arkadaşlar, F.Rijkaard bir Adnan Polat tercihidir, anlamakta zorlansanız da Adnan Öztürk ya da başka bir bir başkan adayının tercihi başka bir teknik direktor olabilir.

Not: Nerden cıkardıgınızı merak ediyorum, yönetim giderse yeni yönetimin Rijkaard'la devam edeceğini?

Kalmalı.

Galatasaray'dan teknik adam yollamak hiç bir zaman çözüm olmaz bu oyuncuya dayalı düzende.

Takımdaki isteksiz oyuncular gönderilmeli, gerekirse gençlere şans verilmeli ve Rijkaard kalmalı. Rijkaard giderse bizim oyuncu profili hiç değişmez, ilk kez bir fırsat yakaladık oyuncu hegomanyasını kırmak için. Bence bu şans sonuna kadar değerlendirilmeli Rijkaard'ın arkasında daha halen taraftar desteği varken. Yönetim bile şu anda bu şansı iyi değerlendirip Rijkaard'la sözleşme uzatabilir ve futbolcular kendilerine daha çeki-düzen verebilirler. Hep teknik direktörler suçlu idi şimdiye kadar bence çok büyük bir fırsat var, sonuna kadar değerlendirilmeli...

Geri
Üst Alt