Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Docuserie dir fazla heyecanlanmayın derim. Netflixdeki rome gibi bir şeydir, bir de şunu belirteyim batılıların o dönem aralığında odaklanacağı şey skenderbegin, hunyadinin osmanlıya karşı zaferleri ve 3. vlad olur. Kanuni dönemi için ise hürrem sultan ve jan 3. sobieski ye odaklanıyorlar. Tarih algısı böyle bir şey adamlardan sizin hayalinizdeki gibi bir yapım beklemeyin yani, kızamam da adamlara çünkü aynı seçiciliği bizde yapıyoruz.
Tam ifade edememişim. Mutlaka öyle olur ki zaten öyle de. Sonuç olarak belirleyici olan savaşların çoğu kazanılmış lakin bunları nasıl yansıtacakları önemli.Abi sadece dizinin isminden yola çıkarak söylüyorum bunu. İsmi “Ottoman Rising” koyuyorlarsa o yükselişten de bahsederler heralde önemli ölçüde.
6 bölüm ise belgeseldir büyük ihtimalle.
6 bölüm çekip izlenme sayısına bakıp işi entrikalara kadar sürükleme ihtimalleride yüksek.6 bölüm ise belgeseldir büyük ihtimalle.
Şunun gibi
alâkası yok...mini serie olarakta çıkarabilirler şu enki Bodyguard dizisi gibi...oda 6 bölüm...6 bölüm çekip izlenme sayısına bakıp işi entrikalara kadar sürükleme ihtimalleride yüksek.
SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Olabilir tabi ama bodyguard bbc dizisi. Netflix 6 bölümlük dizi çekmiyor diye biliyorum, varsa da ben bilmiyorum.alâkası yok...mini serie olarakta çıkarabilirler şu enki Bodyguard dizisi gibi...oda 6 bölüm...
Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk
netflix iyi oluyo mu diye sorman ve abonelik almayı düşüecek kadar dizisever bi vatandaşın buncayılda halen iyimi kötümü hesabı yapması ironik ve ilginç geldi.Komik olan ne Tamer Bey ?
En kısa sekiz bölümlük var diye biliyorum Manhunt Unabomber. İzlemedin ise tavsiye ederim ayrıca.Olabilir tabi ama bodyguard bbc dizisi. Netflix 6 bölümlük dizi çekmiyor diye biliyorum, varsa da ben bilmiyorum.
Black mirror'ı unuttuk yav o vardı. 4 veya 5 bölümdü sanırım.En kısa sekiz bölümlük var diye biliyorum Manhunt Unabomber. İzlemedin ise tavsiye ederim ayrıca.
Üstad kusura bakmayacaksın ben ikili üçlü çalıştığım için @Erman Türker @Mahir Koçİşte bilimsel bakış budur. İki dakikada kendi kendimizi çürüttük.
İyi forumlar.