Rise of the Ronin

ikisini de oynadım da ikisinin de yanından geçemez bence.

rōnini de oynadın mı yani?

tsushimadan üstün yönleri olduğu iddia edilebilir bence özellikle combat. level dizayn vs hikaye de epey iyi görünüyor
ki henüz 1 saat fln oynamış olarak söylüyorum bunu

rōnini de oynadın mı yani?

tsushimadan üstün yönleri olduğu iddia edilebilir bence özellikle combat. level dizayn vs hikaye de epey iyi görünüyor
ki henüz 1 saat fln oynamış olarak söylüyorum bunu
No ama incelemelere baktım

dedikleri gibi oyun pc tarafında bozuk maalesef
çok da zevkliydi, epey sinir bozucu

windows ile uyumlu hale getirilene kadar almayınız

ps5 yok bende heis ama oyunu biraz izledim, tsushimadan zevk almışsan o da hoşuna gider

pc'ye gelirse girişicez inschjzt

reddit'e gore bazilari cok daha begenmis, bazilari jin sakaiin hikayesine daha cok begeniyor.

Tsushima 75 saat falan oynadim, buyuk iht bunuda oynarim

sucker punchun artik samurai dan vazgecip baska bir IP gecmesi lazim bence

reddit'e gore bazilari cok daha begenmis, bazilari jin sakaiin hikayesine daha cok begeniyor.

Tsushima 75 saat falan oynadim, buyuk iht bunuda oynarim

sucker punchun artik samurai dan vazgecip baska bir IP gecmesi lazim bence

dualsense edge'e geçtikten sonra 50 saat fln oynamışımdır ben de, klavyede pek zevk almamıştım

bu oyundan sonra yeni şeyler yaparlar artık başka samurai oyunu çıkmaz uzun süre muht. tek proje şeklinde ilerleyeceklermiş

pc'cilerin oyunu oynamasına engel olan windows update kaynaklı 0xC0000005 erörü uzun beklemeden sonra Ver.1.09.0.5 güncellemesi ile nihayet giderilmiş

ARTIK YETER şeklinde haykırmamıza ramak kalmış idi

ulan oyun harika zevkli ama pc port'u harbiden berbat, tamamen ps5 için yapılmış. tüm temporal pipelineların/animasyonların yeniden yazılmaları gerekiyor pc için ki bunun da yapılmayacağı belli. gerçi güzel oynanıyor ama görsel kalite felaket. yine de yüksek puan veriorum bu kombat dizaynı için, hariben ii iş

oyun baya uzunmuş yau, side questlerin en az yarısını yapmadığım halde 30 saate yakın sürede endgame'e anca geldim, dialoglarda yaptığınız her seçim ve belli questleri yapıp yapmamış olmanız da ana hikayenin gidişatını direkt olarak etkiliyor.
oyunda kritik edeceğim 3 durum var; silahlarınızı upgrade etmenizin hiçbi anlamı yok çünkü levelınız yükseldikçe vendorlarda sürekli aynı tip silahın daha güçlüsü bulabiliyor. buildinize uygun özellikleri yüzünden nadir bi silahtan vazgeçmek istemezseniz de upgrade için gereken materyaller çok kısıtlılar ve her upgrade çok az level yükselttiği gibi tüm materyali de olduğu gibi tüketiyor, yani atıyorum 320 olan level upgrade sonrası 322 falan oluyor (belki biraz daha fazla), ac'deki gibi yani, orada da dandik buluyordum bu mekaniği.
oyun da genel olarak biraz repetitif ama sekiro-got karışımı kombati yüzünden baydığını söyleyemem.

32 saatte bitti, yan questlerin yarısından biraz fazlasını tamamladım

baya zevk aldığım bir oyun oldu, hikaye çok iyi, kombat süper ötesi idi. sadece grafikten ve grindden bağımsız upgrade düzeneğinden puan kırıyorum

puants: 8.9/10

Geri
Üst Alt