- 29 Ekim 2014
- 9.866
- 61
- 323
ihale 2. firmaya verilmiş hemen de uygun görülerek. KAP açıklamasını şimdi gördüm. Yazık oldu 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nasıl 250-300 oluyor ihalede satılan bedel ne işe minimum o olur.250-300 ama florya dan kol saati alıyorduk.
ihale 2. firmaya verilmiş hemen de uygun görülerek. KAP açıklamasını şimdi gördüm. Yazık oldu![]()
Ben yanlış anladım demekki ama çok saçma ilk giren parayı kazanan şirket vermedi mi?Üstüne almayacaksın.Total alacağın paradan düşülüp sana kalan para verilecek.500 milyon aldın ilk taksit,üstüne 450 daha alacaksın o kadar
Ben sermaye artırımı ile olan bildirimi gördüm link atabilirmisin?
Insallah Dursun'un sonu olur bu olay. Yeter artik ya her gün yeni bir fiyasko yasiyoruz.
Emlak konut sadece ihaleye çıkarıp akar kokar vergi olmadan babalar gibi kar yaptı zaten.Emlak Konut kazanma peşinde değilse. Önemli olan yandaş şirketin kazanması ise ne önemi var emlak konutun?
Bu dursun gidecek başka dursunlar gelecek. mevcut yapıyla bi cacık olmaz bu kulüpten. armadan başkası yalan
Bununla mi avutalim kendimizi Güven? Hele bir Dursun gitsin, bundan beteri de gelirse o genel kurula komple kilit vurmak lazim.
Emlak konut sadece ihaleye çıkarıp akar kokar vergi olmadan babalar gibi kar yaptı zaten.
Bu faizi yüksek olan banka borçlar silinmesi gerekir acilen hemde. Zaman kaybı lüksüne sahip değiliz maalesef.Bu arada Riva ihalesi iptal olsun ve atıyorum 1-2 sene ertelensin Mayıs'ta doğru düzgün aday çıkmaz. Dursun'u önce seçip sonra da yüksek oranla ibra edenlerden bazıları şimdi olağanüstü kongre için imzaya destek vermiş. Sebebi de Riva'dan gelen parayı kim kullanıp prim yapacak ya da cebine atacak.
Yalnız bu araziye guvenip aldığımız krediler içimizde patlar![]()