Riva ve Florya'nın Satışı Onaylandı!

Olmasi gereken oldu borçlar silinecek. Aksi olsaydı batığa sürüklenceğiz. Bravo kurul alkış

Bildigim kadariyla taksitle alacagiz parayi.Sonuc olarak yine borclar 0lanmiyor ve faiz binmeye devam edecek.Bi de her yil cok fazla faiz binip borclarimizin arttigindan sikayetciydi yonetim

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Valla degerlendirilmesi gerekti beyler. Hayal kuruyorsunuz. Daha fazla surduremezdik bu gidisati...

$500m fena para degil tek sorun odenis sekli. Benim kacirdigim bir sey mi var? Bu isin ucunda hukumet vardi , hayir cikmazdi. Bir umut Inan comak sokardi diye dusundum ama Inan'i yok ettiler.

Suan tek yapabilecegimiz gercekten bahsedilenlerin olmasi. Baska cikis yolu yok maalesef.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Beyler neden bukadar karamsarsiniz, neden hep bu fakirlik edebiyati hakim ? Kazik dedigimiz stad ile kazandigimiz gelirleri birakin, 5 sezonda üc sampiyonluk kazandik. Sadecde bir kere erken koptuk sampiyonluk yarisindan. Ve su son 5 sene icinde yasadigimiz idari acidaki kaosa ragmen, bunu basardik.
Bu Proje´yi ahmetin, mehmetin yapmasi önemli degil. Ben BJK, yada FB taraftari olsaydim tedirgin olurdum bu günden itibaren.

Galatasaray bir cok proje de gec bile kaldi degerlendirmede. Hep gec kaldigimiz icin, istedigimiz pozisyonda olamadik, cünkü kulübü yönetenler, haklarini vermemistir. Buna genel kurulda dahil. Galatasaray 1996´dan bukadar sportif basari yakalamisken, yönetimsel anlamda bunun alt yapisini kurmadi. Bunun acisini da 20 yildir cekiyoruz maalesef.

Yoksa yeni stadimiz 2000 baslarinda, Riva Projesi de 2005´lerde olmaliydi.

Sportif cöküsümüz, herzaman bu maddi acidan calisma yapma, proje üretme tembelligimiz ile alakali.

ulan sanki pazartesi günü tak 1 milyar 500 milyon lira hesabımıza yatacakmış gibi anlatılıyor.anlaşma sağlanırsa 5 sene sonra parayı alacağız.o zamana kadar banka faizleri devam parayı Türk lirası cinsinden alacağımız için o zamana kadar kur Allah bilir kaç lira olur.ölme eşşeğim ölme.

ayrıca bundan sonra zararı yönetimler karşılayacak diye tüzük değiştirilecekti ne oldu o iş hiç bahseden çıkmadı.

ayrıca kulübün resmen geleceği oylanırken bu genel kurula gelmeyen üyelerin üyelikleri iptal edilmeli.

Geçmiş olsun. Bakalım bir dahaki sefere ne yapacağız? Riva ve Florya da olmayacak çünkü o zaman.

Madem İnan Kıraç bu kadar büyük adamdıda niye bu gidişatı engellememiş bir yaralı parmağımıza merhem mi yapmış ?

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ASY arazisinde yediğimiz kazığın birkaç katını Riva ve Florya'da yiyeyeğiz. Galatasaray 1 kazanırkan başkaları 100 kazanacak.

Cemil Çiçek: "ASY arazisi 1.025.000.000 TL’ye satıldı, 475.000.000 TL idareye kaldı, Arena ise 191.500.000TL’ye yapıldı"

Genel kurul onayı dursun Özbek için değil Galatasaray'ımızın borç bataklığından kurtuluşu için mecburiyetten evet demek zorunda kaldı.
Dursun un bu işin içinde olması benide ve bir çok üyeyi tedirgin ediyor ama artık bekleme luxüne sahipte değiliz. Aysal nekadar sahtekarın önde gideni olsa bile onun döneminde bu proje onayı çıkmalıydi aslında. Çok beklenildiği gibi bu süreçte zarar da büyük oldu maalesef.

Dedigim gibi bence mevcut TR ekonomisinde $500m iyi para bos arazi icin ama odenis sekli sikinti. Her yil $60-70m alacagiz bu projeden. Yani bu durumda her yil $40m faize gidiyorsa geriye $20-30m yillik gelecek. Bu faiz isinden kimse bahsetmedi. Belki benim bilmedigim bir anlsma falan var faiz konusunda

Benim dedigim gibiyse tarihimizin en buyuk ihanetidir.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Son düzenleme:
Çok temiz yediler kulübü helali hoş olsun. Koskoca genel kurul şu saçmalığa onay veriyorsa diyecek bir şey yok.

ASY arazisinde yediğimiz kazığın birkaç katını Riva ve Florya'da yiyeyeğiz. Galatasaray 1 kazanırkan başkaları 100 kazanacak.

Cemil Çiçek: "ASY arazisi 1.025.000.000 TL’ye satıldı, 475.000.000 TL idareye kaldı, Arena ise 191.500.000TL’ye yapıldı"

asyde kazıklandığımızı bilmeyen gassaraylı var mı

Ali sami yen arazisinde nasıl gazık yedik ki? Oranın toprakları bizim değildi sonuçta. Kira anlaşmasından vazgeçmek için verilen stad bence hiç de fena sayılmaz. Belki biraz daha güzel stad yapılana bilinirdi ama anlaşma hiç bir şekilde gazık değil. Mal senin değil sonuçta. Bölge kiralık hakın vardı sadece işte

Geri
Üst Alt