Riva ve Florya'nın Satışı Onaylandı!

Dedigim gibi bence mevcut TR ekonomisinde $500m iyi para bos arazi icin ama odenis sekli sikinti. Her yil $60-70m alacagiz bu projeden. Yani bu durumda her yil $40m faize gidiyorsa geriye $20-30m yillik gelecek. Bu faiz isinden kimse bahsetmedi. Belki benim bilmedigim bir anlsma falan var faiz konusunda

Benim dedigim gibiyse tarihimizin en buyuk ihanetidir.

Sent from my iPhone using Tapatalk

kardeş yanlışın var. dolar olarak değil TL olarak alacağız parayı .kur farkı yüzünden her sene uğrayacağımız kaybı düşün!!

Bakalım yeni antrenman ve alt yapı tesisleri nerede ve daha önemlisi hangi boyuta ve kalitede yapılacak.
Bir diğer önemli konuda bu

kardeş yanlışın var. dolar olarak değil TL olarak alacağız parayı .kur farkı yüzünden her sene uğrayacağımız kaybı düşün!!

Ben suna gore yorum yaptim renktas

9e0fd2583d4cda39cca7bc62a565fa75.jpg

Goruntu iyi degil kusura bakma

Arif kardes öyle bir olay yok. Yapilacak villalarin yapim maaliyetini ciktigimizdan sonra 80% biz, 20% de Toki bölüsecek. Biz ister TL, ister Dollara satariz. Bu gibi villalarin da dollar bazinda satildigini söyledi dursun kürsüde.

Villalar´in mümkün oldukca yüksek fiyata gitmesi, hem bizim, hem devletin cikarina olmasi da, bizim icin bir firsat. Devlet bölgede gerekli alt yapi calismalarini yapacaktir, degerleri firlatmak icin.

Dursun basgan iyi isler yapiyor hayirli olsun.

İşin içinde hükümet varsa kazananın kim olduğu belli, onlar iyi bilir yemesini.

Beyler neden bukadar karamsarsiniz, neden hep bu fakirlik edebiyati hakim ? Kazik dedigimiz stad ile kazandigimiz gelirleri birakin, 5 sezonda üc sampiyonluk kazandik. Sadecde bir kere erken koptuk sampiyonluk yarisindan. Ve su son 5 sene icinde yasadigimiz idari acidaki kaosa ragmen, bunu basardik.
Bu Proje´yi ahmetin, mehmetin yapmasi önemli degil. Ben BJK, yada FB taraftari olsaydim tedirgin olurdum bu günden itibaren.

Galatasaray bir cok proje de gec bile kaldi degerlendirmede. Hep gec kaldigimiz icin, istedigimiz pozisyonda olamadik, cünkü kulübü yönetenler, haklarini vermemistir. Buna genel kurulda dahil. Galatasaray 1996´dan bukadar sportif basari yakalamisken, yönetimsel anlamda bunun alt yapisini kurmadi. Bunun acisini da 20 yildir cekiyoruz maalesef.

Yoksa yeni stadimiz 2000 baslarinda, Riva Projesi de 2005´lerde olmaliydi.

Sportif cöküsümüz, herzaman bu maddi acidan calisma yapma, proje üretme tembelligimiz ile alakali.

Artık hayırlısı dicez yeni bir altyapı tesisi için konuştularmı florya gittipimizde nolucak proje başlangıcı 2016 gösteriyordu
Ayrıyetten İnan kıraçın hakimiyeti sona ermiş oldu bunuda tastikledik

Olması gerek oldu ama umarım değerini bulur. Birilerine peşkeş çekilmez.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben suna gore yorum yaptim renktas

9e0fd2583d4cda39cca7bc62a565fa75.jpg

Goruntu iyi degil kusura bakma

bu tabloya göre floryadan iki yılda 200 milyon dolar gelir gelecek yaklaşık 600 milyon tl toplam borcun nerdeyse yarısı bu para sanırım bankaya direk ödenecek ve diğer kalan borçda uzun vadeye yayılıp ödeme planı oluşturulacak ve bu kalan borcuda rivadan gelen parayla taksit şeklinde bankaya ödeyeceğiz ve 2020 yılından itibaren temlik altında olan kulübün yıllık 150 milyon tl olan gelirini(kombine vb ) kendimiz harcama noktasına geleceğiz yani 2020 den sonra aptalca transferlere büyük paralar harcamazsak her sene avrupada en az çeyrek final oynayan bir kulüp haline geleceğiz ben umutlandım baya

Bu parayı 5 yılda alacağız faslı falan gerçekse eğer geçmiş olsun o parayı hiç bir zaman göremeyiz ayrıca kanaatimce. En azından beklenti ne takımın kalkınması, elinin rahatlaması falan ama süreç böyle işleyecekse şuna yakın bir tablo bizi bekliyordur her sene harçlığa yakın bir para verilir kulübe bir o kadar da buna olanak sağlayanlara mamalarını verirler kimse de çıkıp sormaz veya açıklamaz bu para nereye gitti?

Valla degerlendirilmesi gerekti beyler. Hayal kuruyorsunuz. Daha fazla surduremezdik bu gidisati...

$500m fena para degil tek sorun odenis sekli. Benim kacirdigim bir sey mi var? Bu isin ucunda hukumet vardi , hayir cikmazdi. Bir umut Inan comak sokardi diye dusundum ama Inan'i yok ettiler.

Suan tek yapabilecegimiz gercekten bahsedilenlerin olmasi. Baska cikis yolu yok maalesef.

Bence o konu devletin yapılandırılması ile halledilecektir. O da belki spk ya baskı yapıp hisse satışı ve manipulasyonu şeklinde olur.

Çünkü rivayı floryayı peşkeş çekip bir de oluşan faiz borcu sebebi ile CL ye gidemezsek dursunu rivaya diri diri gömerler!!

şu işin aslını a dan z ye bilalellere anlatır gibi "tarafsız" anlatacak, kaynaklar kullanacak bir konu açılsa. gse rütbelilerden biri şu işe el atsa çok iyi olacak. ortalık toz duman bilgi karmaşası yaşanıyor.

Son düzenleme:
Hayırlı olsun, daha iyi degerlendirebilirdi ama giderek klüp çıkmaza giriyordu umarım bundan sonra daha iyi yönetilir klüp

LG-K430 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Artık hayırlısı dicez yeni bir altyapı tesisi için konuştularmı florya gittipimizde nolucak proje başlangıcı 2016 gösteriyordu
Ayrıyetten İnan kıraçın hakimiyeti sona ermiş oldu bunuda tastikledik

Hayirli olur insallah yunus kardesim. Yayin ihalesi de, beklenin üstünde bir rakama ulasirsa, bundan itibaren tamamen yöneticilik becerilerine bagli, maddi anlamda cok güclü bir kulüp haline gelme firsatimiz dogdu.

Bunu şöyle görmek gerekir. Akp ve Rte kazanmış ve Kıraç kaybetmiştir.

Olması gerek oldu ama umarım değerini bulur. Birilerine peşkeş çekilmez.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Olumlu bakan birisi olarak maalesef ederinin altında kazanç sağlanacak ama borçlarda kapanacak kesinlikle. Önemli olanda bu bu saaten sonra.

bu tabloya göre floryadan iki yılda 200 milyon dolar gelir gelecek yaklaşık 600 milyon tl toplam borcun nerdeyse yarısı bu para sanırım bankaya direk ödenecek ve diğer kalan borçda uzun vadeye yayılıp ödeme planı oluşturulacak ve bu kalan borcuda rivadan gelen parayla taksit şeklinde bankaya ödeyeceğiz ve 2020 yılından itibaren temlik altında olan kulübün yıllık 150 milyon tl olan gelirini(kombine vb ) kendimiz harcama noktasına geleceğiz yani 2020 den sonra aptalca transferlere büyük paralar harcamazsak her sene avrupada en az çeyrek final oynayan bir kulüp haline geleceğiz ben umutlandım baya
+ tüzük de değişiklik olacak borçlanma konusunda. Zarar eden yönetimler zararı kendi cebinden ödeyecek.

Banka borçlarını ve faizleri 1-2 sene sonra kapatılacak Florya yoluyla dediğin gibi. En büyük kanserde bu faiz banka borçları zaten.

Rivada uzun vaadede bizi borcsuz ve mali yapıyı sağlamlaştirnak için kullanılacak. Tek endişem Türkiye'de ki zamanlama sorunu bu tür projelerde. 1 günlük işi 1 haftada yapma hastalığı var maalesef

Geri
Üst Alt