Riva'ya 3. Köprüden Önceki Rakamdan Daha Düşük Değer Biçildi!

Bir detay daha var . Su an rivanin imar izni 0.25 . Fakat eger toki bu ise dahil olursa 0.35 hatta 0.4 imar carpanina cikarilmasi gundemde , bu da hem devletin hem klubun yararlanacagi daha fazla insaat alani demek oluyor

Devlet ordaki yatirima göre, riva arazisinin alt yapi eksikliklerini de giderecektir.

Bir detay daha var . Su an rivanin imar izni 0.25 . Fakat eger toki bu ise dahil olursa 0.35 hatta 0.4 imar carpanina cikarilmasi gundemde , bu da hem devletin hem klubun yararlanacagi daha fazla insaat alani demek oluyor

Zemin elverişliyse 0,35-0,40 ile yetineceğini sanmıyorum TOKi'nin. Şu işi düzgün yapabilirsek Toki çok iyi ortak aslında. Ama nasıl bir anlaşma var hiçbirşey bilmiyoruz.

Garanti para gelmeyecekse hic gerek yok,sezon sonunda UEFA dan ceza kesin olarak yiyecegiz yani

Iyi bir müsteri bulalim satalim arsayi daha iyi

Garanti para gelmeyecekse hic gerek yok,sezon sonunda UEFA dan ceza kesin olarak yiyecegiz yani

Tahminim arsa parasının belirli bir bölümünü garanti olarak verebilirler. Kardan payı ise Rivada 4-5 seneyi bulur. Florya daha kısa zamanda olur.

Burada kur farkı da etkilidir 2010'da dolar 1.57'di. Bu da yaklaşık 245-246 milyon Tl yapar. Şu an dolar 3 lira 125 milyon dolar 375 milyon Tl yapar yani bakıldığında fiyatı artmış ki ayrıca inşaat sektörünün durumu da düşünüldüğünde şuan Riva değerini buluyor sonuçta kardan da pay alacağız.

Okadar büyük bir araziye alici bulmamiz kolay degil. Bulursak da istedigimiz ücrete olmasi zor gibi.

Hangi ülke ile alakalı bu söylediklerin? Emlak sektöründe daralma varsa neden ben her raporumda geçmiş yıllara göre değer artışı yapıyorum. Neden geçen yıl 10 tl olan konut bu sene 12 tl? Sektörde daralma olabilir ama değerlerde düşüş yok. Karıştırmayın birbirine bunları

Peki alan var mı ? Değer artışının realize olabilmesi için alıcının olması lazım.

Detay bilmem ama gözlemlediğim kadarıyla ev satılmıyor, haziran-eylül arası yine şişirdiler fiyatları şimdi bakıyorum satılıklar bir bir kiralık'a dönüyor.

Peki alan var mı ? Değer artışının realize olabilmesi için alıcının olması lazım.

Detay bilmem ama gözlemlediğim kadarıyla ev satılmıyor, haziran-eylül arası yine şişirdiler fiyatları şimdi bakıyorum satılıklar bir bir kiralık'a dönüyor.

Alan var, daha doğrusu alıcı kitle mevcut. Ancak faiz oranlarının düşmesini bekliyor. Özellikle şu sıralar piyasa hareketli. Herşey faiz oranları ile alakalı.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt