Rıza Çalımbay: "Bu sene son senem, artık 4 yıldan sonra buradan ayrılmak istiyorum"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1664179870535.png

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay'dan "ayrılık" açıklaması:

"Kimse benim kadar Sivasspor'u düşünemez. Burada her senemi çok başarılı şekilde geçirmek istiyorum. Zaten bu sene son senem, artık 4 yıldan sonra buradan ayrılmak istiyorum. Ona göre de hareket edeceğim."

"Buradan gideceksem bile mükemmel ve başarılı bir şekilde gitmek istiyorum, iyi şeyler yapmak istiyorum. Bu ayrılık öyle tamamen değil, 1-2 sene sonra tekrar gelirsin, burası bizim memleketimiz. Herkes buradan gidebilir biz gidemeyiz."

"Herkes eleştiri alabilir, eleştirisini aldıktan sonra buradan ayrılabilir ama biz ayrılamayız. Biz buranın insanıyız. Çalışsam da çalışmasam da buraya geleceğim. Bendeki sorumluluk çok büyük, burada yönetim ve taraftarın bizlere yardımcı olması gerekiyor."

"Hani diyorlar ya futbol nankör, bana göre futbol değil, nankör olan insanlar."

"Bizim dışımızda Avrupa'ya gidenler Başakşehir, Trabzonspor, Fenerbahçe istedikleri zaman istedikleri oyuncuyu alabiliyor. Biz 3,5-4 milyon avro verip bir oyuncu alamıyoruz. Bütün takım ancak o para ile yapılıyor.’’

Sezon sonu ayrılıp 1 sezon sonra takım bulamazsam dönerim diyor.

Memleketi diye sahibi sanıyor kulübün herhalde.

Bu arada Sivas ile umarım küme düşersin bu sene.

Beşiktaş maçı geçsin sonra ayrılırsın

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Galatasaray maçı diye ağlaya ağlaya geçirdi dört seneyi

Hic birakmayacak zannettim.

Tinerciler yasta garanti 6 puan gitti diyeceğim ama bu vizyonsuz parazit herif yine yapışır bir yerlere

Galatasaray ile uğraşırsan böyle olur. Galatasaray ile uğraşanlarin sonu hep aynı oldu. Tarifeyi bozma küme düşünce zaten gideceksin. En az Rize kadar igrenirim Sivas ve rızadan
Bu arada al sana morutan Cicaldao

Geri
Üst Alt