Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mesela aboubakar ile başlayabilirdi en azından. Elindeki tek değerli futbolcuDüşük seviyeli teknik direktör tamam ama adam ne yapsın arkadaşlar. Enkaz teslim aldı sözünün tam karşılığı.
20 dakika bir şey yapamadı. Takım olarak çok rezil durumdalar hocam.Mesela aboubakar ile başlayabilirdi en azından. Elindeki tek değerli futbolcu
Yenik duruma düştükten sonra aldı bilerek satıcı20 dakika bir şey yapamadı. Takım olarak çok rezil durumdalar hocam.
Kadayıf olmak ne demekkadayıf olmuş cacık olmaz artık
g. kılları ağarmak gibi bir şeyKadayıf olmak ne demek
Bunu yazacaktım. Teslim aldığı takımı Ferguson-Pep-Klopp-Terim koalisyonu çalıştırsa ne olabilirdi? Rıza Hocayı sevip sevmemek ayrı konu da biraz insaf yahu...Düşük seviyeli teknik direktör tamam ama adam ne yapsın arkadaşlar. Enkaz teslim aldı sözünün tam karşılığı.
Çölde Unimogla su tankı sevkiyatı yaparken Rıza Hocayı görsem ve bir yudum su istese silecek kabındaki sudan bile vermem renktaş. İnsafı hak etmeyecek kadar sinsi ve ağlak bir herif.Bunu yazacaktım. Teslim aldığı takımı Ferguson-Pep-Klopp-Terim koalisyonu çalıştırsa ne olabilirdi? Rıza Hocayı sevip sevmemek ayrı konu da biraz insaf yahu...