Mustafa Ünal
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2011
- 25.946
- 12.884
- 2.538
Duseceksin Rize, beyhude bu cabalar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rezil Rize. Kalmak için her yolu deniyorlar. Allah fırsat vermesin.
bu rize'nin kalması için değil
Fener'İn konyayı geçip 2. olması için bana göre
Her türlü rezillik işte. Hiç fark etmiyor.
Umarım düşerler. fb ikinci de olsa ne hayal ediyor ki. Elemeleri geçecek gücü yok. Ali Koç ekonomik durumdan muzdarip, lig dışında gördük zaten Avrupa'da. Boş beleş bir teselli oldu üst sıralarda. Şampiyonluk dışında artık her şey önemsiz. Şahsi görüşüm ki böyle giderse o bile Avrupa arenası için yetmeyecek.
reel olarak zaten hiç bir türk takımının CL durumu kolay değil hatta epey zor- CL demek şu an AVL yolu demek. Türkiye'nin kalibresi orası
he gitseler bişey becerirler mi ? gördük bu sezon kim ne kadar katkı yaptı ülkeye.
ben hala 4üncülük veya 5incilikle konfederans kupasına gidilir ve o kupayı almaya oynarız seneye umudundaymEn kötü halimizle gayet iyi bir süreç geçirdik biz bence de Belki gitsek yine benzer şeyi başarabilirdik. Ama şu an gidecek olan ts,fb, Anadolu takımları ile resmen daha da dibe batacağız. Sonun başlangıcı gibi. Üzücü ama. Konferans ligine ambargo koyabiliriz belki fakat bu sene o tren de kaçtı.
ben hala 4üncülük veya 5incilikle konfederans kupasına gidilir ve o kupayı almaya oynarız seneye umudundaym