Rizespor Başkanı Tahir Kıran: ''Okan Buruk sağlık nedeni ile bu sene çalışmayı düşünmüyor"

Yabanci hoca için bu sene gec kalindi bence, gelecek sene için vizyonu olan genc bir yabanci Hoca ile anlasilmali takimi ve eksiklerini simdiden görmeli, iddia ediyorum gelen Hocayi Terimci Tayfa 4 maçta yer..

okan burukun sağlık sorunları var deniyor ama nedir kimse bilmiyor. başakı bırakırken de zaten uzun süre dinlemek istiyorum demişti

başakşehirle şampiyonluk
avrupada başarılı işler

akhisarla feneri yenip kupa
diğer anadolu takımlarında vasat kadrolarla çıkarılan iyi iş

ne yapabilir başka
Avcının takımının ve tffnin sayesinde oldu. Bir sonraki sene kendi takımını kurdu başakşehiri küme düşürüyordu son anda şutladılar da yeni gelen hoca zor bela takımı ligde tuttu. Anadolu takımlarıyla Galatasaray'ı mı kıyaslıyorsun?

ömer'e oluşan nefret 7-0 lık maç yüzündense saçma yaw. Herif evde coviddi o maç. Bize 3 attın tjkden 7 yedin diye ömere küsmüyorsunuz inş
başka bir şey varsa söyleyin bilmediğimden soruyorum(unutmuş/kaçırmış olabilirim)
Nefretten değil
Ben yabancı tercih ediyorum
Türk gelecekse şampiyonluk yaşamış Okan gelsin

Avcının takımının ve tffnin sayesinde oldu. Bir sonraki sene kendi takımını kurdu başakşehiri küme düşürüyordu son anda şutladılar da yeni gelen hoca zor bela takımı ligde tuttu. Anadolu takımlarıyla Galatasaray'ı mı kıyaslıyorsun?
o kadar sığ bir cevap ki şimdi ft de tudorun kadrosuna çöktü kendi kadrosunu kurunca 2 senedir avuçluyoruz falan mı diyelim

Anadolu takımlarıyla gsyi kıyaslamadım ne yapmış dedin ben de başarılını saydım kolay mı sanıyorsun anadoluda o başkanların altında başarı kazanmak?

Uzun zamandir saglik sorunlari diyorlar Ama net bilgi yok

Umarim sagligi iyidir

o kadar sığ bir cevap ki şimdi ft de tudorun kadrosuna çöktü kendi kadrosunu kurunca 2 senedir avuçluyoruz falan mı diyelim

Anadolu takımlarıyla gsyi kıyaslamadım ne yapmış dedin ben de başarılını saydım kolay mı sanıyorsun anadoluda o başkanların altında başarı kazanmak?
Ergensin sanırım 13 mayıs 2001 yılı Ankaragücü maçınının hikayesini bir oku önce.

Adam ol önce sonra alıntı yap. O veled lafını bir yerine sokmasını bilirdim de senin gibiler anca klavyeden artislik yapıp sıvışmasını biliyor. Bak işine bir daha da alıntı yapma benden
Ergensin sanırım 13 mayıs 2001 yılı Ankaragücü maçınının hikayesini bir oku önce.

hakaret mi istiyorsun kardeşim o uslubunu bir yerine sokarım senin asabımı bozma benim.

Lan yürü git velete bak artistik yapıyor.

Ne gerek var bunlara?

Birbirinize sallayarak bir sonuç alamayacaksınız, lütfen.

Hikmet Karaman’ı getirirlerse şaşırmam. Bir hafta içinde iki defa Terim’e karşı galip geldim diye kim bilir ne havalara girer.

Geri
Üst Alt