Rizespor Karşısında İlk 11’imiz Belli Oldu

FTyi oyuncuları aldirip değirmen gibi üstünden geçip ertesi seneye çöpe çıkardığı, calistirmadigi için sevmezdim, bu TD bozuntusu aldırıp direk çöpe çeviriyor. Umarım en kısa zamanda defolup gider.

Muslera
Nelsson Sanchez Abdülkerim
Jelert--------------------Jacobs
Torreira-Kaan
Sara
Osimhen-Batshuayi

Bunu bekerdim...​

10 milyon euro yedek oyuncuya vermişiz. mali olarak cidden level atlamış kulübümüz
Birileri güzel komisyon almış bence. Yoksa başka izahı yok. 11 milyon avronun birileri kaç yüz milyon tl yaptığını bu başımızdaki yönetici tayfasına söylemesi lazım

9 milyon Euro verilen adamı yedek bırakacak kadar zengin değiliz. Adamı bir an önce takıma adapte etmek lazımken kendi sahandaki Rize maçında yine adamı kesiyorsun üstelik elinde başka orjinal sağ bek yokken
Bu adamı nasıl kazanacağız? Oynatmayacaksan niye aldırdın bu adamı ?

Biz Bats ve Jelert i niye aldık?

Yunus bugüne kadar ne yapmış da kalakala onakaldık?

Takımda kanat yok kanat?

Yunus a kaldık yine. Sol açıkta oynadığını hiç görmemiştim. Haftaya macar çıkar herhalde sahaya.

Herkesin gözü Osimhen in üzerinde olacak.

Kadro idale yakın. Muhtemelen skoru aldıktam sonra 3-5-2 deneyecektir. Skoru alıncaya ki plan ne olcak bakalım

Evet 2 haftadır 3'lü dizilişler yapan arkadaşlar yaptığınız kadroları çöpe atabilirsiniz

Çünkü Okan Buruk 4-2-3-1 formasyonundan asla vazgeçmez

Sağolsun şaşırtmadı yine bizi

Ayrıca kadroya bak çay demle

Bal yapmayan Yunus ile 38'lik Mertens ile gol pozisyonu kovalayacağız

Umarım Mertens ve Yunus şaşırtırlar bizi

İşimiz zor yaa

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu maç barışa çok sovecegiz, aynı ziyeche sovdugumuz gibi. Bek desteği olmayacafi için calima gidip top kaptırma rekoru kiracak

Geri
Üst Alt