- 20 Eylül 2009
- 17.762
- 15.972
- 2.613
FTyi oyuncuları aldirip değirmen gibi üstünden geçip ertesi seneye çöpe çıkardığı, calistirmadigi için sevmezdim, bu TD bozuntusu aldırıp direk çöpe çeviriyor. Umarım en kısa zamanda defolup gider.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aynen dedigin gibi olucak zaten ,cikardigi kadronun , hatay ve ads maclarindaN FARKI YOKkI.....Valla dizilis mizilis anlamam. Gene uzut top oynarsak gene bolca gecis verirsek OKAN ISTIFA derim
o zaman istifa etsinJelert harbiden okanın istemeyip yönetimin aldığı isim olabilir
Birileri güzel komisyon almış bence. Yoksa başka izahı yok. 11 milyon avronun birileri kaç yüz milyon tl yaptığını bu başımızdaki yönetici tayfasına söylemesi lazım10 milyon euro yedek oyuncuya vermişiz. mali olarak cidden level atlamış kulübümüz
Aynen barışı kesecegiz lükse bakMuslera
Nelsson Sanchez Abdülkerim
Jelert--------------------Jacobs
Torreira-Kaan
Sara
Osimhen-Batshuayi
Bunu bekerdim...
Hadi jelerti anladik bats zaten yedek olsun diye aldik. Ne bekliyordun ilk 11 mi ciksin batshuayi osimhen varkenBiz Bats ve Jelert i niye aldık?
Yunus bugüne kadar ne yapmış da kalakala onakaldık?
Takımda kanat yok kanat?
leş bi kadroMuslera
Nelsson Sanchez Abdülkerim
Jelert--------------------Jacobs
Torreira-Kaan
Sara
Osimhen-Batshuayi
Bunu bekerdim...
taktik belli 60 metre uzun top her top osimhene sisirYunus a kaldık yine. Sol açıkta oynadığını hiç görmemiştim. Haftaya macar çıkar herhalde sahaya.
Herkesin gözü Osimhen in üzerinde olacak.