Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 94.547
- 106.178
- 4.738
Yil sonu istifa et
A.Avci yada Okani getirelim.
Hocanin futbolla alakasi kalmamis anlasilan
A.Avci yada Okani getirelim.
Hocanin futbolla alakasi kalmamis anlasilan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3 mactir kendi sahamizda galibiyet yüzü göremiyorsak hep terimin kadro takintilari yüzünden. hadi fener maci olabilir ama bursa ve konya maclarinin izahi yok. hakem falan anlamam ben. rezil rüsva kadrolarla biz rakipten cok kendimizle mücadele ediyoruz.Biz ne zaman zevk alacağız futboldan ulan??
20:30da Che-City macini izleyerek vasfi beycigim.Biz ne zaman zevk alacağız futboldan ulan??
Valla kafayı yiyecem reis bizim tanıdığımız Fatih Terim bu değil kesinlikle. Eren & Selçuk ikilisini izlemekten ciğerim soldu artık Atalay - Celil ne kadar kötü oynayabilir ki Selçuk 'dan ?
Devre arasına kadar ayıya dayı diyeceğini varsayıyorum.Maç skorundan bağımsız olarak takılmak gerekir bence. Şu maçta bile ezberini devam ettiriyorsa, genç menç diye boşuna kıçımızı yırtıyoruz zihniyet belli. Hadi santrafor takıntısı var diyelim Eren'i gözardı edelim, selçuk nedir yav. Kontrat söylentileri doğru büyük ihtimalle.
Hayır abi cidden anlamıyorum yani, bu adam böyle bir adam değil neden yani neden ? Gençlere değer vermiyor diyemeyiz, zamanında Emre B'yi, ne bileyim Semih'i falan şakkadanak 11'e koymuş adam... Ha keza yakın dönemde Ozan Kabak'ı 11 oynattı/oynatıyor. Derdi ne ola ki ?
Fatih hoca alternatifsiz yav bu sezon için, her türlü desteklemek lazım lakin benim esas tepkim bu zihniyetin devre arasını verimli geçiremeyecek olması, umarım yanılıyorumdur da hoca kapakları takar.Devre arasına kadar ayıya dayı diyeceğini varsayıyorum.