Rizespor Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

Bu Linnes ne yaptı acaba veyahut suçu nedir.

Basın toplantılara sürekli laf çakan kendisi ama vazgeçemeyen yine kendisi. Adam o laflardan sknra oynayacağı varsa da oynamaz sabote eder zaten öyle de yapıyor. Kulüp dingonun ahırı oldu nereden tutarsan elinde kalıyor
Bu maç muğdat neyine yetmiyor hocanın anlamış değilim

F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hadi gençlere şans verilmiyor takımın en iyi topçusu Linnes neden hep eziliyor yeter yahu nereye kadar böyle gidicek Cl'de yetersiz olmayan her maçta oynayan biri Tsl'de neden yedek oluyor sokarım böyle işe.

Linnes her zaman olduğu gibi yine yok :(

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gelen giden vuruyor garibime.

Su bombok kadroda belki de Ozan ile birlikte en formdaki adam Linnes. Formda olmaktan ziyade sonuna kadar savasan ve elinden geldigini sonuna kadar verdigine süphe duymayacagin nadir iyi niyetli adamlardan biri.

Hadi gençlere şans verilmiyor takımın en iyi topçusu Linnes neden hep eziliyor yeter yahu nereye kadar böyle gidicek Cl'de yetersiz olmayan her maçta oynayan biri Tsl'de neden yedek oluyor sokarım böyle işe.
Hoca efendi hazretlerinden daha mı iyi bilicez Hidayetçim. Çarpılırsın eleştirme sakın.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bunlara her şey müstehak.

Ne oyuncu almasını, ne oyuncu yollamasını, ne de 11 çıkarmasını bilirler.

Diyoruz ahbap-çavuş ilişkisi.

Eren selcuk sakatlansin temennileri görüyorum bende diyorum ki hoca sakatlansin bu adamları sahaya süren kim ilk 11 oyna diyecekte oynamayacak mı adamlar o yuzden hoca sakatlansin kafayi yedirttiler en sonunda

Ahmet Maicon'un yerine oynuyorsa Maicon devre arasi gidici, bunun baska bir aciklamasi olamaz.

Çok yanlış kadro ortasahan yoksa rakibe üstünlük sağlayamazsın ereni keser diye umut ediyordum ama olmadı. Daha kötüsü taraftar bu adamı maç içinde ıslıklayacak takımı olumsuz etkileyecek. Umarım kazanırız diyecek bir şey yok.

Selcuk'un habire oynamasi hayra alamet degil.

Sözlesme uzatma haberlerinin cikmasi gayet normal. Sokarim böyle ahbap cavus iliskilerine.

Geri
Üst Alt