Rizespor Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

Şurada bazı arkadaşların anlaması gerek "FATİH TERİM" eleştirilmez diye bir kaide yoktur.

Kendini onun yerine koy.Sezon başı şampiyonlar ligi şampiyonluğunu hedefleyen tweetler atıyorsun.Eline verilen kadroya bak.
Bıraksın şampiyonlar ligi ayaklarını şimdi. Lig senin için hayat memat meselesi şu yaptığı kulübe ihanetten başka bir şey değil. Haftalardır ihanet ediyor ama gören yok. He yönetimi savunduğumu düşğnme ben ağustos ayında notunu verdim bu yönetimin sadece gitmelerini bekliyorum

Bize Ocak ve Temmuz transfer dönemlerinde müsaade edeceksiniz dedin. Yahu sana Eren, Selçuk gibileri ne kazandırdı da sen Ocak Temmuz öncesi farklı şeyler denemiyorsun inadına devam ediyorsun?

Hoca celile fln güvenmiyor belli ki yoksa oynatırdı.Bu sene ozanı oynatanda hoca sonuçta.

Selcuk,Eren ikilisiyle sozlesme uzatma haberleri duser yakinda.

Ozan'i oynatmasi tamamen tesadüf müydü acaba diye soruyor insan kendine bu kadar olumsuzluga bu kadar formsuz ve ihanet eden oyunculara ragmen baska hic bir gencin ilk 11 de yer almamasini gördükce.

Maicon , Ahmet denen gereksizden kötü olamaz . Hoca valla bu aralar bir garip

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Selçuk neysede Eren bezdirdi resmen herkesi.
Nesi neyse abi, adamın tek yaptığı topa basıp en yakın mesafeden geri dönmek. Adam ileri doğru hareketlense bile sonunda duruyor ve geri dönüyor. Duran topları rezalet, ikili mücadele dersen hiç yok. Adamın hiç bir katkısı yok oynanan maça.

Stoper yok takımda geçen senede yoktu.Yaratıcı oyuncu yok 10 numara bölgesinde geçen senede yoktu.Gomisde gidince golcü de yok.
Yaratıcı olarak 4m gömdüğü Alanya çöpü alındı. Golcü olarakta koca yaz hem kanat hem de forvet diyerek muğdat peşinde koşup onu aldırdı. Stoperi de 33 yaşındaki 5 yıldır yatan adama zamlı sözleşme vererek doldurdu. Gayette transfer yapılmış. Bunun yanında kiralık olan japon bonservisiyle, bir de kanat takviyesi olarak onyekuru alındı.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nesi neyse abi, adamın tek yaptığı topa basıp en yakın mesafeden geri dönmek. Adam ileri doğru hareketlense bile sonunda duruyor ve geri dönüyor. Duran topları rezalet, ikili mücadele dersen hiç yok. Adamın hiç bir katkısı yok oynanan maça.
Başka orta sahamız yok.Celil filan yeterli değil.

Ozan'i oynatmasi tamamen tesadüf müydü acaba diye soruyor insan kendine bu kadar olumsuzluga bu kadar formsuz ve ihanet eden oyunculara ragmen baska hic bir gencin ilk 11 de yer almamasini gördükce.

Bence değil terim her geldiği dönem gençlere şans vermiştir,biz istiyoruz ki bir anda 3 genç 11 olsun,öyle bir şey kolay değil.Kupa maçında ben yetersiz buldum gençleri şahsen.

Bu leş kadro bu maçı alsa kadro çok iyi diye haftaya başşak maçında çıkarılır, puan kaybetsek hem daha da geriye düşücez hem de son şans diye yine başşak maçında oynuyacaklar.

21 kişilik kadroya gençleri almakla ne halt oluyor 3 dk şans veriliyor dalga geçer gibi şans vermiyeceksen bırak altyapıda oynasınlar bari ne çürütüyorsun topçuları.

Sezon sonu selcuk'un sozlesmesinin 1+1 yil uzatildigini gorur gibiyim

Bu gidisle Linnes sözlesmesini uzatmaz. Adam ne zaman iyi oynarsa yedekte kaliyor

Geri
Üst Alt