Burak Akçeşme
Kırmızı Üye
- 16 Temmuz 2018
- 1.136
- 834
- 658
Yeminle gözlerim kanadı??
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Böyle baktığın zaman başka forvetimiz mi var da Eren bezdirdi yazıyorsun. Söz konusu Selçuk olduğu zaman kulübün çaycısı bile yeterli.Başka orta sahamız yok.Celil filan yeterli değil.
Alanya çöpü dediğin adam şu anda takımdaki en yaratıcı oyuncu.Transferi hoca yapmıyor.Liste verir yönetime yönetimde alır.Muğdatıda onyekuruyuda maliyetsiz oldukları için hoca istemiştir doğru.Yaratıcı olarak 4m gömdüğü Alanya çöpü alındı. Golcü olarakta koca yaz hem kanat hem de forvet diyerek muğdat peşinde koşup onu aldırdı. Stoperi de 33 yaşındaki 5 yıldır yatan adama zamlı sözleşme vererek doldurdu. Gayette transfer yapılmış. Bunun yanında kiralık olan japon bonservisiyle, bir de kanat takviyesi olarak onyekuru alındı.
ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Muğdat oynar erenin yerine.Böyle baktığın zaman başka forvetimiz mi var da Eren bezdirdi yazıyorsun. Söz konusu Selçuk olduğu zaman kulübün çaycısı bile yeterli.
Hocam bizde diyoruz ki bu takım bu kadro haftalardır aylardır berbat oynuyor tamam terime dar kadro verilmiş olabilir cezalı sakat çok olabilir eyvallah su selçuklar erenler yerine gençler oynasa daha mı kötü olacağız zaten berbatız gençler oynasa hiç değilse hocaya bu kadar tepki olmaz umudumuz olurdu bundan bahsediyoruz ne zamandirBence değil terim her geldiği dönem gençlere şans vermiştir,biz istiyoruz ki bir anda 3 genç 11 olsun,öyle bir şey kolay değil.Kupa maçında ben yetersiz buldum gençleri şahsen.
Kaç kere izledin de yeterli olmadığı kanısına vardın ? Selçuk'tan daha yeterli adam forumdan bile çıkar , sıvacılığın lüzumu yok.Başka orta sahamız yok.Celil filan yeterli değil.
Keçiörengücü gibi amatör takımla oynanan maçta fark yaratamayan hiçbir oyuncu a takımda 11 çıkmaz.Kaç kere izledin de yeterli olmadığı kanısına vardın ? Selçuk'tan daha yeterli adam forumdan bile çıkar , sıvacılığın lüzumu yok.
Bence değil terim her geldiği dönem gençlere şans vermiştir,biz istiyoruz ki bir anda 3 genç 11 olsun,öyle bir şey kolay değil.Kupa maçında ben yetersiz buldum gençleri şahsen.
Yav kendi argümanlarını yine kendi argümanların ile vurduğunun farkında mısın? Herkesin kupa maçında övdüğü Celil için yeterli değil, Selçuk mecbur oynayacak başka orta saha yok yazıyorsun, Eren bezdirdi yerine yine aynı kupa maçında hemen hemen herkesin yetersiz gördüğü Muğdatı yazıyorsun. Evet Muğdat Erene göre daha iyi bir seçim, en azından hareketi, mücadele ediyor, topu istiyor. Selçuk ise başka orta saha yok diye bile oynatılmaz. Her türlü başka bir oyuncuyu oynatırım çünkü Selçuk denilen adam hiç bir şey oynamıyor.Muğdat oynar erenin yerine.
Böyle baktığın zaman başka forvetimiz mi var da Eren bezdirdi yazıyorsun. Söz konusu Selçuk olduğu zaman kulübün çaycısı bile yeterli.