Rizespor Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

Terim kendine çok güveniyor özgüven iyidir ama bukadar inada devam ederse er yada geç taraftarı küsturur

Yaratıcı olarak 4m gömdüğü Alanya çöpü alındı. Golcü olarakta koca yaz hem kanat hem de forvet diyerek muğdat peşinde koşup onu aldırdı. Stoperi de 33 yaşındaki 5 yıldır yatan adama zamlı sözleşme vererek doldurdu. Gayette transfer yapılmış. Bunun yanında kiralık olan japon bonservisiyle, bir de kanat takviyesi olarak onyekuru alındı.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alanya çöpü dediğin adam şu anda takımdaki en yaratıcı oyuncu.Transferi hoca yapmıyor.Liste verir yönetime yönetimde alır.Muğdatıda onyekuruyuda maliyetsiz oldukları için hoca istemiştir doğru.

Ağam bizle t.şak geçiyor. Ocak temmuza kadar bize izin vermeli taraftar diyorsan en karakterli oyuncularla gençler karıştırıp takımı kuracaksın geri kalana da s.ktiri çekeceksin zaten şampiyonluk hayal bu sene. Geleceğimizde karanlık bizim şuanki Terimle.

Takımın net en karakterlilerinden ve en çalışkan oyuncularından biri linnes ama hakkı da yenen hep o. Bana kimse forma adaletinden bahsetmesin artık. Evlat sevgisi adaletten öndedir bu kulüpte

Bence değil terim her geldiği dönem gençlere şans vermiştir,biz istiyoruz ki bir anda 3 genç 11 olsun,öyle bir şey kolay değil.Kupa maçında ben yetersiz buldum gençleri şahsen.
Hocam bizde diyoruz ki bu takım bu kadro haftalardır aylardır berbat oynuyor tamam terime dar kadro verilmiş olabilir cezalı sakat çok olabilir eyvallah su selçuklar erenler yerine gençler oynasa daha mı kötü olacağız zaten berbatız gençler oynasa hiç değilse hocaya bu kadar tepki olmaz umudumuz olurdu bundan bahsediyoruz ne zamandir

Su kadrodan sonra kimse hakem filan demesin

Ilk suclu yonetimdi
Ikinci suclu kendini gram gelistirmeyen eren
Bugune dek de ucuncu suclu terimdi

Bu asamadan sonra bu adam (eren) tepki gormezse , son kabahat de seyirciye yazar yeter artik

Hala gençler diyosunuz. La adamların ayakta duracak hali yok çöp gibi hepsi. Fiziğini geliştiren oynuyor işte en büyük örnek Ozan. Muğdat dediniz al 11de işte. Hiç bişey yapamayacak görürsünüz.

Tek eleştireceğim nokta şu kadroda Maiconun oynamaması soru işareti. Ahmet nedir ya.

rezil bi kadro, en fanatik fenerliyi bulup getirin ve GS'ın bu maç için teknik direktörü yapın ancak bu kadroyu sürerdi.
Aziz yıldırıma bi kadro çıkar desek kesin bunu sürerdi sahaya

Bu kacta Okan Hocamizi alici gozle izleyelim.

Bence değil terim her geldiği dönem gençlere şans vermiştir,biz istiyoruz ki bir anda 3 genç 11 olsun,öyle bir şey kolay değil.Kupa maçında ben yetersiz buldum gençleri şahsen.

Kupa maclarinda birbiriyle alakasi olmayan ve hayatinda ilk kez bir arada oynayan 7-8 oyuncu oluyor saha da. Böyle de bakmak lazim.

Gencleri orada degil lig de oynatacaksin 10-20-30 dakika, maclarin durumuna göre.

Ayrica habire ayni seyleri deneyip farkli sonuclar beklemek de hayalcilik. Eldeki Eren gibi Selcuk gibi adamlarla olmadigi cok asikarken bu ikilinin yerine bir kere bile bir genci denemiyorsa fazla söze gerek yok. Eren ve Selcuk olmadan sahaya direk 9 kisi ciksak muhtemelen takim daha rahat oynar. Adamlar fiziksel olarak sahada yer aliyorlar ama takima katkilari sifir hatta adamlarin varliklari zarar bile.

Lig sonuncusu Rize'yi tükürüğümüzün yenmesi lazım. Benim asıl merak ettiğim yenersek acaba Terim'in nasıl taktik deha olduğundan bahsedilecek mi gene

Muğdat oynar erenin yerine.
Yav kendi argümanlarını yine kendi argümanların ile vurduğunun farkında mısın? Herkesin kupa maçında övdüğü Celil için yeterli değil, Selçuk mecbur oynayacak başka orta saha yok yazıyorsun, Eren bezdirdi yerine yine aynı kupa maçında hemen hemen herkesin yetersiz gördüğü Muğdatı yazıyorsun. Evet Muğdat Erene göre daha iyi bir seçim, en azından hareketi, mücadele ediyor, topu istiyor. Selçuk ise başka orta saha yok diye bile oynatılmaz. Her türlü başka bir oyuncuyu oynatırım çünkü Selçuk denilen adam hiç bir şey oynamıyor.

Böyle baktığın zaman başka forvetimiz mi var da Eren bezdirdi yazıyorsun. Söz konusu Selçuk olduğu zaman kulübün çaycısı bile yeterli.

Öyle deme Selcuk'un pas dagilimi bile yeter oynamasi icin.

Ayrica demistim sana sununla bosuna ugrasiyorsun. Ha duvara konussmussun ha buna. Fark yok.

Geri
Üst Alt