Rizespor Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu!

Herhalde 7 haftada 1 puanı olan takımı yenemeyecek değiliz

Ha bu arada bu rotasyon niyetiyle yapılmıyor bu
Set oyunu dedi ya, bu o

Ama tahminim umarım doğru çıkmaz
Hocanın set oyunundan anladığı tecrübeli diye düşündüklerini oynatması değildir inşallah bu

Gençlere set oyunu öğreteyim, göstereyim, tarif edeyim gibi bir derdi olmayabilir yani

Hep aynı şeyleri yapıp farklı sonuçlar beklemek de ne bileyim
Hadi hayırlısı

7 haftada 1 puan Alan takimi resmen Sporting Lissabon gibi gösterdik kendi futbolumuz ile

“Set oyunu için daha tecrübeli oyuncuları tercih ettim” de diyebilir renktaş

Hoca maşallah hiç şaşırtmıyor
Maçtan önce dedim ki fegh babel tercihi set oyunu için, bunları oynatınca kendiliğinden set oyunu oynanacak zannediyor, yoksa rotasyon için falan değil bu dedim

Maç sonu da gördünüz mü nasıl set oyunu oynadık diyerek fegh babelin yolunu da yaptı
Sezon sonuna kadar izleriz artık

Halbuki 1 puanlı lig sonuncusu zorla son dk golüyle yenebildik
Diagne şapkadan tavşan çıkarmasa o da yoktu

Sonumuz hayrolsun inşallah

TERİM’İ KOVAMAYAN YÖNETİM İSTİFA

geçen sene yaşadığı sakatlık problemlerinin tekrarlanmaması için yapıyor büyük ihtimalle bu rotasyonu. ama komple değişmek yerine skoru bulana kadar as a yakın kadroyla çıksa 60 dan sonra da kenara çekse o oyuncuları daha hoş olacak. berkan taylan la oynayınca bir tuhaf oluyor. ikisi de el bombası gibi. ilk geldiğinde beğenmemiştim berkan. sonra yükselişe geçti performansı ta ki düne kadar. bir profesyonelin yapmayacağı hatalardan birini yaptı. top kontrol edemeyen oyuncu nası buralara kadar gelebiliyor anlamıyorum gercekten. berkan çok kosuyor mücadele ediyor diye seviliyor tamam da o bölgede oynayan her oyuncu en az berkan kadar mücadele etmeli zaten. olması gereken şey bu olmasına karsın niye pohpohluyoruz oyuncuları anlamıyorum.

net konsantrasyon problemi var takımda. ogulcan meselesinden bu kadar gergin bir maçta bu kadar basit hatalar yapamazsınız. zorla gol atıp basitce yiyoruz. şanssızlık falan da değil bu. şanssızlık dediğin 1 olur 2 olur geçen seneden beri aynı bu takım.

hoca artık tek forvet oynamayı bırakırsa orta sahaya da gerekli dinlendirmeleri yapabiliriz diye düşünüyorum. elinde ilerisi için 3 tane alternatifin varken biri üzerinden gitmek saçma. hepsi de oynamak isteyen oyuncular üstelik. verdiği kısa sürede adamlar kendilerini göstereceğim diye bencillik yapıyor bu hem kendilerine hem takıma zarar. bir allah ın kulu da söylemiyor herhalde hocaya bunu.

Geri
Üst Alt