Rizespor Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

Bu pulgar hazir yeaaa diyip gedsonu almamak ......

Taylan berkan Cicaldau orta sahasının maç kazanması imkansız diye düşünüyordum bakalım yanıltacaklar mı beni

Taylan hocanın gizli kasetlerini falan ele geçirdi galiba. Başka bir açıklaması yok bunun.

Gedsonun orta sahada şov yaptığını görür gibiyim

Dakika 5:00 Taylan sarı kart

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İkinci yarı Gomis’in girip çözeceği bir maçın ilk 11’i

Bir futbolcunun kadroya girememesi için,oynamaması için hatta bu takımdan gönderilmesi için daha ne gibi hatalar yapması lazım.Sahada daha nasıl bir gerizekalılık örneği göstermesi lazım.

3.lig takımında bu hatalar yapılmaz.

Oğulcan denen adam 2.ligde bile fark yaratamıyor.Aytaç göztepe gibi bir takımda yedek.ve bu adamlar kendisi gitmek istedi.Bizim başımızdaki çapsızlara kalsa devam edecekler.
Bir futbolcu düşünün Galatasarayda oynamak istemiyor.
Galatasarayda top oynamanın cazibesini yok ettiler.Marka değerine verdikleri zararın haddi hesabı yok.

Burada asıl sorun taylanın oynayıp oynamaması değil.Sorun olan artık rezalet boyutuna ulaşan transfer dönemleridir.

Şu performansı rezil olan taylanı bile hemen kesecek adamı bulup getiremeyen adamların yatacak yeri yok.

Ayrıca bu durum sadece taylan için geçerli değil.Çok fazla mevkide yetersiz adam var.bunları saymıyorum bile

Taylan ve Berkan olmaz olmaz olmaz

Anla arkadaş artık şunu yaaa

Hazir değil diye almadığımız Gedson 3 haftadır takımın en iyisi ve aldığımız “hazır” Pulgar Taylan’ı kesemeyecek düzeyde.
Burak Elmas istifa!

İlk 11 normal bu sefer.

Olmuyor işte neden hala Taylan-Berkan?

Geçenlerde yabancı sayısı yüzünden Pulgar’ı oynatamadık, Emre K. cırcır oldu diyordun şimdi ne oldu da oynamıyor? 4 yerliyle çıkmışsın lan sahaya?!

Defol git be. Bıktım şöyle hareketlerden artık be!

Bu sevdiğimin çapsızı gitmiş İspanyol Terim'i bulmuş getirmiş. Ulan yerlisinden yeterince çekmedik mi. Allah cezanı versin senin çapsız işbilmez sünepe.

Hazir değil diye almadığımız Gedson 3 haftadır takımın en iyisi ve aldığımız “hazır” Pulgar Taylan’ı kesemeyecek düzeyde.
Burak Elmas istifa!

İlk 11 normal bu sefer.
3 haftadır gedson takımın en iyisi degil

Ben gerets gibi cesur TD istiyorum bir tanesi de bu Rize'nin üstünden geçerim der gibi iki forvetle çıkmıyor. İki ön libero ile çok yaratıcı oynayacağmızdan hiç şüphem yok.

Ulan 3 yerine 4 yerli, kuralımı var bizim mi haberimiz yok bu ne be kardeşim 4-5-6 herifin elinden gelse 11 tane yerliyle oynayacak hamza gibi yerli sever mi çıktı nedir.

Gelen her yabancının bir takıntısı oluyor. Torrent'in takıntısı da Taylan oldu.
Taylan zaten oynayan adamdı niye takıntı olsun. Bence Erick'te ısrar etmeliydi. Muhtemelen 2. yarı sokacak. 30'ar dakika kullanarak hazırlıyor oyuncuları gibi görünüyor.

Ben gerets gibi cesur TD istiyorum bir tanesi de bu Rize'nin üstünden geçerim der gibi iki forvetle çıkmıyor. İki ön libero ile çok yaratıcı oynayacağmızdan hiç şüphem yok.
Güçlü orta sahan yoksa bu hamle sadece daha fazla gol yemeni sağlar mevcut kadroyla.

Geri
Üst Alt